ajena, аз имах едни задържан фоликул и пих две опаковки Марвелон 2х1. Аз не съм имала оплаквания, но познавам други момичета които описват симптоми като твоите, така че не се притеснявай, мисля, че ще отминат. И в крайна сметка по-важно е като отидеш на преглед да го няма фоликулът. При мен се изчисти още на първия месец. Бях много щастлива, защото продължавах напред. Дано всичко приключи този месец и да си действате нататъка.
rashi, ти ли поиска да те види Владимиров или така се случи. Питам, защото вероятно утре или другиден ще ми дойде лелката и отивам. Не ми се прави ново инсе, ама чакането ме убива, та затова си мислех за още едно през август /за него ще съберем парички/. Но от едно момиче в бг-мама разбрах, че си е подала дакументите преди две седмици и са и казали да очаква обаждане около нова година. Това означава, че докато ние ги подадем, ще дойде януари, февруари. И така...малко подтискащо ми звучи. След прегледа ще събираме семейния съвет и ще помислим, на направим едно инвитро есента, е естествено, ако намерим средствата.
Като говорихте стана ли въпрос за по-скорошна процедура или просто ще си чакате реда?
Благодаря ти!