Здравейте бъдещи мами!
Преди девет месеца изчетох всички форуми,стаии и коментарите на проф. Кременски за тълкуване на резултати за БХС.Обещах си, че когато на бял свят се появи нашето живо и здраво бебче, и аз ще споделя моите резултати, за да помогна на бъдещите мами в моята ситуация.
Рискът изчислиен при мен за болест на Даун при ранния скрининг беше 1:6, а при късния 1: 25. Не искам да навлизам в подробности, да обвинявам някой за грешки и пропуски при изследването......Това което искам е да кажа на всички момичета с лоши резултати да не позволят това изследване да помрачи най-прекрасния период в живота им(което аз за малко щях да позволя).Това което направих беше да послушам съвета на моя лекар и да отида при д-р Марков за ФМ. Той видя и след двата БХС, едно здраво и жизнено момиченце, с нито един съмнителен маркер за Даун, а както сигурно знаете, той е един от най добрите специалисти с може би най-добрата техника.За миг не съжалявам, че изцяло му се доверихме.................Нашата Мария вече е на два месеца, здрава, усмихната и прекрасна!:)
Успех на всички бъдещи мами, наслаждавайте се на лека и спокойна бременност!:)