0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Тема на бременните N 43
« Отговор #20 -: Юли 08, 2009, 13:23:11 pm »
ех вси4ки дами спят,утре ще доида на гости в новата ви сладка темицхка!!

Една голяма прегръдка за четирима ви Злати:) Радвам се, че отново си на линия:)
Да си записваш всичко, че много въпроси ще имам:))))))

На мен от 3 дни страхотно ми бучат ушите или имам шум. Вчера сутринта така ми прилоша за секунди, че се изплаших, че ще припадна. Отидох при личната да ми измери кръвното, 100/60. малко ниско ми се видя защото обикновено си ми е нормално 120/90. Тя каза, че е ок. Гледа ми и ушите (незнам защо) и ме изпрати да си ходя на хладно и да лежа повече. За хладното ок ама за лежането...немога да му свикна:)))))
Днес поне не ми е още лошо но в главата ми все едно има бормашина. Че и не си почиват тези дето работят с нея:)))))))))))

Успешна седмица момичета и се пазете:)
*
« Отговор #21 -: Юли 08, 2009, 14:43:36 pm »
Оффф... 5 дена ме нямаше и съм забравила къде какво се пише :) Ще се повторя със седмичната темичка, но понеже тук му е мястото, да се похваля, че второто бебче ще е момченце. Марков беше категоричен, а за да е спокоен таткото, даже направи снимка на пишлето  :lol:
Имаме повод за нови покупки, в синьо :)
*
« Отговор #22 -: Юли 08, 2009, 14:51:09 pm »
Ани,честити сини гащи :)

« Отговор #23 -: Юли 08, 2009, 14:51:35 pm »
Честито Ани!
*
« Отговор #24 -: Юли 08, 2009, 14:56:16 pm »
Аничка,честити сини гащички :D!
Нефертити,да сте живи и здрави цялата банда :bighug:
Мириам,предполагам,че параноята ще си остане до края.Само се надявам,с напредване на бременността ,да отслабне.Когато беба започне ясно да напомня за себе си,нещата ще изглеждат по съвсем друг начин(надявам се) :wink:

*
« Отговор #25 -: Юли 08, 2009, 18:51:53 pm »
Честити сини гащички Ани!
Аз от днес съм вече официално регистрирана в ЖК
доки ми определи и термина-14.02.10
Бях се шашнала малко защото както много си ме боляха гърдите изведнъж престанаха,но доки ме успокои и засега всичко си е наред!
Само не знам как ще издържа до другия преглед че чак на 04.08 ме иска,но аз му казах,че може и по-рано да се видим,а той само си се засмя(нали ме вижда такава шаш и паника)!

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #26 -: Юли 08, 2009, 19:34:15 pm »
       ani4ka  ,честити сини гащички!  :D
      На мен пък вече ми издадоха прословутия 45-дневен болничен за раждане.От ЖК ми пуснаха и последни изследвания (микробиология и ПКК ).Бебчо е добре.Този месец се очертава всяка седмица да ходя на преглед,да видим до къде ще я докарам. :wink:
Желая на всички хубави и щастливи дни!
:D
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #27 -: Юли 08, 2009, 23:02:21 pm »
Момичета, да ви попитам нещо: случайно на някоя от вас бременността и да е започнала без болки в гърдите?
Този месец при доказана овулация и "отработена" :wink: след това въобще не ме болят гърдите. Иначе почти не е имало месец, в който след ову да не ме болят.
Или просто няма на какво да се надявам.
*
« Отговор #28 -: Юли 09, 2009, 00:31:13 am »
Аз до 7г.с.нямах абсолютно никакви симптоми само,чувствах същите неща като преди цикъл.Гърдите ме заболяха към края на 7 седмица и преди 2-3 въобще спряха да ме болят.Много се разтроих но доки ме успокои и каза,че не е нужно нещо да ме боли за да имам нормална бременност.На мен дотогава и лошо не ми ставаше и за това се бях притеснила,ама през 8 седмица си наваксах :(
Така че винаги имаш шанс!Успех!

*
« Отговор #29 -: Юли 09, 2009, 00:49:10 am »
Аз до 7г.с.нямах абсолютно никакви симптоми само,чувствах същите неща като преди цикъл.Гърдите ме заболяха към края на 7 седмица и преди 2-3 въобще спряха да ме болят.Много се разтроих но доки ме успокои и каза,че не е нужно нещо да ме боли за да имам нормална бременност.На мен дотогава и лошо не ми ставаше и за това се бях притеснила,ама през 8 седмица си наваксах :(
Така че винаги имаш шанс!Успех!
Аз бях същата :)

*
« Отговор #30 -: Юли 09, 2009, 02:10:58 am »
Момичета, да ви попитам - чудя се дали вече да започвам да пера бебешорските дрешки, които съм накупила или е още рано за това? То, вярно, че има време, ама ми е едно такова неспокойно отсега... Мисля и следващата седмица да си подготвя сакчето и за болницата, че не знам защо, ама имам чувството, че този път няма да родя след термина, както предишния път, а по-рано. Може би е някакво параноично внушение... 8O
От известно време всички ми разправят, че коремът ми се е бил смъкнал, ама той си ми е ниско от самото начало...

*
« Отговор #31 -: Юли 09, 2009, 03:03:07 am »
нинчо, пери, пери, да не станеш като мен, дето още не съм готова. И багажът ми за болницата не е готов.  :oops:

ани, честит ти момък!

Натали, стискам ти палци. Мен гърдите не ме боляха, но в левия яйчник имах страшни болки всеки ден до теста (а и после понякога). Индивидуално е. Дано този път да имаш късмет!  :bighug:  А по заповед на щуката да дам по-научно обяснение:  имаш още 6 дни до М и болката в гърдите зависи от нивата на прогестерона. Колкото по-висок, толкова по-болезнени. Може да си с по-дълга ЛФ и да се вдигне сега и тогава да започнат да те болят. Но най-важното: опитай се сега да не се шашкаш! 

бари
, и да минат леко оставащите 45 дена!

« Последна редакция: Юли 09, 2009, 03:18:30 am от blue_sky »

*
« Отговор #32 -: Юли 09, 2009, 12:27:33 pm »
Момичета, да ви попитам - чудя се дали вече да започвам да пера бебешорските дрешки, които съм накупила или е още рано за това? То, вярно, че има време, ама ми е едно такова неспокойно отсега...

Тъкмо пуснах и моята пералня с на бебето дрешките и се настройвам за гладене следващите два дни :D И аз се чудех дали е време, ама то докато се чудим взе че наистина си стана :wink:

И аз вече съм официално в болнични. Но се чувствам доста зле - изтръпват ми ръцете и краката, трудно дишам, таза ме боли.... все неща, които се надявам скоро да минат :wink:
Да ви кажа, преди време се бях оплакала от невъзможно заспиване. Е, вече пия по чаша топло прясно мляко преди лягане и поне се намалиха часовете на нервно връткане от едната на другата кълка.
А бебето си шава и така се опъва все едно има място. Направо болезнено, но и много забавно 8)

*
« Отговор #33 -: Юли 09, 2009, 13:19:35 pm »
А по заповед на щуката да дам по-научно обяснение:  имаш още 6 дни до М и болката в гърдите зависи от нивата на прогестерона. Колкото по-висок, толкова по-болезнени.

Ахааа, сега разбрах моите защо са толкова болезнени на моменти. Аз пия дуфастон все още, който, предполагам, допълнителлно покачва нивото на прогестерона.  :)

Nataly*, аз също нямах никакви признаци за бременност, по-скоро признаци за предстоящ цикъл. Желая ти  :goodluck:.

Приятно пране на наближаващите финала  :wink:!
*
« Отговор #34 -: Юли 09, 2009, 15:08:16 pm »
Баракудке,леко и спокойно да минат последните дни до раждането на бебока :wink:

*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #35 -: Юли 09, 2009, 21:10:02 pm »
Честита радост на мама Нефертити , макар и с голямо закъснение . Да сте живи и здрави всичките и само хубави емоций !!!
А на мамите на които им предтои скорошно раждане - пожелавам неповторима и лека среща с бебоците им , ще чакаме новини !
Приготвайте се мами щото като ви гледам графиките , то не останало време:ironing:
*

Nataly*

• 2785
« Отговор #36 -: Юли 09, 2009, 21:11:46 pm »
Натали, стискам ти палци. Мен гърдите не ме боляха, но в левия яйчник имах страшни болки всеки ден до теста (а и после понякога). Индивидуално е. Дано този път да имаш късмет!  :bighug:  А по заповед на щуката да дам по-научно обяснение:  имаш още 6 дни до М и болката в гърдите зависи от нивата на прогестерона. Колкото по-висок, толкова по-болезнени. Може да си с по-дълга ЛФ и да се вдигне сега и тогава да започнат да те болят. Но най-важното: опитай се сега да не се шашкаш! 

Хм... :? аз от 4-5 дни имам болки в десният яйчник, където беше овулацията.
 Но това, че не ме болят гърдите означава ли сега пък, че прогестерона ми е нисък(?) и ако е така означава ли, че ако не приемам допълнително такъв, всичко ще приключи преди да е започнало?
*
« Отговор #37 -: Юли 09, 2009, 21:41:08 pm »
Но това, че не ме болят гърдите означава ли сега пък, че прогестерона ми е нисък(?) и ако е така означава ли, че ако не приемам допълнително такъв, всичко ще приключи преди да е започнало?[/color]
Мен от неделя насам въобще не ме болят!Във вторник видяхме бебо всичко си беше наред!
Взех да се притеснявам и аз :ask:

*

Nataly*

• 2785
« Отговор #38 -: Юли 09, 2009, 21:50:39 pm »
Но това, че не ме болят гърдите означава ли сега пък, че прогестерона ми е нисък(?) и ако е така означава ли, че ако не приемам допълнително такъв, всичко ще приключи преди да е започнало?[/color]
Мен от неделя насам въобще не ме болят!Във вторник видяхме бебо всичко си беше наред!
Взех да се притеснявам и аз :ask:
Хриска, аз не съм бременна. Въпроса ми беше хипотетичен.
По-долу момичетата са написали, че болките отшумяват с времето или не са ги имали в началото, а виж им лентичките вече са изпълнени. :D Няма за какво да се притесняваш. Радвай се на малкото чудо, което расте в теб.
*
« Отговор #39 -: Юли 10, 2009, 12:42:57 pm »

Хм... :? аз от 4-5 дни имам болки в десният яйчник, където беше овулацията.
 Но това, че не ме болят гърдите означава ли сега пък, че прогестерона ми е нисък(?) и ако е така означава ли, че ако не приемам допълнително такъв, всичко ще приключи преди да е започнало?

Натали, има време да се покачи. Аз бях с много нисък в началото, а сега вече съм на финала. Но ако си толкова притеснена, винаги можеш да отидеш на лекар, за да ти измерят лигавицата и евентуално да ти предпишат дуфастон, въпреки че може би е малко късно за него.