0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните N 43
« Отговор #180 -: Юли 23, 2009, 15:56:34 pm »
Мерси за пожеланията, момичета :D.

Бари, специлано се отбивам, за да ти кажа, че утре имаш стиснати палци от мен  :D! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
С нетърпение ще чакаме темичката ти  :D! Пожелавам ти прекрасна среща с малкото съкровище!

*
« Отговор #181 -: Юли 23, 2009, 17:28:54 pm »
Бари, попътен вятър и слънце към най-вълнуващата среща в живота ти.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #182 -: Юли 23, 2009, 19:46:10 pm »
Бари мила успех ти желая и много положителни емоции!
Wola добре дошла!
Аз от днес съм една седмица болнични че хич не се чувствам добре.Ще видим само като се върна на работа да няма някакъв проблем,че каквито са ми шефовете...
Като ходих при личния се качих на кантара въобще не съм наддала,той се засмя и ми вика ще те видя след 3 месеца...

« Отговор #183 -: Юли 23, 2009, 20:03:12 pm »
Бари леко раждане и вълнуваща първа среща с бебчо :D
wola :welcome3: лека бременност!
Хриска то като ти се гади как да качиш килограми,аз също съм така,а дано и след това да не сложа много,че и без друго съм пухче :lol:
Днес е адска жега,добре че на работа е хладно :)Пазете се момичета,че слънцето не е безопасно! :bighug:

*
« Отговор #184 -: Юли 23, 2009, 20:17:33 pm »
Малвинка и аз съм си голямо пухче бих казала :D
За това и не се притеснявам за кг само бебо да е добре,а доки каза,че бебчовците са егоисти и си вземат каквото им е нужно,дори и за нас да няма...
Аз от днес започвам да пия и О"мами освен фолиева киселина.

*
« Отговор #185 -: Юли 23, 2009, 20:39:32 pm »
Aз също първите 3 месеца не бях качила нищо, защото ужасно ми се гадеше, но после започнах постепенно по един два килограма на месец да прибавям. Засега съм качила 12 кг и се надявам да не станат повече от 14. Вярно е, че и малко и много да качваш, то бебето си взима каквото му трябва. Важното е особено в началото повечко витамини да се набавят чрез по-здравословно хранене. Аз в момента наблягам повечко на плодовете, пък и в тая жега нямам много апетит.

*
« Отговор #186 -: Юли 23, 2009, 20:57:48 pm »
Момичета, благодаря ви за споделените мнения относно посещението на "Голямото синьо".  :wink: :D
Аз все още се колебая дали в това положенияе да го посетя. Затова и ми беше интересно да прочета и вашите мнения.  :D
Но май страхът ще надделее над желанието ми за море. Но ще видим - има време.  :D

Аз също до този момент не съм качила още нищо. При все, че не ми се гади и си ям почти като преди, но с повече плодове и зеленчуци.
Даже тези дни си мислех дали е нормално това?

Бари , желая ти спокойна вечер и лека и приятна среща утре с малкото съкровище! :D
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #187 -: Юли 23, 2009, 23:03:56 pm »
    Момичета,изключително много ви благодаря за подкрепата!Няма начин с такива пожелания нещата да не са наред!Малко ми е притеснено,но мисля че е нормално.Вярвам в добрия финал утре!Желая ви много,много здраве и щастливи бременни емоции! :grouphug2:
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #188 -: Юли 23, 2009, 23:21:36 pm »
Бари, с нетърпение чакам да ти честитя вече. Толкова се радвам като почнете да раждате ....
Днес бях на ФМ. Д-р Даскалов нямаше забележки. Беба си е в норма и си кротувка. Движи се,  трие си очетата. Но се държа кротко и прилично де.
Лека вечер!
*
« Отговор #189 -: Юли 24, 2009, 11:20:20 am »
Стиснати палци за Бери и от мен! Днес е дългоочакваният ден за нея. Незабравима и вълнуваща среща пожелавам на мама и бебе :)!
*
« Отговор #190 -: Юли 24, 2009, 13:10:53 pm »
Толкова е вълнуващо,Фани днес ще си гушне дългоочакваната рожба :D!

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #191 -: Юли 24, 2009, 14:01:24 pm »
:)Преди малко бях при Александров и докато чаках се намъкнах при Фани разбира се:)
Само малко беше изплашена:) И нямам търпение да мине всичко наред. А и предполагам вече е минало:)

И не излизайте навън днес:)Много е топло:)
*
« Отговор #192 -: Юли 24, 2009, 14:35:51 pm »
На Бари желая една прекрасна среща с нейното съкровище!
Нямам търпение да чуем добрата новина,че всичко е минало успешно!

Наистина е много топло,едвам прострях :?

*
« Отговор #193 -: Юли 24, 2009, 14:53:36 pm »
Лисе,не можа да дочакаш до 29.07 :wink:Кажи какво показа прегледа при Алекса?

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #194 -: Юли 24, 2009, 14:55:06 pm »
Лисе,не можа да дочакаш до 29.07 :wink:Кажи какво показа прегледа при Алекса?

:))А не Тинчо, не бях на преглед, още от вратат му казах, че няма да ме гледа:)))))
Ходих да го питам нещо във връзка с прегледа другата седмица:)
Устоях:)
*
« Отговор #195 -: Юли 24, 2009, 15:01:38 pm »
А,така може :wink:тъкмо се разочаровах,че няма да се срещнем :lol:

*
« Отговор #196 -: Юли 24, 2009, 15:46:49 pm »
Здравейте в тази ужасна жега. Благодаря за милото посрещане. Чакам и аз като вас с нетърпение добрите новини от Бари. Аз два дни съм добре три умирам от гадене.Ама нали било нормално за първите три месеца. Пия си дуфастончето и нож па-то, заедно с фолиевата и чакам с нетърпение да дойде 3.08. да си видя дребосъка на ехото.Пазете се момичета навън не се диша. Аз успях да се разходя за два часа преди обяд и сега почивка в къщи.
*
« Отговор #197 -: Юли 24, 2009, 16:37:21 pm »
Даа, ужасна жега е навън и аз въобще не посмях да излизам, та убедих баткото да си направи слънчеви бани на терасата и детето послушно си игра с леген пълен с вода и играчки, а аз си почивах.

Да се похваля - този път резултатът от микробиологията ми е чист  :D. Миналия път имах малко гъбички и увеличен секрет и понеже секретът все още си е в повече, мислех че отново резултатът ще е същия, но слава богу сега всичко е ок.
В такъв случай се чудя на какво може да се дължи тоя увеличен секрет  :ask: Нормално ли е за края на бременността?

*
« Отговор #198 -: Юли 24, 2009, 16:58:32 pm »
Страшна жега е, наистина! Не знам за простирането на прането, ама събирането ми е още по-зор, че нещата вече са сухи и не разхлаждат. Чудя се кои чаршафи да изпера, да разхладя малко терасата и да вкарам допълнителна сянка, ама нямам мръсни  :wink:
Чакаме включване с щастливи новини...  :lol:
« Отговор #199 -: Юли 24, 2009, 18:29:44 pm »
Здравейте,момичета!

Аз да попитам по-напредналите от мен- от няколко дни бебчо е активен, но го усещам някакси по-приглушено, повече поглаждане, по-малко  и по-от отвътре някакси ритничета...Да се притеснявам ли или спокойно да си чакам прегледа в сряда?
Иначе си шава, дори в някои дни почти непрекъснато...
Все за нещо треперя, ама така е ....много гадости ми минаха през главата напоследък и станах параноичка....
Благодаря ви за изслушването и ви пожелавам да намерите прохлада тия дни, че стана бая жежко!
П.С. nincho, от тоновете статии, които съм изчела, мисля ,че е нормално към края секретът да се засили, но ти си питай Док за всеки случай.

Нощта е най-тъмна преди зазоряване.