0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Re: Ще гласувате ли на 5.07?
« Отговор #60 -: Юни 30, 2009, 10:02:47 am »
О, със сигурност.
Никога не пропускам, не само защото не искам да дам повече тежест на гласовете на ...., но и защото не искам да съм като всички останали, които не гласуват, а после мрънкат колко зле е била държавата ни.
И все пак, колкото и да изглеждат зле нещата, съм млад човек и трябва да гледам оптимистично, колкото и да е трудно.
Все още се таи надеждата в мен, че нещата ще се оправят и няма да стягам куфапите за чужбина.(като толкова млади хора за жалост) :(
Защото все още искам да живея в родината си!

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #61 -: Юни 30, 2009, 12:43:27 pm »
Имам въпрос към по-информираните.
Мимка, Синьо кокиче, моля ви дайте съвет.
В събота съм в София и може да се наложи да остана и в неделя.
Мога ли да гласувам в София - какво е нужно да направя?
*
« Отговор #62 -: Юни 30, 2009, 13:07:49 pm »
 Не можеш, alia_alia , изтървала си срока - 20.06.  В рамките на този срок се взима удостоверение от населеното ти място по лична карта, за да можеш да гласуваш после където избереш.
« Последна редакция: Юни 30, 2009, 13:09:21 pm от Елфи »
« Отговор #63 -: Юни 30, 2009, 13:27:33 pm »
Благодаря, Елфи! :)
Ще се надявам да се прибера навреме, в такъв случай.
*
« Отговор #64 -: Юни 30, 2009, 14:40:06 pm »
Откога чакам тази тема! Разбира се, че ще гласувам, не само че ще гласувам, ами и най-активно убеждавам всичките си познати, че ТРЯБВА да гласуват! Да си изберат някой - има достатъчно!
Винаги съм гласувала! Гласуването е ясно изразена гражданска позиция, едно от малкото дадени ни права, което не трябва да бъде пропилявано с лека ръка!
Ако не гласувам, все едно оставям някой друг да избира бъдещето ми вместо мен!
Като имам пред вид средно статистически колко % от населението е ниско грамотно, заблудено, манупулируемо и т.н, как така ще оставя тези хора да ми избират бъдещето и при това съвсем осъзнато??
Спирам дотук, че конкретно на тази тема много бързо паля;-)))
Много се радвам, че толкова много от момичетата тук ще гласуват! :balk_46: :balk_63: :balk_602:

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #65 -: Юни 30, 2009, 15:24:32 pm »
Забелязвам, че мажоритарните кандидати пак са си хора на определената партия. В много от случаите са и водачи на пропорционалните листи. Много се залагаше на този вот, ама политиците пак си го извъртяха в тяхна полза.
Аз си представях тези кандидатури, че ще бъдат на хора утвърдени в обществото ни, а то какво излезе.................
Мнооого си права, QnaT! За съжаление, политиците отново ни прецакаха. Но не трябва да спираме да опитваме :wink: Лошото е, че все повече хора са обезверени вече и с право!Лейди_11 го е казала много добре. Аз също нямам вяра на никого, просто нещата са твърде заплетени и опорочени.
Но ще гласувам, не защото вярвам в някоя личност или партия конкретно, а за да не избират купените роми и някои други, вместо мен :? Иначе гласът ми ще отиде за тези, които най-малко искам да бъдат избрани.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #66 -: Юли 01, 2009, 16:10:22 pm »
Аз на предните избори пропуснах, но сега съм твърдо решена да гласувам  :)

*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #67 -: Юли 01, 2009, 16:26:06 pm »
Определено ще гласувам.
*

Chandra

• *
  • 1567
  • Безспирно е движението на живота..
« Отговор #68 -: Юли 02, 2009, 20:58:43 pm »
Юхуу-у-у  :) при нас (в Хамбург) ще има секция… освен това вече знам, за кого ще гласувам  :wink: ...така, че… да идва неделя!  :D
"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #69 -: Юли 03, 2009, 02:36:21 am »
Никога до сега, откакто имам право на глас, не съм пропускала да го упражня.
Сега отново ще гласувам.
« Отговор #70 -: Юли 03, 2009, 13:44:41 pm »
Не, за първи път няма да гласувам. По много причини, не вярвам на никого и на нищо вече и не виждам смисъл.

Но щастието трябва да се търси - то никога не идвало само.
*
« Отговор #71 -: Юли 03, 2009, 13:51:51 pm »
ЩЕ гласувам. И както е казала Танчето
Цитат
Ако не гласувам, все едно оставям някой друг да избира бъдещето ми вместо мен!
Нищо ,че и аз не вярвам вече на никого.....
*
« Отговор #72 -: Юли 03, 2009, 19:43:14 pm »
Да!
Тук в Торонто са открити две избирателни секции. Всички наши приятели и познати сме се организирали и ще гласуваме.
*
« Отговор #73 -: Юли 03, 2009, 21:00:33 pm »
Браво ocean, имаш моите най-искренни поздравления! :balk_5: :balk_63: :balk_602:
Това е невероятен пример за това, как някои хора ще изминат стотици километри, за да упражнят правото си на глас, а други не могат в собствената си държава да отидат, за да гласуват! И то, при положение, че първите НЕ ЖИВЕЯТ в БГ, а ние, тези , които тука живеем и ни зависи бъдещето от това се уфлянкваме, назландисваме, пък нямало за кой, пък незнам какво си... Предлагам да направят една бюлетина със статус "ФРЪЦ". Дали малко повече българи ще благоволят да гласуват тогава? 
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #74 -: Юли 03, 2009, 22:57:22 pm »
Да.
*
« Отговор #75 -: Юли 03, 2009, 23:02:30 pm »
Да!!!!!!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #76 -: Юли 03, 2009, 23:06:06 pm »
с риск да хвърля малка бомба в дискусията, но смятам, че не е редно хора, които живеят постоянно в чужбина, а още повече, ако имат двойно гражданство, да гласуват за парламентарни избори...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Пепи С

« Отговор #77 -: Юли 04, 2009, 05:52:57 am »
Ще гласувам, защото смятам, че имам гражданска отговорност към тази държава и защото искам да участвам в определянето на бъдещето й.
:balk_50:

Разбира се, за целта трябва да ни бъде предоставена тази възможност и много се надявам, че ще открият пункт тук - в Хамбург.

100 % ли ще има пункт тук в Хамбург , ако някои знае каде ще е , моля пишете  :D
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #78 -: Юли 04, 2009, 08:31:45 am »
с риск да хвърля малка бомба в дискусията, но смятам, че не е редно хора, които живеят постоянно в чужбина, а още повече, ако имат двойно гражданство, да гласуват за парламентарни избори...

То ние,с двойното гражданство,дето живеем постоянно в чужбина,гласуваме защото си мислим,че ви помагаме...ние сме си добре-вие не сте.И имате нужда от малко нечервен и не-ДПС електорат,та да поизринете боклука.Или ви нетрябва?...аз специално отивам за гъби още утре.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #79 -: Юли 04, 2009, 11:41:25 am »

То ние,с двойното гражданство,дето живеем постоянно в чужбина,гласуваме защото си мислим,че ви помагаме...ние сме си добре-вие не сте.И имате нужда от малко нечервен и не-ДПС електорат,та да поизринете боклука.Или ви нетрябва?...

нека онези, които ще сърбат попарата на парламент и правителство, сами да решат кой искат да ги управлява и от какво имат нужда. това не е помощ. все едно аз да гласувам за американски президент, щото смятам, че американците са зле и трябва да си изберат друг президент!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!