Привет и от нас от слънчев Бургас
Тонино ходи на ясла вече цяла седмица, да чукна ако сме здрави от понеделник ще го пробват да спи там. Хвалят ми детето, че било много кротко /ха-ха-ха/... яде там да не повярваш, е не всичко му се нравни но яде /става дума за обедното хранене/
Чуркал на гърнето там всяка сутрин, а вкъщи ми прави номера и въобще не ми дава да му сложа гащички. Отделно ми казаха, че видимо детето е много назад и изостанал /тоест не яде сам, не пишка и ака в гърненце, не говори разбираемо - това за неговата възраст/, обаче пък бил много хитър. А добър ден, ще им покаже той кой е Антоан, ама нека мине още време, да им изучи "слабите" места
Заключението от посещението от яслата е, че детето стана супер привързано към мен, тип ваденка/татуировка. Яде с апетит, когато е здрав де. Бърбори и повтаря всичко, но трудно му се отдава на миличкото. А за да не плаче когато го оставям на ясла, му казвам, че мама ще ходи на работа, а той повтаря "мама пепи папати" - в превод мама лепи плакати. Много беше впечатлен от лепенето на плакати за ДРЗ-то и само като му кажа така и спира да плаче, когато го оставям в яслата.
Лошата новина е, че от 06.07. ще правят сборни групи за два месеца от по 35 деца и различни лели, обаче ако сме здрави ще се пробваме и там. Ще правят ремонт на половината сграда.
Усмивки и здраве ви желая.