0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Re: Тема на бременните N 43
« Отговор #120 -: Юли 17, 2009, 09:40:45 am »
     :D Добро утро и чао от мен,мили момичета!По някое време ще потегляме за болницата и от сега много ще ми липсвате.  :grouphug:
       Желая на всички бременелки леки и щастливи бременности!
     На тези,които са на финала-успешни раждания и здрави бебчета!
   Много,много да сте здрави и се наслаждавайте на хубавите мигове!

milenaeneva  ,честито ти МЪЖ!Добре дошла в отбора на сините гащи! :bori_005:

twin  ,честито ти ЖК !

:lol: :lol: :lol: И на финала няма как да не спомена колко се смях на залаганията за бебешоците на Лиско!Да видим кой ще познае точната прогноза.  :lol: Аз залагам на  тази на blue_sky (Лиско ще ме убие...,ама... :D )
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #121 -: Юли 17, 2009, 11:26:00 am »
Много, много стиснати палци на Баракудка :crossfingers:
Добре дошла на Дживотинче, лека и безпроблемна бременност ти желая  :bighug:
Ей момичета ама ние се събрахме цял отбор пациентки на АГ, много се радвам че ще си споделяме и тук  :grouphug:
Господи, благодаря ти!!!
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #122 -: Юли 17, 2009, 11:48:29 am »
Здравейте момичета!
Бари:crossfingers: и на сватята също. Ама той зетя нещо проявява характер. :lol:
А за малките лисета ..... абе що никой не предположи  :bori_015: :bori_015: :bori_015: Е тогава вече ще стане интересно :lol: - 4 жени в една къща. Лисиния мъж ще си избира 10-11 месечни курсове, не за друго ама те превръзките са скъпи ако си спомняте.
Весел уикенд ви желая!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #123 -: Юли 17, 2009, 12:46:09 pm »
:)))))))))))))
Еййй, човек да не изчезне за ден и развъртяхте тотото:)))))))))))))))))))

Изобщо никой няма да убивам:))))))))))розови, сини, само да има гащи за сменяне и обуване:)))))))))))Но и на мен ми е много интересно и честно казано вече не ме свърта:))))))))))

Много ми се иска да имам да връзвам пандели но каквото е такова:)))))))

Прегръщам ви и много се усмихвам заради вас, да знаете:))))))))))))
« Отговор #124 -: Юли 17, 2009, 13:25:23 pm »
Добро утро и от мен бъдещи мами?
Първо - да благодаря на blue_sky за пожеланията. Дано, да те чуе господ. И леко и бързо раждане за теб. Доколкото разбрах, ще раждаш нормално.И аз много исках да раждам нормално първият път, докито така и не се съгласи. Все викаше - такова хубаво секцио ще ти направя.....Та....както и да е - да минава леко и живи и здрави да се приберете у дома.
Баракудке ти ако още не си тръгнала..... Може да си вземеш и Райд за болницата  :lol: Няма да ти е излишен :lol: :lol:
Много, много стиснати палци на Баракудка :crossfingers:
Добре дошла на Дживотинче, лека и безпроблемна бременност ти желая  :bighug:
Ей момичета ама ние се събрахме цял отбор пациентки на АГ, много се радвам че ще си споделяме и тук  :grouphug:
май май...... В тази връзка днес съвсем случайно попаднах на едно заглавие, което много, ама много ме разсмя. Сега ще го намеря пак, да се посмеете и вие. Отивам да го търся къде беше Опа - намерих го. Даано не ми се разсърди автора, ама....Добродушно го правя. Смешничко ми стана.
                                    Репродуктивно здраве / Дългоочакваната бременност, раждане и майчинство след стерилитет / Re: Бременна съм от Д-р Александров! И ние... и ние.....

Дивичке, между другото, все се каня да ти кажа, че терминът ти е на моя рожден ден :lol:
Лисе правилно - каквито са такива, само живи и здрави да си дойдат на света!!!!! Ама позналата врачка, все пак, може да я черпиш едно кафе  :lol: - за усилията.
« Последна редакция: Юли 17, 2009, 13:35:00 pm от Altevs »
« Отговор #125 -: Юли 17, 2009, 14:13:54 pm »
здравейте моми4ета.някои от вас ме помнят.бременна съм инвитро и съм в 21 седмица.4акаме мом4е.радвам се 4е ме станали много от аг варна.всеки ден ви 4ета
който пее зло не мисли
« Отговор #126 -: Юли 17, 2009, 14:16:44 pm »
Тини ами аз си гледам тук по едни таблици за моята седмица е в норма 15 см , а твоето момиченце ще бъде височко сигурно манекенка ще я правите :lol: СПОКО всеки  път има разлики в дължината и теглото, при мен предния път беше 10 см при норма 13см сега се оправило.Важното е да растеее :)
Баракудката ако си е забравила Райд да се обажда ще и занесем.
И аз една прогноза за лисичетата да направя две момиченца и момче (щот опипа Нефертити а нейните са такива) :wink:

*
« Отговор #127 -: Юли 17, 2009, 14:51:55 pm »
Миленче,аз също гледам тука по един календар и ние сме в норма 8OДа се чуди човек,ама да расте и всичко да е наред :D!
 Според мен Лисана ще има две момчета и една девойка за разкош :kickboy: :kickboy: :kickgirl:
П.П Той нашия док бая бебета сътвори,да вземем да му ги заведем като се родят :lol:

« Отговор #128 -: Юли 17, 2009, 15:46:31 pm »
Момичета, не се втелявайте за тия размери... Не се притеснявайте! Първо - идва един момент, може би 14, 15 седмица, от който вече няма как да измерят цялото бебче, защото то пораства и не могат да го хванат цялото. Мерят му обиколката на главата и на коремчето...
И второ - това с меренето... то е някаква математическа формула заложена в машината. Изчислява, въз основа на размера, който и задава оператора. Ами помислете - ако му трепне ръката,ако дори с един милиметър го измери нагоре, надолу.... Ище даде веднага различни стойности.... Тия ехографи, колкото и хубави да са - дават "около" Не се шашкайте! :D  Спокойствие и силна храна, че да са спокойни и бебчетата като се родят :lol:
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #129 -: Юли 17, 2009, 16:27:08 pm »
Ехеееее и Даниелка се появи най - накрая. Добре дошла миличка, мислих те, къде се спотайва толкова време.
Altevs- че, верно много бременни станахме от д-р Александров да ни е жив и здрав, ама на него все не му стигат :D. Абе нека да има - и още и още :lol:
Господи, благодаря ти!!!
*
« Отговор #130 -: Юли 17, 2009, 18:02:23 pm »
Добре дошли на новите момичета! Желая ви лека бременност! Сложете си лентички, като се престрашите, за да можем да следим по-лесно докъде сте стигнали! :-)

алтевс, нормално ще раждам. Аз не живея в България и бременността ми не се води рискова, въпреки че е след ИКСИ. Тук няма секцио по желание, а и когато се наложи по спешност, мисля, че лекарят трябва да дава обяснение какво го е наложило. И затова се прави рядко. Не мога да преценя твоята бременност дали е рискова, но щом така е преценил докторът ти, значи така е било правилно. Моят смята, че бебето ми е в оптимална позиция и затова няма причина да раждам по друг начин.  :wink:

лисано, кога си на лекар, че тук ще се пръснем от любопитство?

Приятен уикенд от мен!

*
« Отговор #131 -: Юли 17, 2009, 23:35:20 pm »
Здравейте!
Лисе убедена съм че панделки ще връзваш-аз също залагам на две момченца и едно момиченце(една малка и сладка кукличка за разкош вкъщи),ама от цялата работа да му мисли Бари,че какво мачкане ще го чака :D
Майтапа на страна-да сте живи и здрави всички пък другото...
Аз малко се шашкам че доки е отпуска,а до сега ходех всяка седмица на преглед,а сега чак август,ама дано остискам.

*
« Отговор #132 -: Юли 18, 2009, 21:07:41 pm »
Момичета,има нещо,което ме притеснява от 2-3 дни.Усещам напрежение ниско долу на корема.В началото беше само като повървя повече,но сега си е по-често и във всякакви пози.В сряда съм на ЖК,но според вас това дали е повод за притеснение?

*
« Отговор #133 -: Юли 18, 2009, 23:37:58 pm »
Тини, според мен е време да игнорираш негативните неща край себе си. :) Нормално е да имаш такива придърпвания, все пак таза се разширява. Почивай повече и се пази от летните вируси.  :bighug:  :balk_21:

*
« Отговор #134 -: Юли 18, 2009, 23:41:54 pm »
Така е ,Доре,опитвам се,но има още какво да се желае от мен :wink:

« Отговор #135 -: Юли 19, 2009, 13:45:27 pm »
Леко раждане на финалистите, на всички нови и не толкова нови бременелки успешна лятна бременност!
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #136 -: Юли 20, 2009, 13:14:23 pm »
 Наистина се събрахме почти целият отбор от АГ- то - много съм щастлива !!!
Дживотинче,daniela_hristova , добре дошли при отбора на бременилките . Лека и щастлива бременост ви желай и най- красивите създания на финала  :D

Да си кажа и аз прогнозите за нашата Лисана - две сини и едно розово гаще !!! :wink:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #137 -: Юли 20, 2009, 14:31:35 pm »
    :D :D :D Ехооо!Привет от нас!Как сте мили момичета?Липсвахте ми!  :D Днес ме изписаха,защото тоновете на бебчо са добре.Пу!Пу!Ама нали плацентата ми е узряла до трета степен и няма на къде вече,пък и околоплодните води са ми намалели.Няма на къде повече да отлагаме дългоочакваната среща със мъника.  :D Със д-р Александров определихме специалната дата на секциото,а тя е 24 юли.Ще раждам във ВИП-а,ако знаете какъв ремонт са му направили...перфектен. :D После ще казвам подробности за там.Иначе за "осмия" етаж,положението беше търпимо,благодарение на доброто отношение на персонала(видях само една хлебарка и то умряла),само жегата е проблема там,че става парник следобяд.Ами,това е за сега...вълнувам се...малко се страхувам,но вярвам че всичко ще е наред!  :D
     :D И да поздравя новите попълнения в темата,с пожелания за леки бременности!
« Последна редакция: Юли 20, 2009, 14:37:38 pm от baracuda »
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #138 -: Юли 20, 2009, 14:54:08 pm »
:)))))))Бари, радвам се, че всичко е ок:)
Аз мисля да отида на преглед около 28-29юли и ако ме пуснат ще мина да те видя:))))))и пак да те напипам за късмет:))))

Мен като ми дойде реда единственото от което се притеснявам е, че Александров няма да е до мен:) В негови ръце бих била най-спокойна ама да не съм се бутала за три нали?:))))))))))))

Лека седмица момичета:)
*
« Отговор #139 -: Юли 20, 2009, 15:13:13 pm »
Фани,ето че щастливия момент съвсем наближи :DЖелая ти вълшебна среща с мъничето :bighug:
 Лисе,по същото време и на мен ми се пада посещение при док,може да си заформим срещичка :wink: