0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Доларчета не се печелят, а се купуват с кредитна карта. Ся е ясно от какво ще печелят тези, които правят играта...

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
Доларчета не се печелят, а се купуват с кредитна карта. Ся е ясно от какво ще печелят тези, които правят играта...

А-ха,сега ми светна лампичката!Ще печелят ако има кой да им се върже :D
*
Че то и преди тва можеше да си купиш coins за истински доларчета. Ама ако наистина тия се купуват само с истински и не можеш да продължиш - няма да им мине номера :)
Гледах възможностите, които предлагат... За доларчетата имаш само възможност да си ги купиш срещу истински парички, за coins - или парички, или играеш на някоя от игрите, които ти предлагат, аз поне така разбрах.

Факт, че ние можем да не платим, ама сигурно има хора (не в Бг), които ще си платят, за да си направят по-джиджани фермите...

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
Сега - що се отнася до загубените крави: Ако намериш крава, и някой я осинови, то човекът, който я е намерил получава 50 coins.

За целта, в момента, в който ти излезе нотификацията, че Х е осиновил кравата трябва да цъкнеш на линка Claim your reward в самата нотификация.

*
Незнам как стана, но прибвах една изгубена крава от Рали.
На стената кликнах и се отвори играта и само дадох че я приемам.
Не прочетох съобщенията много много  :oops:

*
Хайде, народе, даде новото разширение.
Хайде, народе, даде новото разширение.
Който си има парички - шъ съ разширява. Ама такива като мен, дет снощи решиха, че могат да си купят котидж, ся пак има кинта да събират  :x

*
То и аз вчера накупих разни постройки и мислех да купя обор или вила. Но май първо ще се разширя днес като обера пипера  :lol:
Има и някаква опция за оставяне на съобщения във фермата.
Аз ви оставих да видим дали може да го прочетете.
Днес прибрах 4-та изгубена крава от къде ли се появяват.
« Последна редакция: Юли 24, 2009, 12:53:15 pm от Малина »

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
От тия безпризорни крави дето ги събирам, нямам място за посевите :lol: Иначе се разширих вече :D Има и нови дръвчета, които можем да подаряваме, както и нови декорации.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
Снощи прибрах кафява крава, но не ми стана ясно защо я няма в подаръците и съответно неможе да се купи.

*
 Днес изпратих подаръци на 20 души ( досега разрешаваше 16 ). Освен това животните - патките, конете и козите(за другите не съм сигурна) дават повече пари.
Хайде народе на малини и боровинки. И слънчоглед си имаме вече.
Нов декор - малко езерце за coins, голямото е за доларчета. И други интересни нещица има :lol:

А, и да не забравя, за тези дет си разпродадоха зайковците - от днес дават по 60 пари за ангорска вълна  :lol:

*

А, и да не забравя, за тези дет си разпродадоха зайковците - от днес дават по 60 пари за ангорска вълна  :lol:
Пазя си ги аз, знаех си, че има за какво  :wink:
*
:lol: Таман влязох да пиша за зайците и гледам че има информация за тях  :D. Аз имам пет заека  8)
*
Ихааааааа още не съм влизала днес. Значи да подарявам зайчета ;-)

*
 Малините не дават ХР  :?

Имам си езерце, фръц! Ама, докато измисля къде да го сложа... :lol: :lol: :lol:

А! Вместо чушки, вече ще садя слънчоглед - пак става за 1 ден, дава 2 ХР, но има по- голяма печалба  :wink:
*
И аз си запазих зайците-имало защо!
От новите посеви не съм пробвала още че не ми влизат в графика.
И от разширяването се възползвах!
*
Re: АПК Айтос и ТКЗС Слънчев лъч - въпроси и отговори?
« Отговор #158 -: Август 03, 2009, 11:22:40 am »
Абе що никой не праща подаръци в Ювила  8) Мен нещо взе да ми харесва да се обзавеждам  :lol:
*
Re: АПК Айтос и ТКЗС Слънчев лъч - въпроси и отговори?
« Отговор #159 -: Август 03, 2009, 11:35:12 am »
 Щото почти никой не играе. :lol: