Мише, взех на Валери гумени ботуши от Комсед преди доста време и по-голям номер, но имах и конкретна цел. Специално след като ги купихме и заваля и малко по-истински го изведох на "нарочна" разходка за цапане в локвите с тях. И му обясних, че може да джапа само ако е с ботушите. И досега ако е с нормални обувки заобикаля локвите, но не знам колко време ще е това чудо
Иначе има и във всички магазини на Колев и Колев.
С тия термометри ми писна тотално - включително инфрачервен на Чико, за който мога да кажа, че многократно ме изважда от равновесие с фалшиви температури. Е, ако мериш в ухото вместо на челото както пише, понякога докарва и съпоставена с точно мерещ дигитален термометър. Не го препоръчвам! Аз меря с нормален дигитален на Чико и под мишницта вече.
Залъгалката я махнахме на 2г. и 2 месеца с горчив гел - изплю я, обясних, че му горчи, защото е стара, мрънка мъничко или по-точно не знаеше какво да прави вместо да я смуче около 24 часа и повече не я е търсил.
Тази вечер Валери ни събра очите в точка. Седна да вечеря заедно с нас (случва се за кажи - речи първи път). Сам си поиска ориз (от това, което му предложих за вечеря),взе си ии една филия хляб и започна да се храни като наистина гладен
Всъщност направо се натъпка
Доволна майка му, ама дали въглехидратите му дойдоха в повече на знам, после 2 часа търча като кон и скача без да се спре за секунда
От известно време ни преследва като си играе с определена игра,да сме задължително и двамата с татко му - намира ни занимание и обявява "вие заедно дръжте кулата" (например). Липсва ли някой от нас - въпросната игра не се поглежда
Но най - ми харесва като вземе да си гледа бебето. Купих му една кукла, на която се сменят памперси, има шише и гърне. Прави всичко както знае, кръсти го "любимото ми бебе" и аз само му помагам да му обува чорапите