0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Моля, дайте си мнението и за моята графика
« Отговор #180 -: Януари 06, 2010, 12:11:36 pm »
В месеца на снимката е добре да не се правят опити не само заради антибиотика, а най-вече заради облъчването, което на свой ред може да е довело до увреждане на яйцеклетката. Така че ние се пазихме, решихме да послушаме док...
Това е така,и на нас ни препоръчаха да се пазим същият цикъл.Но...тук идва голямото НО-тук във форума има мама,която забременя точно в месеца на ЦС.Тъй че изключения винаги има,а аз ти желая същата радост да споходи и теб! :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #181 -: Януари 07, 2010, 12:37:29 pm »
Шанс винаги има...дано и твоя е точно този МЦ... :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #182 -: Януари 09, 2010, 12:44:58 pm »
Чоки, миличка бързо се възстановявай и не се давай на гадния грип. :x
Графиката ти е просто чудесна - този месец имам големиииии надежди за теб!!!!!
 :balk_21: :balk_602:
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
« Отговор #183 -: Януари 09, 2010, 13:06:23 pm »
Чоки, миличка бързо се възстановявай и не се давай на гадния грип. :x
Графиката ти е просто чудесна - този месец имам големиииии надежди за теб!!!!!
 :balk_21: :balk_602:

Мислиш ли? Защото аз смятам, че нямам голям шанс - само с 2 сърчица...  :heartbeat: щеше ми са да са повече, обаче - това е положението.
Много го изнервям милото като го карам да правим сърчица по план, започна да се дразни, не ми го показва явно, но го усещам и се чувствам малко неудобно, гадничко ми е.  :BangHead:

Някой път си мисля да оставя всичко на случайността, да се отпусна и да си правим само кефа, но веднага след това се сещам, че нямам време за губене и смятам, че постъпвам правилно като се опитвам да насилвам нещата. Ти била ли си в същото положение?
*
« Отговор #184 -: Януари 09, 2010, 14:18:16 pm »
 :D НЕ се притеснявай миличка сърчицата са точно на мястото и са напълно достатъчни.
И двата пъти когато имах положителен тест за бременност бяхме сложили само две сърчица но в точните дни (както е при теб). Така че шанса е Голям !!!
Вярвай!!!  :balk_50:
Ще ти пиша на лични.
*

sonyas

• 224
  • Живота е хубав, защото е красив!
« Отговор #185 -: Януари 09, 2010, 19:36:09 pm »
Чоки мила, все едно виждам себе си, и при нас е така, понякога получавам упрека "така бебе не се прави..." знам, но...  Сърчицата са напълно достатъчни, и аз мисля като Мел,   yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17   

Това, което прави живота интересен е възможността да осъществим мечтите си! Животът не се измерва по броя на вдишванията, а по миговете, които спират дъха ти.
*
« Отговор #186 -: Януари 09, 2010, 21:04:28 pm »
Чоки, бързо оздравяване мила. И не ги мисли бройките, важното е да са в точните дни  :balk_103:
Мъжете понякога са странни същества - искат нещо много, но ако може да стане сега и веднага или ...те няма да играят. Аз често си говоря за това с моето момче, а когато усетя някакво раздразнение - започвам да го съблазнявам  :oops:
А графиката ти е много обнадеждаваща този месец  :crossfingers: :crossfingers: :bfp1:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #187 -: Януари 10, 2010, 13:01:47 pm »
И според мен сърчицата са си точно на място!!! :D..дано е станало!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #188 -: Януари 12, 2010, 12:37:07 pm »
 :D Чоки, миличка нали знаеш че стискам палчета.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:
Дано това да е най-хубавата и най-дългата ти графика с най-хубавите две чертички!!!
*
« Отговор #189 -: Януари 12, 2010, 14:40:20 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:
Успех миличка много стискам палци да е станало  :D
*

Чоки

• 713
« Отговор #190 -: Януари 15, 2010, 19:13:55 pm »
Вещицата по всичко напомня за себе си.
Днес цял ден бях доста раздразнителна, да не говорим как ме сърбеше носа... Направо бях яхнала метлата и със сигурност оная с метлата няма да ме пропусне  :witch:
Каквото и да си говорим - това е положението.  osi_10
Започна и леко да ме боли коремчето. Ех, така ми се искаше да има изненада !  :balk_133:
*
« Отговор #191 -: Януари 15, 2010, 21:54:28 pm »
 Чоки мила, недей толкова рано да го отписваш този цикъл.
 Нали знаеш че ПМС също се появява и при бременност.
 При мен и двата пъти беше така и то с доста силно изразени ПМС-u, а какви скандали правех не е истина направо. :lol:
 Не бях на себе си, ядосвах се направо за глупости.
 И няколко дена по-късно видях двете чертички.
 Така че надежда има и то голяма . :D
Аз поне се надявам и вярвам че това ще е твоят бременен цикъл!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: :bfp:
*

Чоки

• 713
« Отговор #192 -: Януари 16, 2010, 08:44:33 am »
Всеки месец едно и също. Омръзна ми да се надявам напразно и да се самонавивам, че ето на - този път стана, сигурно съм бременна защото имам еди какви си симптоми.... и след това цъфна  :(

Тази сутрин направо се озадачих като видях термометъра, 2 пъти мерих и двата пъти показа 37,6. Не знам дали е от истинката - вече 10 дена се влача с простуда, хрема и т.н, или е нещо друго.
Измерих си и телесната температура защото помислих, че повишената Т е в следствие на зачервеното ми гърло, но тя показа 36,6.  :ask:
Ще видим утре какво ще покаже.
За всеки случай се приготвям утре да посрещна онази с метлата.  :witch:

Аз поне се надявам и вярвам че това ще е твоят бременен цикъл!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: :bfp:

Мел, дано излезеш права! Като пророчица  :lol: :lol: :lol:
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #193 -: Януари 16, 2010, 08:48:33 am »
Мила Чоки - прегръщам те силно и аз съм на същата въртележка, но докато няма М има надежда! И аз мисля, че този месец ще ти е успешен! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 preggo
<br />[/url][img]http://ticker
*
« Отговор #194 -: Януари 16, 2010, 09:41:53 am »
Направо ме шокира с тази БТ. :D
Хайде дано се изненадаш приятно!(няма да те навивам,защото всички сме падали от високо) :crossfingers: :bighug:

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #195 -: Януари 16, 2010, 10:16:56 am »
Чоки, Стерче дано това е вашият месец! :crossfingers: :crossfingers: Много ще се радвам - положителните тестове ме зареждат с положителни емоции и вяра, че при всички нас ще станат нещата!
*
« Отговор #196 -: Януари 16, 2010, 11:28:16 am »
 :D О Чоки, какво виждат очите ми - страхотна температура мила!
Добре че си се сетила да измериш и телесната си температура - щом е ниска това е добре!!!!
 Не си болна ами май леко бременна.  :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:
Хайде дано да съм познала миличка и скоро да имаме повод да ти честитим!!! :wink:
*
« Отговор #197 -: Януари 16, 2010, 11:32:06 am »
 Супер ти се е заформила графиката, мила! Дано се е получило и скоро да ни се похвалиш :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:
*
« Отговор #198 -: Януари 16, 2010, 16:47:23 pm »
Миличка дано се е получила и едно сърчице в месеца понякога е достатъчно  :crossfingers:
*
« Отговор #199 -: Януари 16, 2010, 22:10:27 pm »
Чоки, БТ ти е направо в тавана  :P Дано, дано  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho