0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: АПК Айтос и ТКЗС Слънчев лъч - въпроси и отговори?
« Отговор #180 -: Август 05, 2009, 19:22:31 pm »
Jam, благодаря и аз ще го пробвам.
Преди малко дойде нета, само да завали и да има гръмотевици оставаме без нет  :(

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #181 -: Август 06, 2009, 12:25:53 pm »
търся си приятели за Yoville.
гледам, че и други го играят...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #182 -: Август 06, 2009, 13:13:59 pm »
Божке то 100 вида ферми - та китки, та зарзавати, та добитъци  :lol:. И може хем да помагаш на комшиите си, хем да си ги поокрадваш лекинко :wink:.
*
« Отговор #183 -: Август 06, 2009, 13:51:50 pm »
Божке то 100 вида ферми - та китки, та зарзавати, та добитъци  :lol:. И може хем да помагаш на комшиите си, хем да си ги поокрадваш лекинко :wink:.

Мани мани, то луда работа  :lol: :lol: :lol: Вече записки трябва да си водя щото забравям къде какво що  :lol:
А как става това с поокрадването  8)
*
« Отговор #184 -: Август 06, 2009, 16:27:23 pm »
Jam, Tsufy Gufy, но играя само като ми остане време.

Ели, снощи крадах зеленчук, слагах бурени, поливах чуждите ферми, слагах и червейчета и дава точки. Просто отиваш на гости в друга ферма и долу излиза меню и то само ти показва какво да правиш. С елементарен английски всичко е ясно ;-)

*
« Отговор #185 -: Август 06, 2009, 16:55:58 pm »
Благодаря  :D
Хаха,значи аз днес без да искам съм пуснала червейче на Пешето  :lol: Отидох й на гости, видях че има червейче в посевите и викам да го махна. Щракнах на една иконка, като си мислех, че ще го унищожавам, а те взеха че станаха две  :lol: Ама кой да чете  :oops:
Ей сега ще видя каква беля да направя у съседите  8)
*
« Отговор #186 -: Август 06, 2009, 17:15:23 pm »
Ели, значи може да слагаш червейчета и бурени в чуждите ферми. Тези които не са сложени от теб може пък да ги чистиш. Може и да поливаш, ако е сухо. За всичко получаваш коинс ;-) Аз вече окрадох каквото можах и съответно направих бели където можеше  :oops: :wink:

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #187 -: Август 06, 2009, 17:24:29 pm »
Малеееее, калпазанки. Пък аз само крадвам по нещо. Ама и чистя червеи, трева, поливам.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #188 -: Август 06, 2009, 19:28:18 pm »
алоу, бракониерите
аз не ви пускам гадове  :P
ама почвам вече
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #189 -: Август 06, 2009, 20:17:40 pm »
 :oops:
Немога да си вляза в голямата ферма, дали проблема е във фейса или пак PowerNet.
 :witch:

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #190 -: Август 06, 2009, 20:20:59 pm »
фейса се прецаква, постоянно дава, че няма сървър
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #191 -: Август 06, 2009, 20:40:23 pm »
Опитвам се да пратя подаръци нестава  :x

*
« Отговор #192 -: Август 06, 2009, 21:02:32 pm »
Значи проблема не е само в моя телевизор  :? Повече от половин час се опитвам да вляза във фермата ама нъц. Иначе фейса ми го зарежда.
Отидоха ми боровинките, преди 2 часа са узряли  :(
*
« Отговор #193 -: Август 06, 2009, 21:07:11 pm »

Отидоха ми боровинките, преди 2 часа са узряли  :(

Боровинките държат, спокойно.
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #194 -: Август 07, 2009, 17:01:05 pm »
търся още 3-ма играчи на YoVille за екипа си!

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #195 -: Август 08, 2009, 01:25:21 am »
Джам, аз в екипа ти ли съм  :oops:
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #196 -: Август 08, 2009, 01:46:13 am »
да, коки, и редовно ти пращам подаръци. не ги ли получаваш?

*
« Отговор #197 -: Август 10, 2009, 10:11:50 am »
 Споделяйте бонусите (панделките) в профила си, защото кликайки върху тях , останалите печелят :

жълта панделка   - 50 монети
 бяла панделка    - 100 монети
 червена панделка - 250 монети
 синя панделка    - 500 монети
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #198 -: Август 10, 2009, 11:00:49 am »
Споделяйте бонусите (панделките) в профила си, защото кликайки върху тях , останалите печелят :

жълта панделка   - 50 монети
 бяла панделка    - 100 монети
 червена панделка - 250 монети
 синя панделка    - 500 монети

да, ама е временно. от твоя профил, само най-новата панделка работи. останалите вече не.

*
« Отговор #199 -: Август 10, 2009, 11:15:35 am »
Хм, може би е само за деня. Аз имам само една панделка днес.

Трябват ми още 4 уникални подаръка за червена панделка. Ще съм благодарна, ако ми пратите : коза, кон, крава и авокадо примерно.
 Всички изпращат новата палма и не мога да изпълня условието  :lol:
« Последна редакция: Август 10, 2009, 11:32:35 am от Елфи »