0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации през Юли и Август 2009
« Отговор #140 -: Юли 21, 2009, 21:34:14 pm »
Блатодаря Вили. При Владимиров съм. Досега не съм се чувствала толкова спокойна като ходя при някой гинеколог.Аз лично съм оптимист и вярвам искрено че скоро всички ще гушнем поне по  1 бебче. :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

И аз съм при Владимиров, но инсетата ги прави Димитрова.И двамата са много добри специалисти.Така че, сме в сигурни ръце :wink:Все някога ще ни се усмихне и на нас щастието.Въпреки, че имам три неуспешни инсета досега, им имам голямо доверие и знам , че правят всичко възможно и подхождат с внимание към всеки случай.Радвам се , че попаднах при тях, защото независимо от колко време са опитите за бебе при дадена двойка, е хубаво, колкото е възможно по-бързо да се потърси помощ от добър специалист.Дано скоро има резултат, а защо не и резултатчета :bori_007: :bori_004:
« Отговор #141 -: Юли 21, 2009, 21:36:07 pm »
Моми4ета много ви благодаря за подкрепата,вси4ко съм и обяснила,ама тя си е проста маи!Аз съм си виновна,по 4увствителна съм и се впрягам за вси4ко!Сега в този период от живота ни ни трябва подкрепата и разбирането на близките!Стискам палци на вси4ки ,дано този месец да напълниме теми4ката с положителни резултати!

*
« Отговор #142 -: Юли 22, 2009, 00:02:41 am »
Емануела, според мен не и обръщай внимание много, много. Аз например имах доброто намерение да разкажа подробно на моята свеки в какво се състои самата процедура и необходимите изследвания, а тя се обърна и ми каза че не ме разбирала и нямало значение.От тогава дори не и казвам кога ще пътуваме и защо. Щом така иска - не говаря с нея по този въпрос , а и милото също. Не се впрягай излишно. Много късмет ти желая
*
« Отговор #143 -: Юли 22, 2009, 02:05:27 am »
Ехоо... Здравейте! да се отчета и аз. На 5 септемвли отивам за инвитро на естествин цикъл, защотопрез август няма да работят. Не залагам много надежди1 но поне ще диагностицират яйцеклетката, а пък може и дасе получи?!? Божа работа! На всички вес кит сте в процедури ви пожелавам успех и много щастие, а на всички които почиват - весело лато! Е и вие с процедурите се веселете! Целувам ви!
« Отговор #144 -: Юли 22, 2009, 11:27:48 am »
bamze Успех на инвитрото,стискаме ти палци!!!!!!
А на теб bebo79 много ти благодаря и 6те те послу6ам! :bighug:
Аз бях днес при Персенска имам об6то 9 фоликула
2*8
3*12
4*10
лигавица 10
о6те 3 дни на менагон и на 25 пак при нея.Тя каза,4е наи вероятно инсето 6те е във понеделник!?
Как мислите добре ли са ми фоликул4етата? :ask:

*
« Отговор #145 -: Юли 22, 2009, 11:35:22 am »
Добро утро на всички. Bamze- много стиснати палци за процедурата, коят предстои. Емануела според мен , не че съм много веща ( тепърва навлизам в тази материя) нещата са добре. И фоликулите и лигавицата ще нараснат още до събота, а и до понеделник. Може би ще разчитат на тези които са по 10 и 12 мм. Всичко ще е наред :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #146 -: Юли 22, 2009, 12:41:06 pm »
Добро утро и от мен :bighug:
Бамзе, как така не възлагаш големи надежди, да не чувам такива приказки osi_6 Всичко ще е наред и ще се похвалиш много скоро.Така го предчуствам аз :P
Емануела, не си заслужава да отделяш толкова внимание и въобще да обсъждаш, човек, който дори не те разбира.Сега трябва да си спокойна и изпълнена с позитивни мисли.Забрави за свекърва ти или за други личности, които то действат негативно.Браво за фоликулчетата - доста си отгледала :P
Бебо, как се чустваш?Дано да изчака твоето фоликулче до утре:)Непременно да докладваш. :bighug:
*
« Отговор #147 -: Юли 22, 2009, 13:18:58 pm »
Вили , добре съм. Почивам си. Снощи правих тест положителен, днес го повторих и пак дори по наситена втора черта и това ми дава надежда за утре.Ако пък не и септември е може да е нашия месец. Тогава за нас са много събития, не ни пречи да добавим и още едно. На теб как ти се отразява чакането? Ако искаш можем да си пишем на лични да не ни се скарат модераторите че спамим темата. :wink:
*
« Отговор #148 -: Юли 22, 2009, 14:04:28 pm »
Bebo, Emanuela, Violet, Bamze, Pebals - успех милички! :) И аз съм при Владимиров, и Меме също. Въппреки, че инсетата бяха науспешни, му имам пълно доверие. Трябва да се напълно да вярваме на лекаря си, защото по този начин улесняваме и неговата работа! ;)  И никакви мисли за свекита и темподобни! Повечко релакс му е майката :)

Бамзе, ще се моля за теб през септември и ще ти стискам палци яко, ама яко! Ти през фонда ли ще правиш инвитрото? :)

*
« Отговор #149 -: Юли 22, 2009, 15:01:07 pm »
Емануела,лигавицата ти е много добра,иначе бая фоликулчета си отгледала;0.До понеделник ще са готови  пораснали,шансът е голям.Стискам палци :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #150 -: Юли 22, 2009, 16:19:33 pm »
Bebo,успех утре :crossfingers:
Bamze,и на теб още от сега ти желая късмет.Хубаво си почини до тогава:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
rashi ,Meme ,как сте милички? :bighug:
Днес бях на преглед ,биха ми овитрел и в петък в 11ч.ще е инсето.Развили са се два фоликула-в ляво 22мм и в дясно 19,5мм,лигавицата е 10 мм.Надявам се този път да уцелим момента
« Отговор #151 -: Юли 22, 2009, 16:31:55 pm »
pebals, стискам палци наистина да уцелите момента този път.Всъщност , това е най-важно.Успех.
*
« Отговор #152 -: Юли 22, 2009, 17:11:00 pm »
Пебълс, успех и на теб. Нещо ми намирисва на успешна тази темичка. Дано скоро почнат и  :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #153 -: Юли 22, 2009, 17:17:23 pm »
emanuelaaa много добър резлтат имаш от стимулацията. Всичко ще е ок, стикам палци за страхотен резултат :D

pebals много късмет на инсето в петък, и за теб стикам палчетата мила :D

Бамзе  :bighug:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #154 -: Юли 22, 2009, 17:55:58 pm »
radosttinka, TINI78 , rashi,благодаря за куража моми4ета :D
Дано другия месец да сме ве4е вси4ки заедно,но във бременна теми4ка!!! :hug2:

*
« Отговор #155 -: Юли 22, 2009, 20:01:49 pm »
Бебо, Пебълс, Емануела, Виолетка, успешни инсеминации момичета!  :goodluck: Радвайте се на лятото и очаквам вълна от положителни тестове  :wave:
Бамзе, аз смятам тези дни да отида до клиниката, да видим има ли фоликул, ще реша дали да направя едно инсе на ЕЦ и да ми кажат кога можем да започнем процедурата за ин витро.
*

kikimora

« Отговор #156 -: Юли 22, 2009, 20:29:18 pm »
здравейте, момичета! първо: поздрави и целувки на всички. за първи път пиша, но отдавна си ви чета :)на 18 юли беше моето първо инсе, така че съм актуална :wink:ние нямаме мъжки фактор, нито женски. но бебето не идва, затова ни предложиха инсе. не съм стимулирана с лекарства и в момента също нищо не взимам. обаче имам въпросче, ще съм ви благодарна, ако споделите опит и мнения. два дни след процедурата почувствах боцкаща болка вдясно. болката се засили малко на следващия ден, после изчезна. какво ли може да е това? изпитвали ли сте такова нещо? може ли нещо да не е наред?
« Отговор #157 -: Юли 22, 2009, 21:03:04 pm »
kikimora,не се притесняваи мила,понякога след инсе няколко дни имаш дискомфорт,при мен бе6е така,доки ми бе6е казала,4е е нормална!
Моя съвет е да си живее6 живота както преди без да вдига6 тежко,и не се притесняваи за останалото. Мисли позитивно!
Как така ни6то не пие6?При кои доки си?

« Отговор #158 -: Юли 23, 2009, 12:55:13 pm »
emanuelaaa, благодаря ти за успокоението. щом и при теб така е било значи сигурно е нормално. мен лично никой не ме предупреди какво да очаквам (въпреки че лекарите бяха даста мили). аз съм в щерев. по принцип при Ганева, но понеже сега беше отпуска инсе ми прави една младичка лекарка, която работи с Ганева. никакви лекарства не ми дадоха преди инсето, а след него ми казаха, че мога да пия Дуфастон, ако искам. но е било задължително и затова не го пих. :?
за протокола: аз имам едно детенце, забременях от първия път, но бащата не беше хич цвете за мирисане. сега съм с друг мъж, свестен, слава Богу :)но ето, че не можем да си направим бебче :( доста ми тежи тази мисъл. а най-лошото е, че си мисля, че и този път нищо не е станало :(
« Отговор #159 -: Юли 23, 2009, 14:06:57 pm »
kikimora ....няма да мисли6 така!!!
Моята приятелка и тя бе6е настроена като таб,но сега си гу6ка едно прекрасно моми4енце :wink:Не са ти дали ни6то да пие6,за6тото при всеки е разли4но.Пии си фолиева киселина,тя е полезна!Стискам палци и 4акам да се похвали6!!! :bighug: :bfp: