0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Re: Гореща седмичка 22.06 - 29.06
« Отговор #60 -: Юни 26, 2009, 10:59:03 am »
Добро утро!
Чак сега - в петък - успявам да се включа - абе много работа напоследък...
Днес обаче съм почивка, но няма да мързелувам, а от рано-рано съм по задачи.
След мако отивам към клиниката за поредната - трета по ред - биопсия, след нея ще тичам към Младост - да сменям личния лекар, после бегом към Хладилника на зъболекар, оттам до една фирма за кухни и довечера пък пътуваме за село. Това е последния ни мързелив уикенд, после почваме РЕМОНТ.  :wink:
Лек ден момичета и весел уикенд!

Добре дошла стоманена принцеса! :flower:
« Последна редакция: Юни 26, 2009, 11:01:09 am от misi »
« Отговор #61 -: Юни 26, 2009, 11:04:32 am »
Добро утро и от мен !

Да си покажа среднощния гостенин, когото спасявахме от нашия пазач - Дар .
В случая лопатата е транспортно средство, да не си помислите , че сме направили нещо лошо на животинката. Предполагам, вече си броди спокойно в двора на комшията  :mrgreen:

Елфи бързо да си прибираш гостенчето , я виж какъв бизнес въртят хората  :) http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-06-26&article=283245
*
« Отговор #62 -: Юни 26, 2009, 11:35:41 am »
Добро утро и от мен и Бургас :wink:
Пожелавам ви хубав ден и приятен завършек на работната седмица :D

« Отговор #63 -: Юни 26, 2009, 11:41:55 am »
Ха добро ви утро и от мен  :lol: Дано днес да не е толкоз натоварено, ама като гледам при Мимса, Душето и при мен каква лудница настава, направо не ми се мисли  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #64 -: Юни 26, 2009, 11:59:47 am »
Добро утро, момичета!
На всички пожелавам по-малко работа днес и весел уикенд! Е то за Рали, Душето и Мимса малко няма как да стане ама .... все пак.

*
« Отговор #65 -: Юни 26, 2009, 12:09:51 pm »
Добро утро и от мен! :D
Ние закусихме вече,сега обличам малкия и хайде на разходка,днес е по-хладно и приятно за мотане.Та,имаме среща с друга мама,и така.
А,утре може да прескочим и до Бургас малко на моренце! :wink:
Ех,Душе,пък аз все си мислех че даскалите имат много ваканция,почивка и заплати!  :?
Лека работа на работещите,все пак днес е петък,и после приятна почивка!
*
« Отговор #66 -: Юни 26, 2009, 13:04:30 pm »
Здравейте и от мен! Тук продължава да е лято и съм много доволна. А най-хубавото е, че мога да се разхождам по цял ден (не че има къде, де, но все пак ...)  :lol:

Лек ден и не работете много, че ще ви се разболее шефът! Знаете как е в петък.  :wink:

*
« Отговор #67 -: Юни 26, 2009, 14:02:56 pm »
А, добър ви ден!  :wink: :lol: И тази седмица попремина!  :lol: Да се надяваме, че ще почиваме в събота и в неделя, че има работа на село за свършване.  :lol:
Мимс, не се притеснявай, мило, ще ти идваме на свиждане в новата стаичка!  :wink: :lol:
Breiv, за жалост все още много хора мислят, като теб!  :( На времето явно е било така, нямали са големи заплати, но поне им е било по-спокойно и са имали големи ваканции. Аз имам да ползвам над 100 дни ваканция и над 100 дни компенсация, ама не ми ги дават. А днес ни предупредиха и като мине приема и поправителните изпити, да се стягаме за чистене, защото училището ни е в ремонт. Догодина ще честваме 100 годишнина и познай какво ни се пиша... :( Но, в тази криза, не смея да мърдам...
blue_sky, приятна разходка! Полага ти се!  :wink: :lol:

*

Chandra

• *
  • 1567
  • Безспирно е движението на живота..
« Отговор #68 -: Юни 26, 2009, 16:02:21 pm »
Здравейте и от мене!

Рали, откъде ги изнамираш тези дизайнерски мебели, не знам… но действително са си находки…  :D Изглежда наистина трябва да си смениш професията и се ориентираш към „вътрешен дизайн”…

Ех, Блу скай… при нас времето днес се развали… Така че, има-няма къде, разхождай се на воля, че не се знае,  до кога ;) Иначе плажчетата и коктейлчетата са истински балсам за душата ми – така си го представям aз рая ;)

Миси, пожелавам ти успех в тази толкова натоварена програма!... Дано всичко мине много гладко – биопсията покаже добри резултати, новия личен лекар е добро попадение ;) , посещението при зъболекаря протече безболезнено… и откриеш кухнята на сърцето си ;)

Ангелинка, това с търговията на таралежчета звучи ужасно… :(  Дано милите бързо се справят със змиите, за да ги оставят скоро на спокойствие ;)

Душка, имам приятели, които също учителстват в България и ми се струва, че който в днешно време работи в тази сфера, е просто голям ентусиаст  :wink: и доказва, какво означава всеотдайност в професията… Моите познати дори трябва да обикалят по домовете и да агитират за своето училище, защото иначе има опасност от закриване на паралелки и съответно на работни места (или поне от съкращаване на часове)…

Ники и Лиско, поздрави на Бургас и Шумен!

Добре дошла, стоманена принцеска! (ти да не си почитателка на Iron Maiden:D)
Приятна разходка на Брейв! (е, то аз се сетих... Вие сигурно вече сте се върнали от разходката  :wink:)

А на работещите момичета искам да напомня, че днес е петък – ден на майстора… иии трябва вече полека-лека да се настроите за почивните дни! ;) Време зааааа:

"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."

*
« Отговор #69 -: Юни 26, 2009, 17:01:31 pm »
Здравейте!
Аз днес ще почерпя, защото вече съм почти дипломиран магистър. В сряда успешно защитих своя двумесечен труд. :D

Желая хубав петъчен ден на всичики и повече релакс през уикенда. :D
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #70 -: Юни 26, 2009, 17:47:49 pm »
twin ЧЕСТИТО!!!!! :D :D :D
*
« Отговор #71 -: Юни 27, 2009, 00:02:48 am »
Ох, хора, всички са изтрещели, честно!!!  :lol: :lol: :lol:
Наложи се да отида с единия от младежите ни до Търговище за едни неща и трябваше да звъня и на някой в Шумен ако могат да помогнат да ходим и до там. И звъня на един младеж от МГЕРБ Шумен. И му викам-Котьо, дай телефона на някой от щаба ви. И той - чеки, е ти дам на нашия областен на младежите. И ми диктува някакъв телефон. И аз звъня от служебния ми и докато набирам си викам-ха, и  в неговия телефон има 61 61 като в моя  :lol: :lol: :lol: И...ми звъни личния телефон. Поглеждам го и ми изписва-Офис (сиреч моя служебния) :lol: :lol: :lol:
Звъня аз на моя човек и викам-Котьооооо, ти що ми диктуваш моя телефон беееееееееее  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Мале, голям смях беше  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #72 -: Юни 27, 2009, 00:33:04 am »
Ох, хора, всички са изтрещели, честно!!! 
И той - чеки, е ти дам на нашия областен на младежите. И ми диктува някакъв телефон. И аз звъня от служебния ми и докато набирам си викам-ха, и  в неговия телефон има 61 61 като в моя  :lol: :lol: :lol: И...ми звъни личния телефон. Поглеждам го и ми изписва-Офис (сиреч моя служебния) :lol: :lol: :lol:
Звъняb]

Миме,да не са те направили областен на младежите,и ти да си в невидение ма?! :lol: :lol: :lol:
Ох,всичко живо в нас е заспало,та викам да надникна кви ги къдрите.
Да ви пожелая спокойна нощ и дано времето е хубаво утре за моренце!хе хе хе

TWIN,честито!
« Последна редакция: Юни 27, 2009, 00:36:13 am от Breiv »
*
« Отговор #73 -: Юни 27, 2009, 00:39:04 am »
Олееееееееееееее, Мимс, вие верно сте изтрещяли всички, ама има още на къде... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
twin, честито! Дано си ползваш магистратурата по предназначение! Мерси за почерпката!
Chandra, ние още по къщите не сме тръгнали, ама правим кампания за приема, почти пред изборна. Първо с другата колежка по информатика правим плакати, диплянки, рекламни брошури, разпечатваме ги, разнасяме ги. После снимаме рекламен филм за училището и правим няколко презентации за живота в него, записваме ги на дискове и ги разнасяме по барчета, училища и т.н. Колегите се качват на колите и обикалят всички училища в областта....  :( и всяка година става все по-зле...
Сега след като си дремнах порядъчно, се настанявам да гледам финала на "Бягство към победата"!  :lol: Въпреки, че ми намирисва, че и тук, както напоследък на всякъде в живота, ще победят не които трябва, а най-мързеливите... :(
Лека вечер ви желая!
И хубав уикенд!

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #74 -: Юни 27, 2009, 08:16:57 am »
Добро утро на всички бандиткииииии
хубав слънчев ден  :D :D :D

*

inski

• 150
  • Моля,пишете ГРАМОТНО!Използвайте буквите "Ъ" и "Й"
« Отговор #75 -: Юни 27, 2009, 12:40:05 pm »
Добро утро!Мисля,че днешният дъждовен ден отново ще прекарам пред компютъра! :balk_121:
Вече съм при мама!!!Името ми е Гергана и тежа 3,900г и съм висока 52см

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30400192&l=8a99371c23&id=1167931675

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30839992&l=87d3c78751&id=1167931675
*

Chandra

• *
  • 1567
  • Безспирно е движението на живота..
« Отговор #76 -: Юни 27, 2009, 14:25:46 pm »
Ха, дуОбър ден и от мен!   :)

Много ме развесели разказа на Мимка:lol:  :lol:  :lol:

Twin, честото!  :)  :cheerleader:

Ето тук бих желала да съм… ама не съм:…  :wink:

« Последна редакция: Юни 27, 2009, 14:33:01 pm от Chandra »
"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."

*
« Отговор #77 -: Юни 27, 2009, 20:02:34 pm »
Благодаря ви момичета! :)

*
« Отговор #78 -: Юни 28, 2009, 01:21:07 am »
twin, честита диплома! Дано да ти бъде полезна и добре да печелиш с нея!

Чандра, днес следобяд валя при нас, но не много. Ще видим утре как е. Нали знаеш, че надеждата никога не умира?! Добре сте си вие там с плажчето, а при нас няма такива екстри.

мимке, явно всички сте здраво под пара. Още малко остава.

Утре ще се отдам на мързел ... Желая ви хубав остатък от уикенда!