0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Пими, отдолу на снимките на съседите, като цъкнеш, ти излиза едно меню. Опцията по средата е да посетиш/да помогнеш на съсед. И така периодично като влизаш, ти изписва различни съобщения. Сега не мога точно да ги цитирам, но ние по съседски си казваме, че сме изгонили гаргите, че сме измели листата или сме изплевили глухарчетата  :oops: :lol: Пълни джобче и дава точки  :wink:
Иначе ние не си виждаме гаргите в нашата градина  :wink:

Ягодите зреят за 4 часа, това означава, че и времето, за което могат да издържат е много кратко, някъде за около час и нещо мисля че беше.
Гледайте времето за узряване на културите и преценявайте кога може да ги оберете, за през нощта слагайте по-дългозреещи.
Аз например вечер сея тикви за 8 часа, и ориз - 12 часа и на другия ден докато пия кафето ги бера  :) През деня, като знам че мога да влизам във фермата, сея ягоди и тикви предимно. :wink: А в петък сея от тридневните и четиридневните култури, така съм спокойна за уикенда  :wink:
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Злати, Йовил играем реално само аз и ти, останалите нищо не правят.
я кажи как се сдобиваш с толкова много кинти бе - гледам, много фешън си барнала апартаментчето.
аз цел ден сбирам некой и друг лев за едно перде, егати...

Гледам аз, ама и Коки се е включила и Пими. Значи парички събираш като играеш игри, състезаваш се на пистата, ловиш риба и ходиш на работа във фабриката. На работа можеш да ходиш през 6 часа. Чрез игри на ден можеш да спечелиш максимум 200 coins. Най-далаверско е да се състезаваш и да ловиш риба, защотот дава по 25 Yopoints, така по-бързо стигаш до другото ниво. На някои нива дава подаръци. Всеки ден триеш едно билетче с късметчета. При 3 съвпадения печелиш нещо. И така.
Само не разбрах как някои хора уж са приели поканата и са се присъединили, а не ги виждам изобщо. То и теб те нямах в началото, после се появи, а получвах подаръци от тебе??? Ама ще й хвана цаката :lol:

А за фермичката - сея предимно тикви, ориз и чушки. Тук-там ягоди. По 3-4 лехички артишок, другите тикви, соя и така. Ама нямам място пак, хем се разширих веднъж. Ще чакам новото разширение :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
в Ювила не ми пращайте подаръци, не ме влече
аз съм по селските изпълнения  :lol:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
в Ювила не ми пращайте подаръци, не ме влече
аз съм по селските изпълнения  :lol:

Хи-хи, и аз!  :lol: :lol: :lol:
Пробвах го този Ювил, ама нещо не го доразбрах и не ме грабна.

« Последна редакция: Юли 17, 2009, 22:56:05 pm от twin »
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
И аз така. Пробвах, не ме грабна и това е. Не се харчете.
И във фермата може да разредите подаръците за сега. Че няма къде да ги слагам.
*
Елфи, ще ми береш ли реколтата, като ида да раждам?  :lol:  Аз искам подаръци. ;-)
« Последна редакция: Юли 18, 2009, 02:23:31 am от blue_sky »

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
сакън, няма да раждаш, докато не превъртиш играта  :balk_70: :balk_70: :balk_70:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
Аз искам подаръци. ;-)

С кеф ще ти пратя, но не си ми сред съседите. :)
А и приятели май не сме :oops:
*
Блу, никакво раждане, докато не станеш първа  :wink:
*
И аз така. Пробвах, не ме грабна и това е. Не се харчете.
И във фермата може да разредите подаръците за сега. Че няма къде да ги слагам.

Пеше,теб мяй те нямам към приятелите.Я се издай че да се намерим :lol:
*
twin, сме, сме. Редовно получавам от теб. Сега ще взема и аз да разпратя.  :wink:

мини, той дребният не напира, ами докторът.  :lol:

*
twin, сме, сме. Редовно получавам от теб. Сега ще взема и аз да разпратя.  :wink:

А!? Сме?
Ей сега ме хвърли в размисъл. osi_10

Днес играта нещо ми забиваше цял следобед и изтървах една реколта ягоди. Тюх!
При вас имаше ли го този проблем? На мен ми се случва за втори път, но предния минах без жертви.  :)
*
Аз не съм имала проблем, щото вчера вечерта сях соя и току-що я обрах.  :wink:

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
как ги впрягате тия коне в каручките?

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
 :lol: Не ги впрягаме точно. Просто много близко до каручката и така изглежда. Поне аз де, може някой да е измислил начин. И видяхте ли коня дава "коса" или косми имат предвид - сигурно за лъкове за струнни инструменти. Само ушовците нищо не са взели да дават още. Ама аз ще ги почакам пък да видим.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
режеш му гривата демек
50 пари струва  :D
и аз, Пеше както теб ги "впрягам"
И аз кат Пеше и Мини - много близко, и създаваме илюзия  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Явно всички ги впрягаме тея кончета :lol:Обаче на мен вече ми е тясничко...Разширих се веднъж, ама не ми стига. Кога ли ще даде пак да увеличаваме фермата :ask:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
Да и аз така го впрегнах моя кон!
Я кажете доларчетата как се печелят?
*
И аз незнам как се печелят доларчета.
Появиха ми се тези дни и реших да не ги харча за сега.
Моето питане е ако не се оберат дърветата какво става и съответно какво става с добитъка ако не се обслужи  :lol: