0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
Re: Тема на бременните N 43
« Отговор #200 -: Юли 24, 2009, 18:58:09 pm »
Inke Tinke , нормално е това движение на бебето , все пак те спят по 18 часа на ден , така чче не се притеснявай !!!
Абе мамчета какво стана с Баракудка бе ? ни вест , ни кост , ако знае нещо някой да напише , че не издържам вече , ще ида и ще се цопна във ВИП-а !!!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #201 -: Юли 24, 2009, 19:51:51 pm »
Момичета, Фани ми изпрати смс но неможах да пиша по - рано:)
Родила е сина си Димитър и се чувстват добре и двамата:)
Бебето тежи 2450 кг и е 48 см.:)
Да им е жив и здрав:)
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #202 -: Юли 24, 2009, 20:18:22 pm »
Ееееее, най после  :cheerleader: Фани, честита рожба миличка! :hug2:Да ви е жив и здрав сина. Скорошно възстановяване на мама :bighug: Ох, много се развълнувах
Господи, благодаря ти!!!
*
« Отговор #203 -: Юли 24, 2009, 20:42:33 pm »
Честито на Баракуда! :D

Момичета искам да попитам някой знае ли първите кръвни изследвания, които се правят към края на 3ти месец дали се правят на гладно? Часа ми е чак за 10ч и се чудя да се мъча ли да стоя гладна или може да се хапне преи изследването :? Не съм сигурна и какви са точно изследванията. Знам само, че са рутинни и се правят на всички - нещо като ПКК, Васерман и кръвна гурпа?
« Отговор #204 -: Юли 24, 2009, 20:51:06 pm »
Честито на Баракуда! :balk_47:

curls ПКК се прави на гладно и без прием на кафе!
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #205 -: Юли 24, 2009, 20:52:24 pm »
Честито на Баракуда! :D

Момичета искам да попитам някой знае ли първите кръвни изследвания, които се правят към края на 3ти месец дали се правят на гладно? Часа ми е чак за 10ч и се чудя да се мъча ли да стоя гладна или може да се хапне преи изследването :? Не съм сигурна и какви са точно изследванията. Знам само, че са рутинни и се правят на всички - нещо като ПКК, Васерман и кръвна гурпа?
Винаги си правя изследвания на жадно и гладно независимо какви са.
Така се застраховам .Примерно ако ми изледват кръвна захар и др.

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #206 -: Юли 24, 2009, 20:55:08 pm »
Честито мамо Бари!
Бъдете живи и здрави!
Целувки и на двама ви! :bighug: :flower:

*
« Отговор #207 -: Юли 24, 2009, 21:17:24 pm »
Момичета, Фани ми изпрати смс но неможах да пиша по - рано:)
Родила е сина си Димитър и се чувстват добре и двамата:)
Бебето тежи 2450 кг и е 48 см.:)
Да им е жив и здрав:)

Ехаа,честото на мама Баракуда!Да са живи и здрави! :balk_16:
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #208 -: Юли 24, 2009, 21:31:16 pm »
curls , изследванията се правят на гладно заради кръвната захар , ама как ще устискаш до 10.00 часа незнам , освен да се събудиш в 9.30 часът . Аз като ходих гладна ми идеше да изям лаборантката от глад , хем ставах 30 минути по- рано !

Много се радвам за Баракудка !!!
« Отговор #209 -: Юли 24, 2009, 21:33:23 pm »
Здравейте момичета  :D
Аз ви чета отдавна, но чак сега се реших да се запиша в тази така прекрасна темичка  :D Надявам се да нямате нищо против още едно ново попълнение  :oops:
baracuda ЧЕСТИТО СЛЪНЧИЦЕ  :ballons: Да е жив и здрав и много радости да ви носи  :bori_004:
curls задължително трябва да си гладна и да не си пила вода ! Аз затова исках час за 8:30, че иначе незнам как щях да издържа- но пак си носих един кроасан в чантата за после. На мен първия път ми пуснаха ПКК, кръвна група (защото не си я знаех), урина, Васерман, СПИН, Токсоплазмоза и Хепатит Б.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #210 -: Юли 24, 2009, 21:58:40 pm »
:))))Добре дошла Веселушко.
Подозирам някой хитруш, по-голям от мен:) Докато си ми писала в дневника и ме подкрепяше заедно с другите момичета е имало какво да споделиш:))))))))))))

Пожелавам ти лека и спокойна бременност до края:)
« Отговор #211 -: Юли 25, 2009, 00:30:56 am »
Веси  :welcome3:,такава си ни потайна,че нищо чудно като родиш да ни кажеш след месец :lol:
Кърл как си,не съм те засичала отдавна,аз си пуснах изследвания още в 9 седмица,зачудих се защо толкова рано,но явно има от-до. :)
 :bighug:

*
« Отговор #212 -: Юли 25, 2009, 13:10:33 pm »
Привет на Веселушко-Хитрушко :wink:!И в моя дневник пишеше,а то трябвало и теб да подкрепим :lol:

« Отговор #213 -: Юли 25, 2009, 14:20:00 pm »
Здравейте колежки :D Два дни не съм отваряла, че момиченцето ми е болничко и....светът ми се върти около нея. Днес е малко по-добре и дори ми я взеха, че малко да си почина и аз (и да си полежа, че два дни..... :( ) Видях щастливата новина за Бари, вчера дори си мислих за нея около обед - дали е минало всичко?....
За жегите - да ви кажа честно, на мен от известно време ми се подуват краката - долу гезените и ужасно ме болят стъпалата. И започнах да ги завивам в една хавлия, която преди това съм намокрила и подържала минута, две във фризера. Направо се раждам.  На всичко отгоре в тия жеги ме хвана и един гърлобол, една кашлица.... Нямам думи. Добре поне че температура нямам! (Да чукам на дърво!!!!)

Момичета, остава ли уговорката за сряда? Аз със сигурност към 10 - 11 ще съм там. Изглеждам големичка, завиждам на слабите мами със шкембета :balk_153:и ще си имам мъж :help: Ако ме видите, дърпайте ме за полата! :lol:
*
« Отговор #214 -: Юли 25, 2009, 15:09:54 pm »
Аз ще съм там към 11 и нещо,Алтевс :D.Аз съм с очила,къдраво ,закръглено шоши :lol:
А днес времето е отвратително :x,тека от всякъде и вече минах през душа...до края на деня сигурно ощепоне 2 пъти ще се случи :lol:

*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #215 -: Юли 25, 2009, 18:28:09 pm »
Момичета аз май няма да чакам чак сряда ами ще отида в понеделник на преглед , стига д-р Александров да има време и да ме приеме , защото ми се появиха едни много остри болки . Дано да не са опасни и да ми минат и ще дойда и в сряда.Много ме е страх  !!! :(
*
« Отговор #216 -: Юли 25, 2009, 19:22:43 pm »
Klem4e дано болките не са опасни и всичко е наред!
Аз пък тази сутрин като станах имах много малко кафеникаво зацапване,едвам видимо,опитвам се да не се притеснявам,но в понеделник добре че се връща доктора ми и ще отида за успокоение.Вече цял ден нищо ми няма иначе мислех да ида при друг.

Наистина е много топло,щом аз където обичам жегите и се чувствам добре като е топло,днес едвам трая...

« Отговор #217 -: Юли 25, 2009, 20:11:52 pm »
Lisko, TINI, malvinka  :balk_21: Признавам се за виновна по всички обвинения  :oops: Но по-добре късно отколкото никога нали  :) А и приятелите са по-важни винаги и винаги има някой, който се нуждае от подкрепа повече от теб нали така  :balk_21:
Altevs дано детенцето ти оздравее и ти се оправиш бързичко! То и мен се беше опитало да ме заболи гърлото, но го пресякох с един бабин илач, слава богу !
klem4e дано болките не са от нищо сериозно и доки да те успокои в понеделник  :crossfingers:
hriska почивай си повече, лежи сега събота и неделя и дано не се повтори това зацапване !
Тук днес наистина не се живее - ние чистихме до обяд с мъжо без да пуснем климатика и щях да припаткам от жега. Обаче сега го пуснахме и се живее  :)
*

elist

• **
  • 57
  • Ерфурт,Германия/Варна
« Отговор #218 -: Юли 25, 2009, 21:34:14 pm »
Здравейте!!!
Аз най редовно си чета,ама нещо май не съм по писането.Близнашката тема се изгуби някъде назад и мисля да посписвам тук.
 Доста преживях досега за една бременност.Явно, не само чакането да забременееш е трудно,а и самата бременност.Моля се всички да стигнем до заветната цел.
  Вече точно се бях поуспокоила и преди седмица докторите ми изкараха ума.На ФМ в 25 г.с. поставиха диагноза криво краче на едната ми беба и опасност от хромозомно заболяване или синдром на Даун.Наложи се да правя амниоцинтеза.Не ме питайте как дочаках резултата.Толкова зле не се бях чувствала никога в живота си.Въпросите нямаха край,сълзите също.Думите *ами ако* не ми излизаха от главата.До къде сме готови да стигнем?.........За наше щастие резултатите са добри.Няма хромозомни изменения.Сега чакаме останалите резултати.Моля се всичко да е наред,а надеждата че може и крачето да са видели грешно се надига леко по леко.
  Понякога си мисля,как може да се случва винаги на едни и същи хора.Не беше ли достатъчно че се борихме 10 години за тези деца,не бяха ли достатъчно сълзите които пролях,че сега вместо да се радвам и наслаждавам пак трябва да живея в страх и да броя часовете до появата на моите малки съкровища?
  Съжалявам за дългия пост и ако съм развалила доброто настроение в темата.
*
« Отговор #219 -: Юли 25, 2009, 22:26:48 pm »
Веселушко ще се почива няма как.Не че ме бива по лешането хич не мога...
Elist дано наистина не са видели правилно и всичко с бебчовците е наред!
Аз за това си мисля че тази ФМ е нож с две остриета-наистина е хубаво да знаем,но в крайна сметка това са само предположения!