Привет и от нас! Днес бях планирала да ходя да си сменям документите за самоличност, обаче, както по-късно установих бях забравила половината от нещата, които трябва да нося и ще трябва да направя същото упражнение следобед, поне си взех заявление та да не е съвсем напразно разкарването ми
Много разсеяна съм станала, ама докато се оправя мен, бебе и да стегна всичките такъми за излизане, то дошло време за следващото хранене, та кога и за документи да мисля.. Днес съм в едно много особено настроение: миналата година на днешния ден ми правиха лапароскопия и резултатите от нея бяха доста трагични: две запушени тръби, отстранен единия яйчник, заради киста. С други думи препоръка за инвитро! Бях напълно отчаяна! Сега, една година по - късно, си имам малко слънчице почти на три месеца
Като я погледна Дара и се просълзявам, само я целувам и мачкам... Какво ли си мисли горкото дете: Майка ми полудя!
Аз да питам дали съм несръчна или е нормално?Трети ден давам ябълков сок.Първия ден му се видяха кисели.Намерих по-сладки.Основно обаче хапва лигавника.А иначе с лъжичка съм давала капки досега.Една приятелка каза, че бързо се отказала от лъжицата и давала с биберон.Ама нали идеята е да яде с нея?[/color]
Какви са тия сокчета, бе хора? Защо ги мъчите тия деца? Сега като си бяхме на Търново се запознах с една мама, която давала сок от моркови на двуседмично бебе!!! След като аз се облещих направо насреща й тя ми вика: "Ми да, знаеш ли как го яде!" Незнам какво цели с това! Сигурно на 6 м. ще почне и кебапчета с бира да му дава! Ама всеки си решава сам за детето, аз съм решила до 6 м. нищо да не й давам на Дара освен мляко и чай /чай пие с удоволствие, вместо вода, затова й давам/. А относно отбиването - аз дохранвам с АМ, защото нямам достатъчно кърма, обаче като гледам засега хич няма намерение да се отбива, ако е още гладна пие мляко и от биберона, ако не - не иска. Гърда обаче не отказва. Винаги суче с удоволствие. Така че по мое скромно мнение не биберона е причината за отбиване на децата. Май стана много дълго.