0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Чумска седмичка 13.07 - 19.07
« Отговор #40 -: Юли 17, 2009, 09:06:13 am »
Добро утро, поспаланки!
Тази седмица ми беше особено тежка и трудна. Вторник сутрин един от младежите ми катастрофира и почина на място. Беше голям шок за всички ни , а и аз както съм прекалено чувствителна и емоционална..  :balk_144: :balk_145:
Но житота продължава. Бог ни изпраща лошите неща в живота ни, за да можем да оценим хубавите. А в този живот е важно да ценим хубавите, защото не са чак толкова много. Понякога се ядосваме за глупости. Или поне аз го правя. Цар съм на това да си усложнявам живота и да си хабя нервите за несъществени неща...
Май го ударих прекалено философски. Извинявам се за което.
Днес отивам на гости на Lisko, утре си имаме Chuma Party osi_5. Чакам го повече от 3 месеца и нямам търпение. Най-тържествено обещавам да вържа Ел Лисиячи за някой стол и да не и давам да се зори.
За тези бандитки, които няма да видя сега, ще кажа - поправка другия месец ;) :balk_111:
И тъй като гледам тук сте зажадняли за обезкосмени хубави мъже, айде малко от мен вместо закуска  :flower:

И тъй като минаха вече изборите и трябва да ви покажа, че Мимка се върна в целия си блясък, специален поздрав за мен, Ели, Стефи и компания...ние се знаем ;)

Желая на всички слънчев и усмихнат уикенд!  :balk_110: :balk_109: :balk_184: :balk_177: :balk_175: :balk_170: :garden: :surfinga: :beach1:
*
« Отговор #41 -: Юли 17, 2009, 12:21:22 pm »
Добро утро! Мимке, пратила съм ти по мейл извинителната бележка за партито. Другата година ще дойда с моята реактивна  :witch: до Варна.

Мацки, желая ви много готина среща и чакам снимков материал! На русото не му давайте да смесва безалкохолните, че не се знае какво ще става после. ;-)

Елфи, не е чак толкова дърт Антонио. Аз и на тез години бих го взела. Ти да не си станала като Мадона? Само по ярешко да си падаш?

Виждам, че дневните ви нужди от мъже са задоволени, затова ще предложа закуска в леглото:

*
« Отговор #42 -: Юли 17, 2009, 18:18:58 pm »
Тя свършва седмицата, ама ето едно пиЙзашче от мен за тези които още не са стигнали до морето. Мятайте се на колите и уикенда се цопнете в "голямата локва" :P :P

*
« Отговор #43 -: Юли 18, 2009, 10:37:13 am »
Добро утро, мацки!  :lol: Хубав ден ви желая!  :lol:
Аз вчера бях на лекар в София и днес ще си доработвам... :( ама няма начин...Мисля след това, обаче, някъде към 16 часа все пак да посетим голямата локва, че е срамота - тази година и една баня нямам още. :(
Мимс, съжалявам, за това което си преживяла тази седмица...Но, ето след лошото идва добро, ти самата си го писала...Сега сигурно вече си щастлива и в прекрасна компания?  :lol:
Желая на всички чуми и змиички весело изкарване на срещата!  :lol: Съжалявам, че ще пропусна точно тази, че ми е и на близо, ама така се стекоха нещата. Е, следващата до колкото разбрах, ще е при нас, нали?  :lol: :wink: :lol: Хайде, още веднъж - весел купон!
На всички останали - хубав, слънчев и щастлив уикенд!
И понеже Деси обеща, ама нещо не сервира закусчица, тя май пак се пада на мен! На нея и е простено в това състояние!   :lol: :lol: :lol:

*
« Отговор #44 -: Юли 18, 2009, 20:08:59 pm »
Весело изкарване на чумичките.Да докладвате после и снимков материал ще чакаме!
Лек уикенд на всички.Аз утре ще прескоча до съседна Румъния на разходка-обещала съм на мъжо и на щерката няма как,въпреки че хия не ми се ходи в тая жега.
*
« Отговор #45 -: Юли 19, 2009, 03:07:24 am »
Моля, моля, Душе, вчера сервирах, ама днес не ми остана време.

Хубава неделя ви желая и много слънце, че при нас пак е студ и дъжд!  :x

*
« Отговор #46 -: Юли 19, 2009, 04:06:03 am »
Само да ви кажа, че съм влюбена в снахите си и в сватята  :wink:
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #47 -: Юли 19, 2009, 11:37:37 am »
Добро утро, мили чумички!
Продължавам яко да завиждам на бандитките, които са на морето. Благородно де.
И чакам сватята да роди .... примерно днес, когато и е време :wink:. И ще взема да я отменя в сервирането на закуската и кафенцето.

*
« Отговор #48 -: Юли 19, 2009, 12:31:07 pm »
Деси, чак сега ти видях закуската... :oops: нещо липсваше вчера при мен, ама може повредата да е била в моя телевизор...
А ти бегом марш - да раждаш... :lol: Прегръдки!
Пете, сега ще правя малко зимнина и после най-после смятам да отскоча до плажа, ама кой знае... :lol:
Как ли си купонясват сега ония чуми... лелеле... :lol:

« Отговор #49 -: Юли 19, 2009, 14:29:05 pm »
Как ли си купонясват сега ония чуми... лелеле... :lol:
Оххх Душе, не ми говори... и аз това се питам, и благородно завиждам.... нищо де, след по-малко от месец в другия морски вилает  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #50 -: Юли 19, 2009, 22:44:23 pm »
Само да ви кажа, че съм влюбена в снахите си и в сватята  :wink:

Хм...те сватите ти са две:))))))))))
Аз и Мимка:) Нали Стефи и Преси са наши деца?:)

Ама аз си знам де:)))))за обичта.

Сега да ви кажа с две думи за партито:)))))))
Събирахме се половин ден от различни краища на БГ:)Радоста си беше разбира се голяма и настроението предвещаваше голям купон:)))))
Русата змия пристигна в петък и вечерта Ели искаше да я види та излизахме да се разхождаме в морската градина. Возихме се на влак, барабар с Бари. Пихме бира и ядохме пици в заведението до зоологическата градина. Да сме близо до животните. После се прибирахме пеша, за да можем да спим спокойно и без да ни е тежко:)
Обаче..., във Варна гостува изложба на отровни змии и кактуси и познайте кои три влязоха при змиите. Лисицата, Фъстъка и Русата змия. На входа, предупредих човека, че  две змии искат да разгледат други змии нямах предвид себе си). Снимки искайте от руска. Ама и искайте онази дето на шията (незнам как се пише врат с Ъ или ТЪТ или А) и виси гадна хлъзгава зния. Не се шегувам, извадиха я от аквариума и тя си я сложи като герданче. Предполагам змията днес е умряла.
Благодаря на Ники, че се занимава с Бари през цялото време ама само не разбрах с какво го зарази, та сега очите му сълзят и са червени. Прибирайки се към вкъщи цялата група се лигавихме доста и доста снимки си правихме до една полегнала мъжка статуя. За там не ми се говори, че много се излагахме. Змийка искаше да му легне ама пустият му железен мъж беше много неудобен.
В събота пристигнаха Стирянови и още една мила ни другарка:)
Купихме храна вместо за 12 човека за 112 и сега се чудя на кого да я изпратя по пощата. Мимка този път отговаряше за алкохола и останаха 2 коли, 1 фанта и около 4 натурални сока:)Все концетрат:) А как се напи, няма да ви казвам. Днес в 18.00ч и беше автобуса, обаче неможа да се качи, защото като стигнахме до автогарата и като слезе от колата и стана много лошо. Сега лежи и повръща.
Майтап, майтап но наистина не си тръгна. не я пуснах защото не е добре, или от слънцето или е вирус. утре сутрин ще опита отново:) Сега малко се освести ато чели.
Вечерта всичко беше наред, смяхме се, снимахме се, ядохме малко, пихме повечко, децата се къпаха в басейна. Само в 00.00ч. да не беше спрял тока на вилата:) искам да благодаря на всички мравки, които за 12 минути прибраха всичко и се изнесохме към града:)
В нас бяхме като в дядовата ръкавичка но се надявам всички да са били добре, защото за мен беше истинско удоволствие да съм с вас:)
Мини, Ники, искам да ви кажа, че Стефи е уникаТна:) И за Преси не се съмнявам, че ще е достойна заместничка или допълнение на как си:) Затова съм ви казала, трите лисука първата година при вас да имат добър старт в живота:)
Аааа, да не забравя да благодаря на Ники, че разпъна дована в хола, сега вече знам как става, а и го отремонтира на место:)))))))))))
Не за друго, но ние с мъжа ми сме падали от него и от тогава не се разпъва:)))Даже не казвам, че имаме диван за спане:)
Благодаря и на Коки и на Вени и на Ники (женската Ники) за помоща. Абе на всички благодаря, че бях със сиджим на врат.... и на ръцете и ми капхана "Капчица" на столоа, та неможех да мърдам:)))))))))))Като станех, един стол ми висеше отзад и неможех да ходя:):):)
Днес сутринта станахме, някои ходина на плаж, други си почивахме. Слетобяд се качихме на вилата да приберем багажите, да измият чиниите и да се изкъпят децата в басейна. И един баща имаше в джакузито, да си признава веднага:)
За болната пияна змия ви разказах, сега лежи до мен и стене и пъшка:)
Надявам се пътуващите да пътуват добре и да се приберат скоро.

май се поолях ама нали знаете как не обичам да говоря та накратко това е:))))))))
Август месец отново:)

Аааа, забравих, фъстъкови ойдоха само да пият една студена вода в събота и изчезнаха в незнайна посока. Вечеерта Ели се обади, но беше вече на около 80 грама алкохол и много фъфлеше та нищо не и разбрах. Дано си признае и разкаже какви ги е вършила.

Айде...от нас лека, Русото след малко няма начин да не влезе да види какви съм ги сътворила:)
« Последна редакция: Юли 19, 2009, 22:56:49 pm от Lisko »
*
« Отговор #51 -: Юли 19, 2009, 23:03:26 pm »
Лисе,страхотно сте изкарали-много се радвам!
Виж оправяй го онова русото и другия път да не му давате да пие-чиста водица бистра главица са казали хората :lol:
*
« Отговор #52 -: Юли 19, 2009, 23:15:31 pm »
Лисе, да знаеш Мимка симулира  :wink:
На Боян не му беше удобен автобуса в 6 и сигурно нещо са се разбрали на ухо да заминат заедно утре сутрин за Разград  :lol:

Много ми беше приятно с вас, искам пак  :D
*
« Отговор #53 -: Юли 19, 2009, 23:29:01 pm »
След този подробен репортаж на Лисана, само ще добавя, че ми беше мноооооооого приятно и двата дни :D
Лисицоо, нИдей да ме оДвиняваш за очите на Бари. Нямам пръст в тази работа :wink:
Радвам се, че се запознах с нови хора, видях стари муцуни и веселбата беше голяма.
За Стефи и Преси мога да кажа, че такива деца няма никъде :D
Боян на Коки днес се присламчи, та ми изяде обяда. Ама аз съм му простила, не е виновно детето, че майка му не го храни :D
Коки, да наминавам по съседски да го храня, ако искаш? :wink:
На Мимка да и минава бързо лошото :bighug:
И сега нещо, което не сте чували последните няколко часа:
"Мама ми купи днес,
нова книжка с картинки,
гледам я с интерес
и разлиствам лист по лист"  :lol:
« Последна редакция: Юли 20, 2009, 01:00:43 am от Ники »

*
« Отговор #54 -: Юли 19, 2009, 23:41:11 pm »
Хахаха, ей Ники голяма си клюкарка.
Аз викам ще си трая, ама на.
Верно не можа да хапнеш от Боян, все едно ни майка му, ни баща му бяха там.
Ама да ви кажа тя се изплаши, по едно време усул, усул, на другия край на масата отиде. Не че и там не я намери звяра  :lol:
Ники, ще идвам да го храниш, за да свикнеш да си вършиш съвестно работата. Не да ми бърбориш и детето да трябва да ти дърпа вилицата от ръката  :wink:

А, за Стефи и Преси какво да кажа  :biglove: :biglove: От Принцеса на горе са и двете. Жалко, че и двете са резерве, иначе щях да му говоря на Боян да се ориентира от рано. Мини, ако има трета - пу за мен  :lol:
*
« Отговор #55 -: Юли 19, 2009, 23:58:30 pm »
Виж оправяй го онова русото и другия път да не му давате да пие-чиста водица бистра главица са казали хората :lol:

Хммм, ами тя май от чистата водица е на това дередже.  :lol: :lol: :lol:
Да беше пила малко, тъй за разкош, ни вируси ще я ловят, ни нищо... :D
Ама неее... :lol:

Хей, Lisko, при вас е било страхотно.
Само можем да съжаляваме, че не сме били сред вас.  :D

Хайде, спокойна вечер ви желая!
И дано Мимка се възстанови бързо. Че чакаме снимки! :D
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #56 -: Юли 20, 2009, 00:03:09 am »
Ох, пише змия под прикритие....
Верно ме лепна нещо, и става по-зле... :(
Охххххххххх, какво мога да кажа... Страхотен уикенд, наистина! Само да не беше тая нахална Лисица. Да ви кажа как изложи Ники на центъра. Не стига, че момичето се грижи за голямото животно Бари, ами и баш на пъпа на града, Ники върви с Бари на каишка малко встрани. Бари нещо взе да се дърпа към едно друго куче и да лае и тая смотаната Лисица се провиква сериозно - Абе госпожо, дръжте си кучето, ако обичате! :lol: :lol: :lol:
Ох, утре ще продължа, е съм мортале :(
[/color]
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #57 -: Юли 20, 2009, 00:21:41 am »
Ммммда, това го бях забравила:)с бари и Ники:)

Ама до нас в същото време минават 2-ма мъже, не под ръка но вървяха си един до друг. И като се провикнах да си държи кучето, и двамата се обърнаха и ме изгледаха:))))))))Кой знае какво си викат, :егати проклетията, що не си върви по пътя":)))))))Ама не беше само това де, след това продължих да повиквам защо кучето е без наморник и не я ли срам:)))))))))))

Не вярвам да се е засрамила...твърде е нахална:))))Ники де:)))))))))))

:)Имаше обаждане от пътуващото семейство и за първи път Стефи ми пя една песничка:)
Ники вече я е написала:)))))
Денсинг, денсинг:):):) :bellydance: :bellydance: :bellydance:
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #58 -: Юли 20, 2009, 00:29:02 am »
http://ww.vbox7.com/play:d27bbd5c

Поздрав за всички от Стефи  :D :D
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #59 -: Юли 20, 2009, 01:05:59 am »
Не вярвам да се е засрамила...твърде е нахална:))))Ники де:)))))))))))
Аз нахална :ask: Така ме засрами, че два дни от срам дума не обелих :wink:
Сега и аз пях песничката на Стефи :D Горките ми съседи :P