0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: В памет на Майкъл Джаксън!
« Отговор #20 -: Юни 26, 2009, 17:45:58 pm »
Поклон пред паметта му :(

*
« Отговор #21 -: Юни 26, 2009, 17:55:50 pm »
Много е тъжно  :(
Поклон пред светлата му памет!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #22 -: Юни 26, 2009, 18:21:18 pm »
<a href="http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=0ddbae40" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=0ddbae40</a>  <a href="http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=cda539ab" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=cda539ab</a>

« Последна редакция: Юни 26, 2009, 18:27:20 pm от Black_rose »
« Отговор #23 -: Юни 26, 2009, 18:53:44 pm »
Поклон пред паметта му.Само един много добър човек може да сътвори подобна музика и да завладее публиката с невероятното си сценично присъствие.Богат на фенове,но неразбран в жестокият свят.Гледах част от интервю с него излъчвано по CNN и стигнах до извода,че макар и на възраст,той си е останал едно голямо дете.Душата му е била детска ,чистта и неопетнена и именно заради това беше стигнал до нивото на емоционалният срив,когато беше заведено делото от алчната майка срещу него.Живял е самотен и е имал 2 брака и 2-3 деца-(не се знае дали детето което е показал в германия е било негово извънбрачно),които общо са имАли продължителност около 5 години.А останалото време е посветено на неговата най-голяма любов-МУЗИКАТА и ФЕНОВЕТЕ МУ.И да не забравяеме благотворителните акции в които е участвал-като например концерта за гладуващите в Африка и песните "Ние сме света"и "Излекувай света".
  Може би ,така е  трябвало да стане,защото Всемогъщата Сила(вярвам че има такава,макар да не я наричам с името Бог)е решила ,че така ще му спести свръхнатоварването от предстоящите 50 концерта в Европа през септември....и го е приютила на по-спокойно и тихо място,там някъде където няма злоба,завист и омраза и където всички хора се обичат.....

*
« Отговор #24 -: Юни 26, 2009, 19:00:35 pm »
Не можах да повярвам когато чух новината,казах си: "Това е грешка"Но за огромно мое съжаление не се оказа грешка.
Прекланям се пред човека,певеца,артиста,музикалния гений Майкъл Джексън.И аз като много от вас съм израстнала с неговите песни,цялата ми стая беше в негови плакати,носех тениски с неговия лик ,училищната ми раничка беше цялата в негови значки.Гледала съм 5 пъти Лунен пътешественик.Възхищавах му се.Е, след тинейджърските ми години,манията ми позатихна,но не и възхищението ми към него.
Поклон пред паметта му!
« Отговор #25 -: Юни 26, 2009, 19:05:17 pm »
« Последна редакция: Юни 26, 2009, 19:28:13 pm от Cvetelina »
« Отговор #26 -: Юни 26, 2009, 19:14:57 pm »
Сега от тук научих и съм потресена.
Нека почива в мир!
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #27 -: Юни 26, 2009, 21:04:31 pm »
 Поклон пред паметта му!!! Велик певец и артист!!! :(

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #28 -: Юни 27, 2009, 00:02:48 am »
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #29 -: Юни 27, 2009, 00:26:19 am »
Майкъл Джексън е една от най-големите личности в нашия живот. Уникален артист, музикант, певец. Личния му живот, не ме интересува. Всички тук сме израснали с неговата уникална музика. Лепяхме плакати по стените ...  :)
Винаги когато си отиде човек като Джако, си примомням, че всички сме смъртни. Дали си беден, богат, лош, добър, известен или обикновен човек, рано или късно се случва. И аз отказвам да повярвам, че е истина, но с времето ще приемем смъртта на Краля на попа, а песните му ще продължават да бъдат вечни хитове. Съмнявам се, че някой ще надмине неговата класа и оригиналност.
Бог да го прости! Музиката му е безсмъртна!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #30 -: Юни 27, 2009, 01:09:56 am »
Винаги съм знаела, че когато Джако си отиде, светът не би могъл да остане безразличен. Отиде си един велик човек, а се роди една легенда.
Мъчно ми е за него. Така и не повярвах на всички слухове за него. Все си мисля, че човек с душа на дете, не би могъл да извърши всички тези неща. Къде е истината, за мен няма значение. В моите спомени ТОЙ ще остане с нежния си и топъл глас, с прекрасните си песни, които завеща на света, с мира за който мечтаеше и с отношението си към децата, най-вече бедните, болните и гладуващите. Така и не порастна. Остана си идеалист с детска душа.

Наред с песните му, Лунния пътешественик, имах щастието да прочета и неговата автобиографична книга. Една от многото му мисли се е запечатала в съзнанието ми:

"Хората правят фалшиви пари, но много често парите правят фалшиви хора"

За съжаление живота на Джако е обграден с фалшиви хора, но за щастие "светът" въпреки всичко днес почита своя идол.

Почивай в мир Джако! Ти направи света по-добър!

"Man In The Mirror"

I'm Gonna Make A Change,
For Once In My Life
It's Gonna Feel Real Good,
Gonna Make A Difference
Gonna Make It Right . . .

As I, Turn Up The Collar On My
Favourite Winter Coat
This Wind Is Blowin' My Mind
I See The Kids In The Street,
With Not Enough To Eat
Who Am I, To Be Blind?
Pretending Not To See
Their Needs
A Summer's Disregard,
A Broken Bottle Top
And A One Man's Soul
They Follow Each Other On
The Wind Ya' Know
'Cause They Got Nowhere
To Go
That's Why I Want You To
Know

I'm Starting With The Man In
The Mirror
I'm Asking Him To Change
His Ways
And No Message Could Have
Been Any Clearer
If You Wanna Make The World
A Better Place
Take A Look At Yourself, And
Then Make A Change

I've Been A Victim Of A Selfish
Kind Of Love
It's Time That I Realize
That There Are Some With No
Home, Not A Nickel To Loan
Could It Be Really Me,
Pretending That They're Not
Alone?

A Willow Deeply Scarred,
Somebody's Broken Heart
And A Washed-Out Dream
They Follow The Pattern Of
The Wind, Ya' See
Cause They Got No Place
To Be
That's Why I'm Starting With
Me

« Последна редакция: Юни 27, 2009, 01:50:48 am от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #31 -: Юни 27, 2009, 01:31:41 am »
Винаги ще го нося в сърцето си. Невероятен талант. :(
Поклон пред паметта му. :(
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
« Отговор #32 -: Юни 27, 2009, 02:11:42 am »
Не мога да повярвам!
Няколко пъти започвам този постинг, но не намирам подходящите думи... каквото и да напиша ще бледнее пред таланта и гениалността му...!
Поклон!

« Отговор #33 -: Юни 27, 2009, 15:31:16 pm »
« Отговор #34 -: Юни 27, 2009, 15:51:05 pm »
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #35 -: Юни 27, 2009, 16:11:36 pm »
Мир на праха му!

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #36 -: Юни 27, 2009, 16:53:55 pm »
Мир на праха му ! Велика личност ! Невероятна музика ! Светъл пример..
За съжаление и аз смятам, че е бил много самотен и неразбран ... Дано има по-добър свят и той да е в него ! Музиката му е символ на цели поколения. Нашите спомени никога няма да се заличат, а много от тях са съпътствани с песни на Джако ! И до днес щом чуя някоя негова песен си спомням определен период от детството си, все едно се пренасям там - в детската стая, около плакатите, касетофона .. :)
 МИР !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #37 -: Юни 29, 2009, 17:02:00 pm »
Вече няколко дни откакто се чу, че е починал. Но някак си не мога да скърбя. Дадох си сметка, че никога не съм го приемала за човек, а за някакво уникално събитие, явление. Него и творчеството му. Като слънцето, водата и т.н. Човекът, тленното си е отишло, но геният е жив.
« Отговор #38 -: Юни 29, 2009, 17:17:34 pm »
Отиде си един толкова талантлив човек.Винаги съм си мислила, че легендите не умират. Джако никога няма да умре, неговата музика винаги ще бъде с мен и с всички които го харесват и обичат! Мир на праха му!
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си

« Отговор #39 -: Юли 01, 2009, 16:14:01 pm »
Жалко за Джако, беше невероятен изпълнител! Мир на праха му!