Със сигурност ще е на късмет тази тема щом я пуска бременелка 4 в 1 .Много бебета ще има.
Миналата седмица си бях в Шумен и разхождайки се, влизам в един детски сравнително голям магазин. Познавам собствениците (страхотни хора) и винаги ми е било драго да се видим. Нямаше ги, но продавачката (около 50 год. жена) ме посреща и аз и казвам, че само ще разглеждам и ако имат каталог с колички за тризнаци да ми покаже.Погледна ме...не ме взема на сериозно и отиде да си върши някаква работа. Аз обаче след нея. И пак и казвам, че искам да видя колички ако имат:) Погледна ме...разбра, че не се шегувам и с леко сърдит тон ми казва:"еееее, хората по едно немогат да имат, вие какво сте правили, индиго ли сте подлагали"
Забравих и за количките и всичко. В ракмите на нямаше и 2 минути и обясних, че индигото ми отдавна е изхабено и е близко до акъла, че не всеки ден се зачеват тризнаци по естествен път. На излизане я помолих да избягва да се прави на остроумна. Явно много ме беше напекло за да се ядосам на такава глупост:)))))))
Та да знаете...ако имате от онова старото синьо индиго и бял диван, бели чаршафи...мммм, много хубава работа върши да си седите на него:)))))))Може и с бял панталон.
Пак забравих за какво влязох:)
какво става със Златулка?
Да..., отдавна не е писала???