Здравейте и от мене!
Рали, откъде ги изнамираш тези дизайнерски мебели, не знам… но действително са си находки…
Изглежда наистина трябва да си смениш професията и се ориентираш към „вътрешен дизайн”…
Ех,
Блу скай… при нас времето днес се развали… Така че, има-няма къде, разхождай се на воля, че не се знае, до кога
Иначе плажчетата и коктейлчетата са истински балсам за душата ми – така си го представям aз рая
Миси, пожелавам ти успех в тази толкова натоварена програма!... Дано всичко мине много гладко – биопсията покаже добри резултати, новия личен лекар е добро попадение
, посещението при зъболекаря протече безболезнено… и откриеш кухнята на сърцето си
Ангелинка, това с търговията на таралежчета звучи ужасно…
Дано милите бързо се справят със змиите, за да ги оставят скоро на спокойствие
Душка, имам приятели, които също учителстват в България и ми се струва, че който в днешно време работи в тази сфера, е просто голям ентусиаст
и доказва, какво означава всеотдайност в професията… Моите познати дори трябва да обикалят по домовете и да агитират за своето училище, защото иначе има опасност от закриване на паралелки и съответно на работни места (или поне от съкращаване на часове)…
Ники и
Лиско, поздрави на Бургас и Шумен!
Добре дошла,
стоманена принцеска! (ти да не си почитателка на
Iron Maiden?
)
Приятна разходка на
Брейв! (е, то аз се сетих... Вие сигурно вече сте се върнали от разходката
)
А на работещите момичета искам да напомня, че днес е петък – ден на майстора… иии трябва вече полека-лека да се настроите за почивните дни!
Време зааааа: