Бели девойки:), аз пък да ви кажа, че на автобронзантите пише, че не се препоръчва употребата им по време на бременност, така че след трансфера, по-добре кротувай с тена Хари, освен ако не го придобиваш по естестествен път. Иначе, аз въпреки че съм матова по рождение, направих алергия от солариумите (моя грешка, прекалих с честотата) и след това започнах да ползвам автобронзанти. Има някои много сполучливи продукти, които категорично не оставят петна (пробвала съм под формата на спрей, на масло и мляко), личните ми предпочитания са към спрея. Горещо препоръчвам автобронзиращия спрей на Кларинс, както и на Диор. Много са хубави, можеш непосредствено след нанасянето им да облечеш светли дрехи без риск от замърсяването им(говоря от личен опит). Единственият недостатък на автобронзантите е неприятният мирис на меланин, който се разнася след нанасянето им. А вече в София има и солариум, който те пръска равномерно с автобронзант, не съм го пробвала, но моя приятелка ходи и е доволна. Все пак, най-хубавият източник на тен е слънцето:))), напоследък залагам единствено на него, но пак подчертавам, че аз не съм от отбора на белушките:)