0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните N 43
« Отговор #100 -: Юли 14, 2009, 21:51:27 pm »
При мен всичко е тихо и кротко. Вдругиден сме при доктора. Да видим какво ще каже той! ;-)

Блу Скай, да мине лекои по вода и при теб, ми то не останало :)
*
« Отговор #101 -: Юли 14, 2009, 22:05:26 pm »
Блу скай, Баракуда, успех и леко раждане!!!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #102 -: Юли 14, 2009, 23:49:16 pm »
Lisko, ти мериш ли си кръвното?

Меря го:)По принцип си ми е нормално 120/90 но сега от 10 дни ми е 100/60 или 90/60. Отдавам главоболието и на това и може би трябва организма ми да привикне :)

Лисе, така добросърдечно ти завиждам, че ако бях от Варна, щях да идвам да ти помагам като се родят бебчовците  :D

:):):)Благодаря ти от сърце:)) Ами следващото лято тъкмо ще ми е най- необходима помощ, така, че ще те чакам:))))тъкмо ще се чудят кое дете на кого е като ги съберем:))))

Мише, нали си знаеш?:)))))))

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #103 -: Юли 15, 2009, 17:26:44 pm »
...Ама как не съм те засякла днес - и аз ходих при док към 12,30 ч...

Джи,аз ходих по-раничко,към 10,30 часа,затова не сме се засякли(за съжаление  :wink: ).Даже успокоявах две момичета,на които им предстоеше цветна снимка,че бяха в паника от предстоящата "болка".Дано са имали добри резултати!(това между другото ,де :D )

Лисе,наближава на поредния ти преглед да разбереш пола на тройчовците.Хе,хе,каква ли изненада пак си ни приготвила?  :D

Блу,направо изби рибата,съвсем я откара до финала!Браво!И за не знам си кой път ще ти пожелая късмет и да гушнеш здраво и сладко бебче!

Момичета,благодаря отново за милите думи и куража,който ми давате!Безценни сте ми вий!  :grouphug2:
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #104 -: Юли 16, 2009, 01:35:15 am »
Бари за Лиса съм сигурна в едно, ще има три лисета  :wink: -
две момиченца и едно момченце...
Да не съм мишка гадателка, ако сбъркам!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #105 -: Юли 16, 2009, 09:02:34 am »
Бари за Лиса съм сигурна в едно, ще има три лисета  :wink: -
две момиченца и едно момченце...
Да не съм мишка гадателка, ако сбъркам!

Вещица си ти вещица, ама от най-добрите:)))))))))))
Само да не познаеш мисли му:)))))

:)Фани, вече нямам търпение да видим какви лисици е сътворил Алекса:)
И аз като Мишето си мечтая за 2 розови и едно синьо ама дай Боже да сме здрави пък останалото са подробности:))))))
Подозирам, че на моя следващ преглед мога да надникна в стаята да ви видя с бебо:)))))))))))

Лек ден момичета:)
*

baracuda

• 5348
« Отговор #106 -: Юли 16, 2009, 12:54:28 pm »
...И аз като Мишето си мечтая за 2 розови и едно синьо ама дай Боже да сме здрави пък останалото са подробности:))))))
Подозирам, че на моя следващ преглед мога да надникна в стаята да ви видя с бебо:)))))))))))

Дай Боже!Важното е здраве да има!  :D ...Заповядай...ще ми е любопитно да разбера резултата,пък и да се видим,разбира се. :wink:

П.П.До сега съм "тренирала" да разглобявам и сглобявам пустата помпа на "Авент"...  :lol: то не било толкова страшно...дано ми потрябва наистина. :wink:
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #107 -: Юли 16, 2009, 14:46:55 pm »
Здавейте ! Първо дасе извиня , че не съм писала , но ви чета редовно !
Искам да пожелая на Баракудка и на Блу скай, много щастлива среща с бебчетата си !!!
Лисе , чакам новини за Лисетата :D
На всички момичета желая лека бременност в това жежко време и се пазете !
Кръното ми е 60 / 90 но моето винаги сие било ниско .Днес ще ходя на ЖК да видим какви изследвания ще ми пусне - ще искам и да проверя хемоглобина си , но последно беше 104.В последно време имах едни остри болки ниско и кратки, та се бях шашнала  , но слава Богу отминаха.Страхувям се защото имам конизация миналата година - дано да издържи шийката ми. Д-р Александров казва че всико е наред и дано да е така до края.
Желая ви го и на вас момичета !!!
« Последна редакция: Юли 16, 2009, 14:49:35 pm от klem4e »
*
« Отговор #108 -: Юли 16, 2009, 14:50:22 pm »
Привет и от нас,днес бяхме на преглед :)Дълги сме цели 18 см,големи сме вече :lol:Плацентата ми се качила малко,но все още е ниско.Док смята,че все пак ще се вдигне достатъчно.
Лисе,каквито и да са малките лисковци,все твои ще са си-малки сладки същества!
Фани,ти на 8-я в АГ-то ли ще полежиш?Там са малко гадни условията,но се търпи(само да не бяха хлебарките :x)
Хайде ,лек ден от нас!

« Отговор #109 -: Юли 16, 2009, 17:17:32 pm »

SmileSmileSmileБлагодаря ти от сърце:)) Ами следващото лято тъкмо ще ми е най- необходима помощ, така, че ще те чакам:))))тъкмо ще се чудят кое дете на кого е като ги съберем:))))

Мише, нали си знаеш?Smile))))))

лисе, там съм, нямаш грижи :D :D :D Колко е Добрич - Варна :lol: Миналото лято идвахме с приятелки няколко пъти в Морската градина - приятничко си е :D
Аз другата седмица трябва да ходя на преглед, да видим докито какво ще каже - ще ме праща ли в София, или....ще даде кураж да си стоя тука и да разчитаме на Неонатологията в АГто? Ама си мисля - Баракудке ти дали ще си там тогава????? Ами че то и аз мога да надникна да ти честитя :D Ииииии... Не се шашкай за "осмия"- много е гадно, и с хлебарки и мизерия и отвратително.... ама - докторите на които вярваме и разчитаме са там! Пък и....колко е една седмица :lol:? Аз предният път откарах там 2. 15 дена ми се сториха като цяла вечност. Ама....После на 7 мия по-се ядваше :lol: :lol: :lol:
« Отговор #110 -: Юли 16, 2009, 21:23:22 pm »
Здравейте,
Бари,Блу–скай леко раждане и една прекрасна среща с мъничетата :D
Лисе ще чакаме с нетърпение новини за лисетата :D
Днес ми излязоха резултатите имам Ентерококи в цитонамазката,дали е от прашките,Кандиди очаквах,но това ми дойде изненадващо :( А и кръвните не бяха перфектни,повишени гранулоцити,ускорено СУЕ,а имам час чак за 11.08 :(
Ще търся лекар в София още другата седмица,ако сте доволни от ваште д-ри пишете ми на лични.Предварително ви благодаря  osi_1 :thankyousign:
 :bighug:

*
« Отговор #111 -: Юли 16, 2009, 22:33:09 pm »
Момичета, много ви благодаря за пожеланията!  :grouphug:

По принцип чакат до 10 дена след термина да се накани да излезе само бебето, но днес бях на доктор и той ми каза, че вече е едричък младежът (3400 гр) и ако го оставим още 2 седмици, може и 4 кг да стигне и той смята, че не е добра идея. Накратко, въпреки че шийката ми е мека, май няма да стане в близките няколко дена. В понеделник пак съм на лекар и ако нищо не е станало, във вторник ще го предизвикат. При меренето на тоновете се засече една слаба контракция, от която нищо не усетих.

малвина, кажи в кой квартал си в София! Няма да се разкарваш от Младост до Люлин все пак.

мише, лисицата само женски имена е измислила. Каза ние да ги мислим за момче.  :lol:

алтевс, стискам палци да изкараш не само до края на август, но и много повече (и съм сигурна, че ще успееш).

бари, ти май ще ме изпревариш. Тук много мацки ме изпревариха, но дребният е също като майка си - ще закъснява и той.  :lol: 

лисе, другото лято среща в Морската.  :grouphug2:

*

baracuda

• 5348
« Отговор #112 -: Юли 16, 2009, 22:47:44 pm »
   Тинчо и Altevs ,така ме разсмяхте с тези хлебарки!  :lol: :lol: :lol: Ама,аз съм подготвена психически! :wink: Абе,важното е финала да е успешен!Ще изтърпя мизерията на "осмия"...и дано не се изпокарам с персонала там за тези работи,че много ми знае устата . :D
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #113 -: Юли 16, 2009, 23:03:47 pm »
Деси, Бари, леко раждане мамчета :D
Бъдете спокойни и всичко ще е наред!
Желая ви много здрави бебета! Успех!
« Отговор #114 -: Юли 16, 2009, 23:29:36 pm »
Здравейте момичета!Радвам се че ви намирам в добро настроение!Леко раждане на скоро очакващите мамчета!Аз бях на фетална при доцент Балев , вървим си в термин ,  големи сме 14,8см и тежим 250 грама.Оказа се че едното легенче на бъбрека е малко по-голямо, но доцента каза че прогнозите са оптимистични и най-вероятно ще се оправи до раждането!Вика ме отново в 28-32седмица на контрола.Също така ми каза че най-вероятно ще си имаме МЪЖ! Важното е да е живо и здраво!
По темата за желязото отдавна ми падна хемоглобина , пие  като пиявица от мен бебчо :lol: , пия си феро фолгама и май ще е така до края. Иначе отдавна го усетих към 15 седмица , а снощи даже получих три по силни "почуквания " от вътре. :lol:

*
« Отговор #115 -: Юли 17, 2009, 00:05:15 am »
Миленче,тези размери 14,5 от главата до опашната кост ли са?Питам ,защото нас ни измериха днес почти 18 см,а сме една седмица зад вас 8OНа нас ни се очертава да се видим с доц. Балев за втора морфология на 29.07.
Фани ,на теб хубаво ти е смешно за хлебитата,но момичетата дето лежах с тях получаваха контракции посред нощ от такава приятна среща.А персонала е добре,с изключение на една санитарка.На мен също ми знае устата и я накарах да си измете хлебитата(а нея я беше гнус).Дано да имаш добра компания по стая!
« Последна редакция: Юли 17, 2009, 00:08:52 am от TINI78 »

*
« Отговор #116 -: Юли 17, 2009, 00:20:32 am »
Здравейте!
Днес се записахме в ЖК-то.  :D
Вече сме регистрирани. :D
При мен от самото начало не могат да ми определят в коя седмица съм точно - бебо е по-голям от това, което трябва да е според ПРМ. Горе-долу върви с около две седмици напред. В момента съм някъде 11-12г.с.
Както и да е. Надявам се всичко да е наред до края.  :D

Имам въпросче. :oops:
Феталната морфология и биохимичния скрининг в точно определена седмица ли се правят?
И дали в моя случай двете седмици разлика ще са проблем при определянето на дата за тези прегледи?
« Отговор #117 -: Юли 17, 2009, 01:02:46 am »
twin, аз доколкото знам ФМ се прави 3 пъти по време на бремеността:
- в 11-13г.с
- в 16-20г.с
- в 22-26г.с.
Ранния БХС се прави в 11-14г.с, а ако го изтървеш можеш да го направиш в 15-20г.с.Така че, споко, 2-те седмици няма да са проблем  :D
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #118 -: Юли 17, 2009, 02:03:21 am »
Бари, Деси, леки раждания, здрави бебета и много хубави мигове!

Лисе, на мен ми мирише на еднояйчни момченца и една девойка  :wink:. Що се плашите така от мъжете, бре!  :lol:

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #119 -: Юли 17, 2009, 02:13:42 am »
каси, да не излязат само трима младежи, че ще й се разкаже на лисицата играта.  :lol: