Здравейте момичета
извинете ме, че изравям тази тема отново, но тъй като д-р Персенска ми предложи и на мен този вариант имам много въпроси към миналите по този път .
Аз правих ИКСИ през октомври - неуспешно
С леко "смрънкана" диагноза ИЯР съм - в смисъл, че никой не ми я поставя директно, но ФСХ-то ми играе всеки месец от 1 година насам - между 7 и 19, АМХ ми е 0,91 при долна граница 0,9, а инхибин В ми е 25 - 8 при 45 долна граница.
При стимумацията през октомври по къс протокол направих 3 яйцеклетки, от които 1 негодна и се оплоди 1 ............ положението е ясно дори и на лаик като мен
Та въпросите ми за тази процедура са предимно от финансов характер, защото пропуснах да попитам д-р Персенска и ще ви бъда благодарна ако някой минал по този път ми помогне. Та въпросите:
1. Като всеки месец се пунктират и оплождат яйцеклетки, съответно се замразяват - това отделни процедури ли се смятат /по отношение на заплащането/ или до трансфера всичко се брои за 1 процедура?
2. Ако чакам одобрение от фонда /и с мъжки фактор сме като за "екстра"
към пейзажа/ дали ще е възможно да събирам, замразяваме и да го финансираме този опит от фонда /ако се брои за един опит/?
3. в месеците, в които се пунктират яйцеклетки колко пъти се правят хормони - като при инвитро ли 4-5 пъти?
сигурно имам още много въпроси, но за сегасъм ви благодарна, че ще прочетете и тези
успех на всички в процедура