Ей маймуни такива писали сте писали, не мога да ви изчета от 1 час
Маринка Миличката ми така вярвах че твоето чудо ще се случи този месец- съжалявам
Обаче ти няма да се предаваш, защото аз знам, че твоето чудо ще се случи- макар и малко по-трудничко и бавно- няма как иначе
Ти си невероятно силна жена, но аз ти пожелавам скоро да не се налага да бъдеш така силна, а просто безкрайно щастлива, защото ще носиш един малък нов живот вътре в теб
джиджи само да кажа, че ако тръбата направи спазъм, на снимката това би могло да се отчете като запушване на тръбата, но няма как да повлияе на това дали се вижда или не. Ако има тръба тя се вижда при всички случаи, ако няма не се вижда, няма как да се обърка точно това!
gardge мило съжалявам за тая пуста вещица- нямам думи
Така си мислех, че и ти ще ни изненадаш скоро
Но нищо лятото предстои и знам, че скоро ще ни донесеш хубави новини
Мацки ако искате можем да направим срещата на Севастопол, ако на всички им е удобно разбира се. Предполагам, че
Анизи и Фибчо ще го намерят много по-лесно. Казвайте къде ви е удобно (аз има една малкаааа вероятност да не дойда- ако мъжо ме замъкне в последния момент на някъде, но това до неделя ще се разбере)!
Съжалявам, че толкова момичета са ги посетили лелите, че някои са на противозачатъчни и не могат да ловуват- но лелите ще заминат, хаповете ще свършат и отново ще сте на бойното поле- този път с положителни резултати