0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Siofor 850
« -: Юли 03, 2009, 14:12:43 pm »
Здравейте! Искам да ви питам на някой до сега изписвали ли са му това лекарство Siofor 850, щото не че се съмнявам в компетенствността на докторката ми ама четейки листовката /което винаги го правя :)/ нищо не сеспоменава отоносно подобни наши проблеми.Благодаря ви предварително!Чакам с трепет отоговори! :)
Re: Siofor 850
« Отговор #1 -: Юли 03, 2009, 14:31:40 pm »
здравей, аз го пия от доста време поради поликистоза, изписват го и при инсулинова резистентност. Знам,че в листовката пише ,че е за диабетици, но не се притеснявай, аз лично добре се повлиявам от него, спомага и за качеството на яйцеклетките, а също и за сваляне на килограми. Кофти е първите няколко дни докато свикнеш с лекарството, на мен ми беше адски лошо - повръщаше ми се, имах разстройство и т.н
« Отговор #2 -: Юли 03, 2009, 14:34:46 pm »
Благодаря ти Криси и за пореден път се убеждавам, че не трябва да се бърза - прочетох доста от вас, тези, които вече сте го пили ама - кво да правя свикнала съм всички да ми "минава под лупа" . Така е да - живот и здраве и при нас се почва ! Успех на всички ви и дано скоро да гушнем бебчета! :)
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #3 -: Юли 03, 2009, 15:00:13 pm »
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=35494.0

Успех !
И аз в началото  ,след като ми го предписаха , купих го ,прочетох листовката  ,шашнах се ,прибрах го в шкафа ...,а сега го пия :wink:
Килограми не съм свалила -с него и без него съм еднакви кг,но дано за качеството на яйцеклетките и поликистозата помогне.
Сиофор,метформин,метфогама , глюкофаж  -едно и също са .

Все прави ли тест за инсулинова резистентност?
« Последна редакция: Юли 03, 2009, 15:04:40 pm от nimika »

« Отговор #4 -: Юли 05, 2009, 14:03:16 pm »
Аз също го пия от половин година.Смея да твърдя,че ми се отразява добре.Преди да го започна имаше месеци,в които цикъла ми прескачаше(поликистоза ).Откакто го приемам нямам проблеми,да чукна на дърво. :)
« Отговор #5 -: Юли 05, 2009, 17:03:42 pm »
Момичета, имам въпрос-според може ли по време на прием на ,марвелон да се приема успоредно и метформин? Имам киста от последният цикъл 40 мм о док ми назначи марвелон. Преди година пих метформин и сега се чудя дали да не го почна пак. Имам и да свалям около 10 кг и се чудех дали може да се комбинират.