0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Тема на бременните N 43
« Отговор #160 -: Юли 21, 2009, 21:43:44 pm »
:)Силве, честити ти панделки:)
Еййй, дано изтрая до другата седмица за преглед:):):):):)
« Отговор #161 -: Юли 21, 2009, 22:03:05 pm »
Силвичка честити розови гащички :D
По въпроса за морето мисля че стига да е безпроблемна бременността и да не се прекалява със слънцето няма проблем :)
Аз ще ходя на море след седмица,даже от два дни не ми се гади толкова,а това значи че почивката ще е супер :D
 :bighug:

*
« Отговор #162 -: Юли 21, 2009, 22:25:59 pm »
Силви,честита ти мома!
Колкото до морето аз реших да го пропуснем тази година,не се чувствам добре,а и все ми се спи,така че какъв е смисъла,мога да си спя и вкъщи :D

*
« Отговор #163 -: Юли 21, 2009, 23:25:39 pm »
Силвичка, честити ти розови вълнения! :)
За ходенето на море, аз и предния път, и този си ходих 3-4 месец, да ми е по-подвижно ;) Всичко зависи от това как се чувстваш...
*
« Отговор #164 -: Юли 21, 2009, 23:59:41 pm »
Силве,добре дошла в отбора на девойките :wink:

*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #165 -: Юли 22, 2009, 12:39:08 pm »
Силвичка ,честити ти розови гафти ,/така казваше племенника ми като беше малък /.Давайте мамчета с девойките , че да си имаме избор за нашите младежи после като се заженим. :biglove:
« Отговор #166 -: Юли 22, 2009, 13:57:34 pm »
Благодаря ви , момичета  :grouphug2: ! Колкото до морето, макар че е на една крачка от мен и аз ще го пропусна това лято.Страх ме е от разни зарази и по пясъка и особено в морето, като знам за какво се използва често  :balk_153:
*
« Отговор #167 -: Юли 22, 2009, 14:51:23 pm »
Привет,да дам отчета от ЖК-то :wink:Бебка е много добре,расте според седмиците си,вири крачета и шава активно,без да я усещам все още.Лошото  е,че имам контракции(както си и знаех) и сега пак трябва да пазя леглото.Хемоглобина ми е паднал на 111,скоро ще почвам витамините май :wink:

*
« Отговор #168 -: Юли 22, 2009, 15:02:46 pm »
Силве, честити ти розови гащета!
Тини, радвам се, че бебка расте и шава!
Колкото за "голямото синьо" - аз ходих два пъти, ама сутрин и само под чадъра. И само краците накиснах. Повече ме достраша.

За срещата - пишете кога ще ходите, може и аз да се довлека, ама няма да се вясвам пред Алекса, че миналата седмица му бях на главата и сега ще ходя пак към 11.08. Ама Баракудка ще я видя непременно.
Приятен ден, момичета!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #169 -: Юли 22, 2009, 15:22:17 pm »
Здравейте момичета!
Тъкмо се зарадвах че два дни бях добре,днес пак лошо,лошо...едвам се надигнах.Добре че почивам.
Тини почивай си повечко,иначе се радвам че сте добре!

« Отговор #170 -: Юли 22, 2009, 15:48:06 pm »
Аз се отказах от морето, защото 400-500км. в едната посока малко ме плашат, освен това там хигиената не е хич добра и при многото хора ме е страх да не си лепна някой вирус или бактерия...Освен това съм фен на южното Черноморие, а ако стане нещо, не дай си Боже, бургаската болница е последното място, в което искам да попадна. Иначе за самото къпане, особено ако е на по-усамотени и чисти места и късно следобед, не мисля, че е проблем. Моя приятелка живееше в Гърция по време на бремеността си и си изкара цялото лято на плажа, само че пътят до там й беше половин час.
Всяка година на морето е пълно с бременни рускини....
Аз много се чудих, но така или иначе пропуснах момента....
Нищо, догодина, живот и здраве!

Нощта е най-тъмна преди зазоряване.
« Отговор #171 -: Юли 22, 2009, 17:02:14 pm »
Здравейте момичета!Аз искам да ви питам нормално ли е в 6 месец да ходя да пишкам през 10 мин :ask: То това вече не се търпи.Така съм от няколко дни, а преди не беше така.Взех да си вкарвам в главата някакви мухи за инфекции, проблем с бъбреците и какви ли не още глупости та за това да ви питам при вас как е?
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #172 -: Юли 22, 2009, 17:05:15 pm »
        Тинчо,радвам се за хубавите новини от ЖК.  :D

hriska ,бързо да се оправяш!  :hug2:

За морето и аз да кажа,дето съм на една крачка от него...даже и на пясъка не съм посмяла да стъпя тази година.Само си го гледам от разстояние. Но,забелязвам много бременни на плажа...щом се чувстват добре,нищо не им пречи.Мисля ,че е въпрос и на личен избор...мен си ме е шубе...от мръсотийката по плажа...да не стане нещо...та така.
   Пожелавам на всички онези бременелки,които ще топкат крачета в моренцето,незабравими морски преживявания и никакви здравословни проблеми!
  :beach1:
*
« Отговор #173 -: Юли 22, 2009, 17:09:49 pm »
Здравейте момичета!Аз искам да ви питам нормално ли е в 6 месец да ходя да пишкам през 10 мин :ask:
Най-вероятно бебето се е завъртяло и те притиска точно там. Нищо притеснително. Търпиш и чакаш пак да се врътне. :D Освен това сега вече матката и бебето са доста по-тежки и също може да оказват натиск на мехура.
За успокоение си пусни една обикновена урина, но мисля, че нямаш повод за притеснение.
Аз с Калоян ходих на море в 4-ти месец. Топнах си само краците до коленете. Разхождах се, спинках и почивах активно. беше прекрасно.
Сега смятаме пак да отскочим до морето и пак ще пропусна къпането (поне черноморското). Едни гъби ми стигат. :lol:
Айде да минава леко раждането на следващите по списък. и веднага да се заемат овакантените места в темата.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #174 -: Юли 23, 2009, 11:22:11 am »
Здравейте момичета. Отдавна ви чета но се не смея да се запиша при вас. Най накрая се престраших. Надявам се да ме приемете във вашите редици.След две години опити вече и аз мога да се похваля че ще ставам мама. Най сладкото нещо за една жена.Моля се всичко да е наред, че така ме е хванал страх да не се случи нещо с така желаното ни съкровище. Успех на всички които скоро ще гушнат своите бебоци и лека бременност на другите.
*
« Отговор #175 -: Юли 23, 2009, 12:27:49 pm »
Здравейте момичета  :D!
Силвичка, честита ти мома и добре дошла в розовия тим.
wola,  :welcome_1:! Бъди позитивно настроена, пожелавам ти лека и спокойна бременност!

Ние вчера бяхме на консултация и вече сме 2770 грама и 45 см. За месец сме наддали 550 грама, което честно казано ми се вижда малко /нали уж накрая по около 200 грама наддават за седмица  :ask:/, ама нали остават още 3 седмици, та се надявам да докараме 3 килца, което ще е добре.
Тези дни взех да получавам контракции, които са безболезнени, ама така ме свива ниско долу, по време на разходка, че спирам и съм пълен блокаж. Докторът ми каза, че не бива да се разхождам, а повечко да лежа, поне до 1ви авуст, пък после вече можело. Това с лежането нещо не ме привлича хич, ама поне ще гледам да почивам повечко.

За моренце и аз само ще си мечтая тая година  :?. И на мене ми се струват 500 км доста голямо разстояние, а и правихме ремонт, та и паричките ще са проблем.
Ама нищо, догодина живот и здраве  :D.

Хубав ден на всички! :grouphug2:

« Отговор #176 -: Юли 23, 2009, 13:27:01 pm »
wola, добре дошла при нас  :D!Желая ти прекрасна бременност!
Нинче, спокойни дни до наближаващата среща с мъника, знам колко е досадно това с лежането/само това правя от 2 месеца насам/, ама си почивай повечко , че и тия жеги са коварни.
*
« Отговор #177 -: Юли 23, 2009, 14:11:13 pm »
Здравейте, сладурки! Минавам набързичко да ви нагледам.
Бари, леко раждане утре и чакаме твоята темичка!
Вола, добре дошла при нас, лека и безпроблемна бременност.
Нинче, приятно лежане. То не останало, миличка!
На останалите, много целувки с пожелание за приятен и според ден.
Аз утре заминавам на три дневна екскурзия до Крушунските водопади и като се върна, живот и здраве, ще разказвам подробно!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #178 -: Юли 23, 2009, 14:25:20 pm »
wola  ,добре дошла!Лека и безпроблемна до края!  :welcome3:

Джи:bighug: ! И хубаво да си починеш на екскурзийката!

nincho ,приятно лежане и късмет до финала!

« Отговор #179 -: Юли 23, 2009, 15:29:23 pm »
Пожелавам най-лекото секцио на Баракудката!
Честита мома на Силвичка!(сякаш на лентичката гащите на бебето са сини) :lol:
Нинчо, няма да вървиш щом доктора не дава, то и без това в тези жеги е ужас навън!Нека бързо мине времето до среща с бебчо!
И аз досега един път съм ходила на плаж, нищо че съм във Варна.Във водата не съм влизала.
Приятна почивка и на Дживотинчето!
Wola   :welcome3: