Само да ви кажа, че съм влюбена в снахите си и в сватята
Хм...те сватите ти са две:))))))))))
Аз и Мимка:) Нали Стефи и Преси са наши деца?
Ама аз си знам де:)))))за обичта.
Сега да ви кажа с две думи за партито:)))))))
Събирахме се половин ден от различни краища на БГ:)Радоста си беше разбира се голяма и настроението предвещаваше голям купон:)))))
Русата змия пристигна в петък и вечерта Ели искаше да я види та излизахме да се разхождаме в морската градина. Возихме се на влак, барабар с Бари. Пихме бира и ядохме пици в заведението до зоологическата градина. Да сме близо до животните. После се прибирахме пеша, за да можем да спим спокойно и без да ни е тежко:)
Обаче..., във Варна гостува изложба на отровни змии и кактуси и познайте кои три влязоха при змиите. Лисицата, Фъстъка и Русата змия. На входа, предупредих човека, че две змии искат да разгледат други змии нямах предвид себе си). Снимки искайте от руска. Ама и искайте онази дето на шията (незнам как се пише врат с Ъ или ТЪТ или А) и виси гадна хлъзгава зния. Не се шегувам, извадиха я от аквариума и тя си я сложи като герданче. Предполагам змията днес е умряла.
Благодаря на Ники, че се занимава с Бари през цялото време ама само не разбрах с какво го зарази, та сега очите му сълзят и са червени. Прибирайки се към вкъщи цялата група се лигавихме доста и доста снимки си правихме до една полегнала мъжка статуя. За там не ми се говори, че много се излагахме. Змийка искаше да му легне ама пустият му железен мъж беше много неудобен.
В събота пристигнаха Стирянови и още една мила ни другарка:)
Купихме храна вместо за 12 човека за 112 и сега се чудя на кого да я изпратя по пощата. Мимка този път отговаряше за алкохола и останаха 2 коли, 1 фанта и около 4 натурални сока:)Все концетрат:) А как се напи, няма да ви казвам. Днес в 18.00ч и беше автобуса, обаче неможа да се качи, защото като стигнахме до автогарата и като слезе от колата и стана много лошо. Сега лежи и повръща.
Майтап, майтап но наистина не си тръгна. не я пуснах защото не е добре, или от слънцето или е вирус. утре сутрин ще опита отново:) Сега малко се освести ато чели.
Вечерта всичко беше наред, смяхме се, снимахме се, ядохме малко, пихме повечко, децата се къпаха в басейна. Само в 00.00ч. да не беше спрял тока на вилата:) искам да благодаря на всички мравки, които за 12 минути прибраха всичко и се изнесохме към града:)
В нас бяхме като в дядовата ръкавичка но се надявам всички да са били добре, защото за мен беше истинско удоволствие да съм с вас:)
Мини, Ники, искам да ви кажа, че Стефи е уникаТна:) И за Преси не се съмнявам, че ще е достойна заместничка или допълнение на как си:) Затова съм ви казала, трите лисука първата година при вас да имат добър старт в живота:)
Аааа, да не забравя да благодаря на Ники, че разпъна дована в хола, сега вече знам как става, а и го отремонтира на место:)))))))))))
Не за друго, но ние с мъжа ми сме падали от него и от тогава не се разпъва:)))Даже не казвам, че имаме диван за спане:)
Благодаря и на Коки и на Вени и на Ники (женската Ники) за помоща. Абе на всички благодаря, че бях със сиджим на врат.... и на ръцете и ми капхана "Капчица" на столоа, та неможех да мърдам:)))))))))))Като станех, един стол ми висеше отзад и неможех да ходя:)
Днес сутринта станахме, някои ходина на плаж, други си почивахме. Слетобяд се качихме на вилата да приберем багажите, да измият чиниите и да се изкъпят децата в басейна. И един баща имаше в джакузито, да си признава веднага:)
За болната пияна змия ви разказах, сега лежи до мен и стене и пъшка:)
Надявам се пътуващите да пътуват добре и да се приберат скоро.
май се поолях ама нали знаете как не обичам да говоря та накратко това е:))))))))
Август месец отново:)
Аааа, забравих, фъстъкови ойдоха само да пият една студена вода в събота и изчезнаха в незнайна посока. Вечеерта Ели се обади, но беше вече на около 80 грама алкохол и много фъфлеше та нищо не и разбрах. Дано си признае и разкаже какви ги е вършила.
Айде...от нас лека, Русото след малко няма начин да не влезе да види какви съм ги сътворила:)