stoeka71 , помня, че съм чела историята на опита ви и искрено съжалявам за развоя на нещата.
Доколкото разбрах какво е отношението ти към д-р Владимиров, ти самата не би искала да го посещаваш повече ,навярно и той е доловил или сте му показали отношението си.за това предполагам те е насочил към твоя гинеколог.
Но едва ли лекар като него ,би лекувал пациент ,които показва недоверие в лекаря си .Но това е друга тема,не за тук.
По отношение на кистите -давам себе си за пример -аз задържам фоликули с повод и без повод-след стимулация и без стимулация ,дори и в месеци след като съм била на противозачатъчни.Не говорим за ЛУФ синдром уж ,но често се случва да има фоликулярни кисти ,с нередовен цикъл съм.За това често съм на Марвелон.
На контролния преглед може и да си нямала кисти,на следващия месец да имаш,на следващия да нямаш и така-божа работа.
При теб очевидно нещо с хормоните не е наред ,май-бяха чела ,че си с Хашимото .Често е съпроводено с инуслинова резистентност.Консултирай се и с ендокринолог.
След дуфастона би трябвало да ти дойде, но ние няма как да гадаем -прегледа най-добре ще покаже какво е положението.Така че остава да изчакаш дотогава.
дано гинеколога ти е добър специалист.
Успех и чакаме добри новини във вторник.