0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте, мацки!

Понеже съм обещала да пусна темата за тази седмица и да раждам, а аз все пак мога да изпълня само първата част от обещанието (за другото имам още 23,5 часа на разположение), реших поне половината да спазя.  :wink:

Желая ви прекрасна седмица, пълна само с хубави новини и емоции и много ваканционно настроение! Сигурна съм, че още ще отзвучават приятните усещания от срещата през уикенда.

Малко предложения за почивка от мен!

или

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Добро утроооооооо
с пожелание за една прекрасна гореща лятна седмица ,
с пожелание за новото попълнение в бандата (чакаме марадона)!

« Последна редакция: Юли 20, 2009, 08:53:10 am от adi »
*
Добро утро и от мен :)
Ади, взимам кафенце и изчезвам на работа :wink:
С пожелание за успешна о ползотворна седмица!
Дано е малко по-прохладно, че последните дни беше ужас :?
Стискам палци на Blue_sky :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Добро утро и от мен:)
Пожелавам ви приятна и успешна седмица:)

Изпратих Руска сутринта към Разград в доста лошо състояние, но дебелата глава не искаше да остане. Чакам я сега да звънне, че вече си е в къщи, защото се тревожа.
Ако ви разправя, че е добре не и вярвайте. А ако отиде на работа днес, наистина ще запаля колата и ще отида да я опухам:)

Деси, като ще чакаш до ноември, тя Петето нека си роди, ти изчакай и мен:)))) :P
За кураж поне:)

А за догодина аз отсега обещавам да има парти докато си във Варна:)
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Добро утро момичета!
Фермерките, окопахте ли посяхте ли :lol:?
Деси, какво раждане бе - ноември, нали така си писала в старата тема. :wink:.
Сервирам закуска и още по едно кафе, че в началото на седмицата има нужда.

Пожелавам ви лека и малко по-прохладна седмичка!
*
Аууу Деси, телефона ти щеше да звъни едно такова международно да те питам какво чакаш още, че не си пуснала седмичната  :) :) :)

Добро утро чумки  :)
Искам да ви кажа, че това беше най-страхотният уикенд от много, много време насам  :D

Мимс, сега разбрах за теб, бързо да се възстановиш мило   :balk_21: :bighug:

Та както е разказало онова рижото, в петък си направихме едно мини-чумско парти  :)
Аз нали съм карък по природа, имах малко препяствия преди срещата, но успях да стигна навреме  :) Всички чумки се бяха изтипосали с поли  :), само аз се цепех от колектива, познайте с какво бях облечена  8) - с дънки разбира се  :lol:. И след това пристигна Вени, която също беше облечена с пола  :) Понеже аз не бях спазила дрескода на вечерта, Мимка каза че ще хванем някоя мацка да й смъкнем полата и аз да я облека  :lol:

Докато чакахме влака на перона на гара Фестивален комплекс трите грации - аз, Лис и Мимка си направихме снимки с китки в косите, само народните носии ни липсваха :) Ако не сте чували за трио "Българка" ... :lol: Малко пообрахме петуниите в градинките, но той господин кмета няма да ни се сърди  :wink:

Разходката с влака беше много готина  :) Като слязохме на крайната гара, с Мимка се фотахме до мотрисата, където имаше един рекламен афиш на Терариума  :) :) :)

Да ви издам една малка тайна  :) онова рижото не си измени на природата и си хапна пица "Кума Лиса", в комплект с биричка  :). И за да не ни засрамва че само тя пие, ние с Ники също си поръчахме  :) Ама сериозно ви казвам  :)  Аз бая се чудих, ама Мимка каза, че щели сме да кажем че пия заради Елфова  8) А Мимка пак омеша безалкохолните и стана мамма мия  8)

И както е разказала Лис, на връщане минахме да си видим посестримите  :) И там се фотахме, нали се сещате  :) Мимка има снимка със екземпляр от същия род, а змията доколкото видях беше с леко рус оттенък на кожата :)

Само кактусите не видяхме много добре, а имаше едни готини екземпляри, от ония дето едно време ги слагахме в седмичната  :) Викам ще набавим нов снимков мат'риал, ама хората сигурно не разбраха, че само ще гледаме и снимаме, и хич не ни пуснаха вътре  :)

В събота преди пътуването ни, ходихме и ние на вила "Лисица", много исках да видя останалите чумки, с които не се видяхме в петък  :). И нали сме уникатна, всички бяха облечени спортно, само аз бях се изтипосала с пола и токчета  :lol: Но това защото оттам щяхме да тръгваме за града на щраусова :) И викам на Мимка да ми направи една снимка с полата, специално за Слън  :lol:, да ме види, че и аз ходя с пола  8)

Жалко, че не останахме за самото парти, но казах на Лис, че ще има повторение  :wink: Малко така се стекоха при нас нещата. Ходихме до Бургас вечерта, пътьом се чух с Щраусова, щото имахме уговорка да маха на магистралата, по перушината щях да я позная  :) Ама не дойде. Ходила да лови риба, забележете  :lol:
Вечерта като се обадих на Лис й казах че от 40 съм увеличила количеството на алкохола на 80 грама  8) Ама верно ви казвам  :). Ама да ви кажа сигурно съм свикнала вече, щото не успях да се напия, само леко замаяна бях и към 2 часа се отправих към леглото  :)
Вчера съчетахме полезното с приятното. :) Хем работа свършихме, хем се разходихме из южното Черноморие, ходихме до Созопол, до река Ропотамо, че и на плаж ме замъкнаха в Приморско  :)  Моя мъж тъй се беше устремил надолу, бяхме недалеч от границата с Турция. Чудех се дали не беше решил да ме води на Капалъчарши да ме продава  :?

И какво да ви кажа, няма отърване ей, и през девет планини в десета да ида, те са на всеки километър, че и на по-малко :lol:

Разкъзът ми стана май много дълъг, за което се извинявам, но искам да ви кажа че си изкарах страхотно с вас, беше много хубаво, и в петък, и в кратката ни съботна среща  :)
Искам по-често такива срещи, и другите чумки да присъстват също  :D
Децата са меко казано прекрасни и много сладки, но Стефи просто е уникаТна  :D

Деси, стискам палци всичко да мине леко и безпроблемно  :D

Много ви обичам всички  :bighug: :bighug: :bighug:

« Последна редакция: Юли 20, 2009, 11:56:43 am от Eли :) »
*
 :D Доброооо утро и от мен!
Фъстъчо,то след твоите творения,аз каквото и да напиша,ще е недостатъчно :lol: :lol: :lol:
Ей,това Мимсе!Уж не съм я давила,не е пила морска вода,ама от слънцето ли,какво ли.. :?
Дано бързо се оправи!
Лисо,благодаря ти за страхотните и незабравими емоции на вила "Лисица",за възможността да се запозная с хора от Зачатие и да бъда една от вас!Беше вълнуващо за мен! :bighug: :bighug: :bighug:
Хайде,Деси не остана!
Хубава и емоционална седмица ни чака!
Ха добър ви ден и от мен  :lol: Много емоции, много нещо, много се радвам за чумите, че са си изкарали чудесно.
Жалко, че Руска се е разболяла, ама се надявам да лежи в къщи и да се оправя, че иначе ще се командировам на метлата до РР да види тя  :lol: :lol: :lol:

Така, и тъй като тук много добитък, много чудо, да видите аз пък какъв добитък видях в събота....

Да видите Ники как набива спирачки, щот крещя с пълно гърло "Спри за снимка"  :oops: :oops: :oops: Добре, че нямаше много движение, а то иначе....
« Последна редакция: Юли 20, 2009, 12:50:19 pm от rally_pat »

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
 Добър ден!  :D
 Кака ви нямаше нет досега (от вчера), не се знае и докога ще има, надявам се да са отстранили проблема. За малко да ме вкарат в депресия, като ми обявиха, че проблемът обхваща целия ни район и ще го отстранят до 24.07  8O 8O 8O

Радвам се, че сте изкарали добре, то няма как да е , де  :wink:

Деси, най-много се притеснявах, че ще изтърва новината, но ако отново изчезна безкрайно, да ми пратиш смс.  :D

Хубава седмица на всички!

*
Ами как няма да е болна, то толкова змии са я хапали, хапали, натровила се е  :wink: Че за капак и една бясна лисица  :lol:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
                                :D Добър ден и от нас!
                 Ееее,как няма да се разпиша в тази тема,
            като и за мен се очертава емоционална!  :wink:
        Желая на всички здраве и щастливи летни емоции!

Деси,айде че ще те изпреваря!  :wink: Късмет,мила! :goodluck:

П.П.Лисе,ей, ще устискам поне до твоята зодия,че датата 13 август ми е невъзможна,за съжаление!  :D
*
Здравейте и от мен!
Аз днес имам повод да почерпя - моето момче има рожден ден!
Ето нещо разхладително за негово здраве!

Хубава седмица желая на всички!
Изпълнена с мноооого положителни емоции и незабравими моменти!
*
twin,да ти е жив и здрав рожденника!
Ей,чумички-разказвате а снимков материал няма ли да има?Уж сте се снимали пък за нас нищо!
Деси и Фани леко раждане и приятни срещи с малките съкровища!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
П.П.Лисе,ей, ще устискам поне до твоята зодия,че датата 13 август ми е невъзможна,за съжаление!  :D

:)Фани, важна е зодията:)
Късметлия ще е ама и големи инати сме да му се незнае:))))))
чак аз не се търпя понякога:))))))))))))
Ще се видим другата седмица:):):)

Туин, честито на рожденника и много здраве му желая:)
*
Момичета, много ви благодаря за пожеланията! Страхотни сте ми.

Утре ще влизам в болница, пък да видим кога ще се накани.  :wink:

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
          twin  ,да ти е жив и здрав рожденника!Бъдете щастливи ! :balk_15:

blue_sky , :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: !

Lisko , и лъвчетата ли са инатливи ?!? Е ,да е живо и здраво...ама да му мисли,как ще се опре на ината  на  мама и тати... :lol:
*

Chandra

• *
  • 1567
  • Безспирно е движението на живота..
Блу скай и Бари, желая ви леко раждане и страхотни първи срещи! Ох, много е вълнуващо! :) Чакам новините...
:crossfingers: yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17

Туин, честит ти рожденник! Да е много здрав, щастлив... и много да те обича и глези! :)

Ели, страхотен е разказа ти :) И явно сте си изкарали много хубаво..  :D А понеже липсват снимки от събитието, ще си позволя, да сложа поне някои скици (въпреки, че лично аз не съм била там):

Миме, цвета на косата ти е станал доста добър...  :wink:

Приятна вечер на всички!  :)

« Последна редакция: Юли 21, 2009, 00:53:34 am от Chandra »
"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."

*
Ох, тъкмо щях да кажа като видях зелените букви, пак този Фъстък,реша да пиша, и хоп ме предвари.Ама като се поогледах, то било Чандра! :lol: :lol: :lol:
twin, да ти е жив и здрав рожденника!
Бари, и на теб леко раждане да пожелая,и ще чакаме събитията!
Ей,ама тия дни много емоции,много нещо! :D
« Последна редакция: Юли 21, 2009, 01:10:55 am от Breiv »
*
Благодаря ви момичета! Той ми е злато!  :oops:

blue_sky, baracuda, желая ви всичко да мине леко!  yahoo_17

Спокойна вечер на всички!
*
Добро утро, дами :)
Хайде на кафенцето :D

и лека закуска  :wink:

Хубав ден ви пожелавам, дано е по-прохладен. Допивам си кафенцето и изчезвам за Добрич. А там каква жега ме чака :(
twin, честито на мъжлето на патерици. Да е жив и здрав и още дълги години да се радвате на щастието си.