Добро утро и от мен бъдещи мами?
Първо - да благодаря на
blue_sky за пожеланията. Дано, да те чуе господ. И леко и бързо раждане за теб. Доколкото разбрах, ще раждаш нормално.И аз много исках да раждам нормално първият път, докито така и не се съгласи. Все викаше - такова хубаво секцио ще ти направя.....Та....както и да е - да минава леко и живи и здрави да се приберете у дома.
Баракудке ти ако още не си тръгнала..... Може да си вземеш и Райд за болницата
Няма да ти е излишен
Много, много стиснати палци на Баракудка
Добре дошла на Дживотинче, лека и безпроблемна бременност ти желая
Ей момичета ама ние се събрахме цял отбор пациентки на АГ, много се радвам че ще си споделяме и тук
май май...... В тази връзка днес съвсем случайно попаднах на едно заглавие, което много, ама много ме разсмя. Сега ще го намеря пак, да се посмеете и вие. Отивам да го търся къде беше Опа - намерих го. Даано не ми се разсърди автора, ама....Добродушно го правя. Смешничко ми стана.
Репродуктивно здраве / Дългоочакваната бременност, раждане и майчинство след стерилитет /
Re: Бременна съм от Д-р Александров! И ние... и ние.....
Дивичке, между другото, все се каня да ти кажа, че терминът ти е на моя рожден ден
Лисе правилно - каквито са такива, само живи и здрави да си дойдат на света!!!!! Ама позналата врачка, все пак, може да я черпиш едно кафе
- за усилията.