Момичета,здравейте!Мнго съм объркана!Преди два дена си направих 3 последавателни теста,различни марки и на трите показа-една по-дебела черта и втора,доста по-бледа!Да,втората наистина е много-о-о бледа ,но си я има,вижда се.А и имам закъснение от вече 9 дена на менструацията и реших че може да съм бреманна.Отидах вчера на лекар и той като ме прегледа ми каза че не са виждало още нищо,и ме накара да ида да си купя тест от аптеката и да си го направя ред него,в негово присъствие.Обаче аз преди това бях погълнала голямо количаство вода и доколкото знам резултата може да бъде подвияно то поглъщането на големи количаства течности,защото конзентрацията на HGG-хормона се разрежда и да даде отр. резултата,както и стана при лекаря.Той каза че щом не вижгда нищо и щом теста е -,значи не съм бременна.А тия тестове предния ден?Защо на тях имаше втора черта?Днес сутринта си направих тест,с първата сутрешна урина,теста беше тоя път от най евтините/защото ми омръзна да давам по 3.50 за тестове шуърчек и подобни/,от 0.60 ст,/да има такива-продава се само лентичката/,и на него са показа втра ,доста бледа чертичка!Не знам сега,да се считам ли за бреманна или да повярвам на твърдентието на доктора-той каза че за да се зачете резултата за положителен,и двете чертички на теста трябва да са еднакво ярки и червени!А ищом на виждал нищо...Изобщо не отчете факта че може да има оплождане и да е станало много скора и количеството на хормана още да не е достатъчно за да може да се отчете резултата "С две еднакво ярки черти",че може заради това да не се вижда още нищо на видеозона и че количеството на хормона миже да се е разредило от погълнатата вода преди прегледа и да това при него да е показал теста отр.резултат.Ами тоя тест тая сутрин...Била ли е някоя от вас в подобна ситуация?А била ли е някоа от вас в подобна ситуация и да й се е показвала втора по-бледа черта и да е имала 9-дневно закъснение на М. и да се окаже че не е бреманна?