Здравейте сладурки
Мен вчера малко ме позатрупа работата и не успях да се включа активно, но днес съм на линия
Милички мои аз имам да ви признавам нещо и се надявам да не ми се разсърдите, че досега на споделих с вас- просто ме беше страх дали всичко ще е наред и само чаках да мине всеки преглед със свито сърце, за да се поуспокоя малко и да повярвам
Да аз съм бременна -както
Фибчо един път ме беше заподозряла, защото нищичко не казвах за себе си
Даже на приятелите си казах едва предната седмица -голяма съм тайна а
Вече съм в 13 г.с. и още не мога съвсем да повярвам, че това чудо се случва на мен- чакам всеки преглед да видя малкото човече, но вече гледам да мисля по-позитивно и този страх, който ме беше обзел заради всичко изчетено по форумите, да го оставя на малко по-заден план
Благодаря ви милички мои, че сте около мен, че когато имах нужда и сили можех да черпя от вашите, когато имах тревоги можех да ви прочета и да се усмихна
Вие сте невероятни и неповторими и много ви обичам и се моля за всяка една от вас скоро да изпита това щастие и да бъде най-щастливата жена на света, защото в нея расте едно малко чудо на природата
Обичам ви много и искам скоро всичките до една да се преместите в темичката на бременните момичета и искам да ви кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ за всичко
Извинете, че стана толкова дълго и ако ми позволите ще продължа да си пиша при вас