0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: АПК Айтос и ТКЗС Слънчев лъч - въпроси и отговори?
« Отговор #360 -: Октомври 14, 2009, 13:09:23 pm »
Ох, какви китки, пак съм изтървала...отивам да видя.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #361 -: Октомври 14, 2009, 14:32:19 pm »
Оххх, бабо Гицкеее! Те са още в проект - comming soon, дет са вика. Чакаме ги :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #362 -: Октомври 14, 2009, 14:40:53 pm »
Видях, засрам  :oops:

От две седмици сея само бавнорастящи култури и много-много не ровя в маркета. По-скоро зяпам кога ще пуснат експанда.
*
« Отговор #363 -: Октомври 19, 2009, 13:35:19 pm »
Гладам,някои от вас са се сдобили с едни големи цветя дето раздават целувки-поне на мен така ми се стори.Я бързо казвайте как се сдобихте с тях че и аз искаааааам!
*
« Отговор #364 -: Октомври 19, 2009, 20:15:32 pm »
Гладам,някои от вас са се сдобили с едни големи цветя дето раздават целувки-поне на мен така ми се стори.Я бързо казвайте как се сдобихте с тях че и аз искаааааам!

Аз Баба Гицка   :lol: За ко иде реч, я кажете  :lol: Нищо не съм видяла аз  :oops:

Между другото, при медалите има нещо ново - трябва да "наториш", ако съм разбрала правилно, посеви на съседи, ама как  :oops: И пак ще играем за сребърна, златна, червена и синя панделка  :)
« Отговор #365 -: Октомври 19, 2009, 20:34:45 pm »
Начи, това голямото хищно!!! цвете е част от хелуинския декор, май от декорациите се купуваше.

За новата панделка - и аз съм в огрооомна чуденка, надявам се в скоро време да спуснат инфо  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #366 -: Октомври 19, 2009, 20:59:57 pm »
Даааа,за цветето мини вече ме осведоми-купуваш си го от декорациите-вече се обзаведох.
Новото при панделките и на мен не ми е много ясно.
Искам разширение че хич не ми стига мястото вече.Със звездичките накъде сте-аз за сега имам само 3-ягоди,соя и слънчоглед,сега събирам за ориза.
*
« Отговор #367 -: Октомври 20, 2009, 14:31:12 pm »
Я кажете за новия медал, някой получил ли е вече тор?
*
« Отговор #368 -: Октомври 20, 2009, 16:29:10 pm »
Я кажете за новия медал, някой получил ли е вече тор?

Аз не съм все още чакам!
« Отговор #369 -: Октомври 20, 2009, 17:06:36 pm »
И аз така. Гледах, цъках, докато помагах на другарчета, ама пусто нищо не става...

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #370 -: Октомври 20, 2009, 17:11:58 pm »
Аз снощи обиколих всички ферми и нищо. Къде ли е този тор?  :?
mimi26, снощи в твойта ферма имаше звездички в зеления ти боб. Това да не би да е било наторено?

« Отговор #371 -: Октомври 20, 2009, 17:33:28 pm »
Така, ето какво намерих във форума на Зинга :) http://forums.zynga.com/showthread.php?t=222956

Цитат
Hey Farmers!

We're very happy to introduce our latest feature: Crop Fertilizer!

How does it work? Simple!

Randomly selected users will receive 5 Bags of Fertilizer, per neighbor, per day. Those players can then use the fertilizer on crops on their neighbors' farms.

Fertilizer bags are awarded when you complete a friend mission (pulling weeds, chasing crows, etc.) and removed when you visit another neighbors farm.

Once a crop has been fertilized, it will appear bigger than normal crops and sparkle.

Don't let them wither, fertilized crops reward experience points when harvested!

We hope you enjoy the new feature, everyone!

Happy Farming!

С две думи - фермери избрани на случаен принцип получават по 5 пакета с тор, след като изпълнят някаква мисия. След като минеш по съседите, въпросните пакети изчезват, но пък наторяват посевите на съседите  :lol:

*
« Отговор #372 -: Октомври 20, 2009, 18:20:41 pm »
Рали, мерси за инфото. Ще пада голямо обикаляне по съседи.  :lol:
На мен ми е много бавен нета на моя комп, сигурно заради WLAN-a, а на компа на мъжо е омазан Виндовса и играта пак върви бавно.  :x
Много бавно се зареждат съседските фермите и на двата компа в къщи и при вас ли е така?

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #373 -: Октомври 20, 2009, 18:30:24 pm »
Малина, не е от компютрите. и на мен адски бавно ми зарежда фермите, говорила съм и с познати - и при тях е така. Явно е от приложението :(
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
« Отговор #374 -: Октомври 20, 2009, 19:06:07 pm »
Значи, проблемът идва от две неща:
- първо, колкото повече е броя на обектите в дадена ферма, толкова по-бавно зарежда тя. Под обект разбираме, всяко каренце, дървенце, животинка, декорация. Още повече, ако става дума за неща, които берем, то тогава тяхния статус се съхранява в база данни, и съответно нещата се зареждат едно по едно. С две думи - колкото човек има по-малко неща във фермата, то тя толкова по-бързо зарежда.
- второ, кеша на браузъра. Флашът има отвратителния навик да кешира, т.е. да съхранява в паметта на компютъра файлове с различна тежест, които също пречат на бързото зареждане. Кешът се чисти като едновременно натиснете Ctrl + F5.

*
« Отговор #375 -: Октомври 21, 2009, 13:17:34 pm »
Малина, наторен ми беше боба, ама кой как и кога не можах да разбера.
Рали и аз го четох това, но тор няма.
« Отговор #376 -: Октомври 23, 2009, 07:16:52 am »
Ха честити ви китки дами  :lol: :lol: :lol: Пък и чили чушлета си имаме  :lol: :lol: :lol:

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #377 -: Октомври 23, 2009, 12:18:03 pm »
Мдааааа и краварник за 20 крави :D Сега и един кокошарник да направят :lol: равни няма да имат. Пък ако дадът и експанда.....пууууу, пей сърце :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
« Отговор #378 -: Ноември 09, 2009, 18:59:58 pm »
Видях,че и вие играете тази игра във facebook можете ли да ми кажете как мога да си разширя площта на фермата? :ask:
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #379 -: Ноември 09, 2009, 20:58:52 pm »
Видях,че и вие играете тази игра във facebook можете ли да ми кажете как мога да си разширя площта на фермата? :ask:
Отиваш в маркета, има раздел Expand. Там вече зависи кой вариант ти е отключен и дали отговаряш на условията. По принцип последните 2 са заключени още. И ние ги чакаме :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!