Здравейте, ще трябва да разбутам малко темата, понеже не ме свърта вече, а следващия преглед ще е след празниците. Бях писала и в темата за бъдещите бременни, но нещата се променят сякаш.
Ето графиката ми. ПМЦ е посочен на око, понеже нямам никаква идея кога беше
но беше през март, а според лекарката на база първите стойност на чхг е било около 25.03. И така, ето първо графиката ми, като освен първата дата на цикъла, всичко друго е съвсем коректно попълнено:
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&userLoginName=kotaranataА стойностите на ЧХГ са:
22.04- 133.30
24.04- 555.50 , на 25.04 бях на преглед и лекарката каза че "това трябва да е" и посочи една черна точка
28.04- 7672.8
Удвояването е средно на 24ч., което е много. М/у последните два теста удвояването леко е намаляло, но пак е в рамките на 24ч....
Направо не ме свърта вече. Предишния цикъл до колкото имам спомен беше съвсем точен, но преди него беше със закъснение 2м, като се появи доста обилно течение. Изчетох форума, и други статии, никъде не открих удвояване на чхг за 24ч. Навсякъде пише само за по- високи стойности, но не и за по- бързо удвояване. Успокоявам се че бебетата са 2-3, но все ми се върти друго в главата. Помагайте...