Ами мъжо категорично ми отказа за вторник, че имал много работа и не можел. Каза - в сряда
.
Inke Tinke и аз не съм виждала голямото синъо и то от доста време. Нищо че сме на половин час път от него. Както казва мъжът ми - ти от 3 години постоянно си бременна
Миналото лято на плаж не сме ходили, заради Дарето,ееее имам две три къпания, ама в сравнение с преди.....
Ама - заради тия малки слънца - ще търпим!!!
TINI78 дано не е това, ама - защо не отидеш да си пуснеш една урина тъкмо като идваш на преглед - направо с резултатите при доктора?
Хайде - който може да идва в сряда. Само Лиско не е казала нищо по въпроса все още
иии мисля, че не трябва да се притесняваме, че докторът ще ни изостави. Лично от опит знам, че той и преди е отказвал да преглежда и да изражда, мой познати мин. година искаха да ходят при него, момичето беше бременно след ИВФ, но от софийска клиника и той отказа да ги приеме. Каза към кого да се обърнат, но каза че е много зает с "нашите момичета" - точно така се израи. Смятам, че няма да ни изостави. Но пък знаеш ли? Всичко се случва на този свят. Той преди няколко години се готвеше да отива във клиниката в Плевен, после остана тук, после ми е казвал, че иска да заминава за щатите....И той е човек в края на краищата и ние не сме слънцето, около което се върти животът му.