Здравейте. И аз се присъединявам към пожеланията за успешна седмица и за здраве на всички болни дечица. И Мия подкашля от 1 седмица и хрема има, ама иначе е добре, защото ме прави луда, както обикновено. Всяка сутрин излизаме кошмарно от вкъщи, не знам как се справят другите с ходенето на градина, ама ако е така в близките 3 години...не знам как ще го преживея. Тръшка се, мята се, пищи, крещи и не желае да се облече и това е. Тази сутрин беше върхът, защото се наложи да я грабна накрая и да излезем полуголи -без обувки, без сукман и т.н. Толкова бяхме закъснели вече, че нямаше накъде повече. А в занималнята много й харесва, като стигнем там е усмихната, щастлива и всички много я хвалят колко добре се държи там. Просто е адски проклето дете, което ненавижда задължителните дейности, а събуждането сутрин и обличането за градина в някакъв кратък срок, си е задължителна дейност. Дайте съвет как да го преодолеем това кошмарно излизане, че се изпотявам 3 пъти, докато се боря с нея, за да я облека.