Привет и от нас! Да е здрава и слънчева седмицата за всички деца и майки!
Ани4ка, честити сини пантофки
wassilena, а на теб честити розови пантофки! Ние изкарахме много добре в Гърция. Ели се държа прилично - мина само с едно падане от стол без никакви последствия. Игра си с румънски, гръцки и сръбски хлапета на нейната възраст. Рови в пясъка,катери се по шезлонгите, престраши се да седне на брега и да пляска във водата с ръчички, издържа и 12 часов път с кола от Халкидики до Метеора и обратно... изобщо много добро дете
.
Бебо мина на контролен при д-р Литвиненко и той каза, че го харесва, което предполагам значи, че е добре. И на мен ми се струва, че навакса, вече се врътка и от корем по гръб и си надига дупето в опити да застане на 4 крака.
В четвъртък пак заминаваме в странство, но този път без децата, и 10 дена ще ги гледа майка ми. Малко ми е кофти, че ги оставям, иначе знам, че ще са добре, а и в Търново има много място за тичане и изразходване на енргията на Ели
.
Ние триколката решихме да я пропуснем, тъй като Ели си има кракомобил и си кара него, а другото лято директно ще и вземем колело с помощни колелца. Иначе на съседчето (сега стана на 2) на него му взеха триколка на Кетлер, има доста стабилна конструкция, ръчка за родителя която се маха, регулира се седалката напред назад... мисля, че от Кауфланд го купиха.