Е, не! Нямаше ме няколко дни и сега влизам. Виолет, не е истина! Имах тайничко усещане, че това е твоя месец! Много силно те прегръщам, думите са излишни....
Толкова ме е яд-от толкова момичета...и нищо...От май (когато се регистрирах) броя на успелите момичета е отчайващо малък...
Почти съм спряла да вярвам в чудото на инсеминацията... Въпреки това, утре отивам при д-р Д. да ме погледне (стискайте палци задържания фоликул да го няма) и започвам процедура по трета, ей така за протокола ще ги докарам до четири и искам ИКСИ през октомври, ноември...
Естествено надежда има (при толкова момичета се получава), но е ужасно разочароващо, когато видиш една чертичка... Мислите ли, че тези антиспермални антитела при обработката на спермата изчезват? Уцелването на момента за инсето е толкова кратък-направо като шестица от тотото е да се таймира перфектно, качествена ли е яйцеклетката? Ей, такива въпроси ме тормозят през цялото време... Предния път знаех, че доста сме се разминали с часа на инсето, но все пак го направихме... Знаейки и въпреки, колко невъзможно малък е шанса да се е получило, аз чаках, надявах се, мечтаех....
Съжелявам, че в думите, които написах няма почти нищо позитивно...Наистина съм разтроена...Виолет, Ивето, Раши, Бамзе, Цеци, Пебалс и всички останали момичета, извинявайте!