Да,разбира се,че имаш и брутно и нетно за периода на платения отпуск.Къде е обяснено нещо за платения отпуск в страницата на калкулатора?
Счетоводител съм.Затова мисля,че знам какво пиша
Щом си счетоводител, трябва да си достатъчно грамотна, за да можеш да си направиш сметките с калкулатора и да видиш какво излиза. Има и форум с въпроси и отговори, порови се и почети там.
Дневното парично обезщетение при бременност и раждане се определя в размер на 90 на сто от среднодневното брутно трудово възнаграждение или среднодневния осигурителен доход, върху който са внесени или дължими осигурителни вноски.Дневното парично обезщетение не може да бъде по-голямо от
среднодневното нетно възнаграждение за периода, от който е изчислено обезщетението.В конкретния случай, за който спорим, среднодневното брутно трудово възнаграждение или среднодневния осигурителен доход са по-големи от среднодневното нетно възнаграждение, поради което дневното парично обезщетение е равно на среднодневното нетно възнаграждение.
Всичко зависи от конкретния случай- но във всички случаи среднодневното нетно възнаграждение се променя при наличие или липса на болничен.Промяната може да е и нагоре, и надолу, пак казвам, че зависи от конкретния случай. А на теб това би трябвало да ти е ясно.