Благодаря ви момичета!
Тези мои приятели японци идваха в БГ.преди 4 години и тръгнахме на обиколка из страната.Около Благоевград правиха ремонт на пътя и нямаше нито табели,нито нищо.Излязохме на един голям път с 4 платна и понеже вече часът беше напреднал,мъжа ми настъпа газта .Познайте !Спряха ни полицаи.
Казха,че сме поставили рекорд за деня по висока скорост ,като потриваха ръце.Японците се притесниха много!
Мъжа ми веднага зацепи,какво се иска. След проверка на документите ,полицаите станаха много любезни.Единия прегърна мъжа ми през рамо,изкарараха картата на капака на колата и започна да ни обяснява пътя за Рилски манастир ,който ние уж не знаехме и също така беше много любезен да ни обясни ,къде по пътя има още катаджии.Тия двамцата дръпнатичките,стояха на задната седалка с ококорени очи и с отворени усти и приятелката ми,изключително шокирана ,само каза "Ма този полицай, защо го прегръща"
.
Не мога да ви опиша колко бяха шашнати.
Карахме през едни пътища,все едно си в тъмна Индия и видяха доста невероятни неща за техните разбирания,а за нас ежедневие.
Също беше много забавно,като стигнахме около Стобските пирамиди.На всички много ни се ходеше до тоалета.Стгнахме на една поляна и сред нищото, нещеш ли скована една дървена тоалетна с дупка в земята.
Те само се споглеждаха мълчаливо и след като аз влязох първа и те се престрашиха. Няма да ви казвам какво имаше вътре и каква смрад беше.
На тръгване от Бг.,казаха че всичко много им е харесало,дори и тоалетните
!!!Все пак наистина много им хареса,че чак пак ще идват.
Въпреки ,че са запознати с нелепостите на България,не мога да ги изложа на риск,като тръгнат сами.
Благодаря ви,информацията ви е много ценна!