Ами не е така - за мен също е важно майка ми да има достатъчно добра заплата, за да се пенсионира достойно, на баща ми пенсията да е нормална, за да не се чуди как да си купи лекарствата, брат ми да има добра работа, тъй като тепърва създава семейство и не може да си покрие дори елементарни нужди. Имам желание да не ми се случва да научавам по интернет, че са го пребили конкуренти, защото си върши работата, например, а да има възможност да работи достойно и да получава нормално заплащане. Искам да има възможност да има деца, а не да го посещавам на гробищата. Ето това е болната тема в моя дом също, не само в твоя.
Искам като си плащам данъците, да не си изхвърля строителния предприемач боклуците пред моята врата, а да си почисти. Искам да не чувам чалга, докато децата ми спят, а полицаите да ми отговарят - кмета разреши от 8 до 23 да правят кой каквото си иска. Не искам да срещам мотора на другаря премиер в насрещното движение, докато пътувам по улиците на Търново и да не му правят забележка, само защото е другаря премиер.
Не мисля, че искам нещо по-различно от вас, които живеете тук.