Мари, да ти е жива и здрава рожденничката!:) А тортата е страхотна, завиждам ти за уменията!
Ние изкарахме тежка нощ. Температури, ревове, пиене на мляко и вода, обръщане от гръб по корем и обратно и така от 2 до 3.30(като заспа трудно в 12), в 6.30 беше втора серия и сега в 9 се кротна и заспа. А в първа серия и Елена се събуди с мрънкане и тя се нареди за мляко... И от цялата работа стигнах до извода, че третия ден и третата нощ от проявата на варицела са най-тежки. Тогава избиват най-много пъпки и децата вдигат температура, поне и при двамата беше така.
_Elfita_, нормално е да лапа всичко и да се лигави на тази възраст.
А за завиването през глава, не мисля че ще се задуши бебето, то все пак има инстинкт за самосъхранение. На съседите момченцето беше на около 2 месеца когато отидохме да го видим и то спеше заринато с дрешки и одеалца през главата и майка му каза, че той така си се зарива и заспива. Моя хайванин пък спи по корем от двумесечен, като в повечето случаи главата му е забита в чаршафа. На кенгуру като го нося също си забива главата в мен и по тоя повод който ме срещне все ме пита нямало ли да се задуши. Върхът беше миналата седмица, когато чакайки на светофара, една баба се скъса да ме моли поне за малко да съм му обърнела главата, че да подишал. И обмислям да си сложа надпис на кенгуруто, "бебето няма да се задуши".
Лейди, и в Джъмбо 100% ще има такава къщичка на прилична цена...