0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните N 43
« Отговор #140 -: Юли 20, 2009, 15:25:53 pm »
Момичета, честит имен ден на именничките, ако си имаме такива.
бари, радвам се за теб, другата седмица, понеделник, вторник и ние ще се появим за преглед. Ако не са ви изписали, може да се омъкна да ти честитя :lol: Пък и да го видя този ремонт?!?
Аз малко се шашкам че доки е отпуска,а до сега ходех всяка седмица на преглед,а сега чак август,ама дано остискам.
Ако си при Александров, не мисля че е в отпуска. Току що преди 10 мин. говорих с него и дори ми каза, че преглежда. Така че ако много се притесняваш, юрвай се утре сутрин към АГто.
Нашата бебка, здраво се върти в корема  ми, и се "опъва"сякаш, и се дърпа на една трана...И все рита някъде отдолу.... Отдолу откъм влагалището ги усещам ударите. Ще кажеш, че иска да излиза :lol: Чак ме дострашава да не направи бела... Даааа, ама не я пускам да излиза! Още поне месец-два да си постои вътре! Все файда :lol:
Момичета, хайде за вторник а?
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #141 -: Юли 20, 2009, 15:48:32 pm »

:)вторник, вторник:)
Аз съм съгласна. Тя Фани ще ни чуе и без да ходим във випа:):))

Само ще се разберем за час в края на седмицата.

Деси и нея я мисля:)Но зная, че всичко ще е наред:)
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #142 -: Юли 20, 2009, 16:02:31 pm »
:)вторник, вторник:)
Аз съм съгласна. Тя Фани ще ни чуе и без да ходим във випа:):))

:lol: :lol: :lol: Ама,разбира се!Живот и здраве,смятам да се движа из коридора вече.Ще заформим едно купонче на нашия доктор!На вас желая успешни прегледи,изпълнени само с хубави новини за малките бебчета!  :D
*
« Отговор #143 -: Юли 20, 2009, 17:18:35 pm »
Аз малко се шашкам че доки е отпуска,а до сега ходех всяка седмица на преглед,а сега чак август,ама дано остискам.
Ако си при Александров, не мисля че е в отпуска.
Не мила не съм при д-р Александров.

Баракудке желая ти една вълнуваща среща с твоето бебче!Късмет!
 :bighug:

« Отговор #144 -: Юли 20, 2009, 18:25:53 pm »
Момичета, оказа се, че във вторник мъжо не може да ме доведе. Ако вие можете и не ви е спешно - във сряда. Да мога да ви видя и да се запознаем. Ако не - ще видя само баракудката, а с вас - другят път :lol: Да ни ви объркам плановете.
Лисе, ти  кое Деси мислиш?
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #145 -: Юли 20, 2009, 18:56:11 pm »
Altevs- че, и мен ме рита все долу моята бебка ама как ще излиза бе  :help: Аз си мисля че там са й крачетата и затова все там усещам ритничетата :D.
Ама верно твоята идея за "бременни от АГ - Варна" почти се осъществи :lol: Дано не досадим на другите момичета.
Успех на Баракудка за най щастливата среща в живота й.  :hug2:
Господи, благодаря ти!!!
« Отговор #146 -: Юли 20, 2009, 19:56:11 pm »
Дивичка, а ти не можеш ли да дойдеш на преглед във сряда???? Ще ми е много приятно да се видим и запознаем, момичета. Някои се познавате вече де, но.... Все пак имам чувството, че някак сме си близки. Преживели сме подобни чувства, емоции, неприятности дори болка. И сега преживяваме едни и същи вълнения....
Само това, че аз не съм от Варна и в момента завися за превоза от съпругът ми :balk_133: за съжаление
« Отговор #147 -: Юли 20, 2009, 20:45:37 pm »
Успешна седмица от мен, мили момичета!
Какъв купон сте си заформили във Варна, не стига, че сте на морето, ами и се забавлявате! :lol: :lol: :lol: Ние тука в София се варим в собствен сос...Това,че тази година ще се размина с морето много ме мъчи- толкова го обичам, а на всичкото отгоре и бабата и дядото на мъжа ми са във Варна, ама за бебчо ще търпя...
Вие се наслаждавайте на голямото синьо и заради нас, които не можем и стискайте - никакви подранили бебоци!
Баракуда, 24-ти е страхотна дата за малкото ти лъвче! Стискам палци всичко да мине за секунди и да сте живи и здрави!
Поздрави от прахоляка на София!

Нощта е най-тъмна преди зазоряване.
*
« Отговор #148 -: Юли 20, 2009, 20:57:26 pm »
Алтевс,на мен също ще ми е по-удобно в сряда,дано и Лис е съгласна :wink:
Аз пък днес имам чувството ,че нещо ми е стъпало на пикучния мехур,ужасен дискомфорт чувствам,дано да не е нещо възпалително :x

« Отговор #149 -: Юли 20, 2009, 21:21:53 pm »
Хей за тази Сряда ли става въпрос!Аз на преглед няма да ходя при Александров но за среща съм винаги готова.Момичета днес чух нещо много лошо дано не се окаже вярно.Александров отказвал да преглежда вече бременни момичета и да им поема раждането след това.Дано не е вярно?Вие имате ли инфо?Мен досега не ме е връщал ,а още и не съм му казала че искам при него да раждам.

*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #150 -: Юли 20, 2009, 21:32:39 pm »
Алтевсче, и аз не съм за преглед в сряда, но с удоволствие ще дойда, за да се запозная с вас. Ще организирам и Клемче, та да се съберем цялата дружина ако може.
Миленка, дори и да е вярно, то ще важи занапред. Едва ли ще изостави пациентките си, които вече е поел. Вероятно много му идва и затова. Аз също искам да раждам при него, както и всички вие предполагам, но също не съм говорила още с него, все ми се струва, че е рано. Сигурна съм обаче че няма да откаже, той не изоставя пациентките си. Така, че спокойно.
Господи, благодаря ти!!!
« Отговор #151 -: Юли 20, 2009, 22:20:49 pm »
Представяте ли си всички да се изтупаме там?Алекса ще си помисли че сме за преглед и чак ще избяга като ни види толкова много! :lol: :lol:

« Отговор #152 -: Юли 20, 2009, 22:27:13 pm »
Ами мъжо категорично ми отказа за вторник, че имал много работа и не можел. Каза - в сряда :wink:.
Inke Tinke и аз не съм виждала голямото синъо и то от доста време. Нищо че сме на половин час път от него. Както казва мъжът ми - ти от 3 години постоянно си бременна :lol: :lol: Миналото лято на плаж не сме ходили, заради Дарето,ееее имам две три къпания, ама в сравнение с преди..... :( Ама - заради тия малки слънца - ще търпим!!!
TINI78  дано не е това, ама - защо не отидеш да си пуснеш една урина тъкмо като идваш на преглед - направо с резултатите при доктора?
Хайде - който може да идва в сряда. Само Лиско не е казала нищо по въпроса все още :lol: иии мисля, че не трябва да се притесняваме, че докторът ще ни изостави. Лично от опит знам, че той и преди е отказвал да преглежда и да изражда, мой познати мин. година искаха да ходят при него, момичето беше бременно след ИВФ, но от софийска клиника и той отказа да ги приеме. Каза към кого да се обърнат, но каза че е много зает с "нашите момичета" - точно така се израи. Смятам, че няма да ни изостави. Но пък знаеш ли? Всичко се случва на този свят. Той преди няколко години се готвеше да отива във клиниката в Плевен, после остана тук, после ми е казвал, че иска да заминава за щатите....И той е човек в края на краищата и ние не сме слънцето, около което се върти животът му.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #153 -: Юли 20, 2009, 22:56:05 pm »
:)Мога и в сряда, не е никакъв проблем:)
Ако искате за да не спамим тук и да пооживим варненската тема да се уговаряме там за час:)

Лисе, ти  кое Деси мислиш?

:)Blue_sky
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #154 -: Юли 20, 2009, 23:34:33 pm »
Лисе , TINI78, и аз съм на преглед на тези дати , ако искате ще се видим и в сряда и на 27 или 28 . юли , стига да се уговорим с вас и с д- р Александров , мисля че и за него ще е по- удобно да му се изтърсим на преглед на един ден вместо да го ангажираме за два дни.
И аз съм на мнение , че д-р Александров няма да ни изостави и за прегледите и за раждането  и дано да е така, защото всичките сме по- спокойни като сме в неговите ръце, особенно аз. :lol:
Ще чакам уговорката ви момичета !!!
Баракудке , страхотна дата сте си избрали , а за ВИП-а ще разказваш после като се завърнеш у дома .Завиждам ти благородно на скорошната среща с твоето слънце , успех миличка !!!
*

baracuda

• 5348
« Отговор #155 -: Юли 21, 2009, 00:19:24 am »
 :lol: Хе,хе,как ме разсмяхте,варненската група! :D Ми,аз съм и вторник ,и сряда във ВИП-а,така че ще се ослушвам сериозно за предстоящото нашествие на фенките на най-готиния доктор! :D
*
« Отговор #156 -: Юли 21, 2009, 02:00:28 am »
На всяка цена ще си пусна една урина още  в сряда,тъй и тъй съм на ЖК.

« Отговор #157 -: Юли 21, 2009, 13:48:09 pm »
Привет момичета! Ей, как ще ни изостави Алекса , аз при друг не раждам  :balk_77:!!! И в щатите да замине и там ще го последвам, няма да се отърве  така лесно от нас, нали  :balk_600:
Голяма групичка сте се заформили за другата седмица :D То и аз първоначално смятах да ходя на 29.07, но тъй като нея седмица ще ходя при ЖК-то и на БХС,да не ми се събере много реших та отидох вчера. Ииииииии, ето новините .Шестото ми чувство за пола на бебчето ме излъга , Алекса категорично отсече - МОМА   :lol: Момата беше в сладка дрямка и много обстойно я разгледахме, ама добре че док обяснява кое какво е , иначе ми е пълна мъгла  :lol:. Всичко е ок, тежи 133 грама, за размера каза че вече не може да се измери точно.
Бари, още веднъж успех и нека 24.07 е най-незабравимия ден в живота ти!
*

baracuda

• 5348
« Отговор #158 -: Юли 21, 2009, 14:23:31 pm »
   silvi4ka ,много се радвам за розовата ти изненада!Ще връзваш розови панделки!Честито! :bori_015:
*
« Отговор #159 -: Юли 21, 2009, 21:19:49 pm »
silvi4ka, честити ти розови гащички. Нека всичко да се развива добре до финала.  yahoo_17

И да ви питам нещичко  :D
Понеже тук по-горе се заговори за "голямото синьо"  :wink:, бихте ли споделили какво е мнението ви относно ходенето на бременните на море.
Четох някъде, че по принцип не е противопоказно, стига да е в късните следобедни часове.
Вие какво мислите?  :)
« Последна редакция: Юли 21, 2009, 21:44:07 pm от twin »