0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Re: Моля, дайте си мнението и за моята графика
« Отговор #60 -: Август 31, 2009, 09:04:10 am »
Чоки, то и при мен също спадна БТ.
Нека да не се отчайваме, може пък и да не дойде :D
Мислиш ли? По моите наблюдения - когато има спад на температурата, винаги ми идва.
Ядосах се и преди малко си направих един тест. Естествено е  :bfn:. Очаквах да е /-/ и го направих за да престана да се измъчвам.
Петя, желая ти успех, дано при теб нещата се развият към /+/ резултат  :crossfingers:
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #61 -: Август 31, 2009, 09:55:41 am »
Чокиии  :bighug: :bighug: :bighug: съжелявам миличка, ама аз знам, че ще успеем вярвай и ти и така ще ни е по лесно!!! И все пак докато вещицата не се е домъкнала можем да се надявамер нали?!  :bighug:
*
« Отговор #62 -: Август 31, 2009, 11:32:15 am »
Чокииии, изкушила си се, ааа? Този месец не е нашият, май? :oops:
Моето зацапване май отива към кървене :oops:
Ще изчакам да го проследя и още някой час, та да си попълня графиката.
Но, както Анизка казва - всички един ден ще успеем, и тогава тази вещица ще я захвърлим на далече :D
*

Чоки

• 713
« Отговор #63 -: Август 31, 2009, 14:55:17 pm »
petqst, верно изкуших се  :D хвана ме   :oops:

При мен се започва. И корема ме заболя. Няма да ми се размине. Много рано този месец - 26дни, а обикновено цикълът ми е средно 29-30дни.

Нов месец, нов късмет! anizi ще успеем, вярвам! И аз ви  :bighug: Благодаря за подкрепата.
« Последна редакция: Август 31, 2009, 15:00:56 pm от Чоки »
*
« Отговор #64 -: Август 31, 2009, 15:02:37 pm »
Моят пък е много точен - 25-26-ия ден.
Дано септември да ни е на късмет. :D
« Отговор #65 -: Септември 01, 2009, 11:22:19 am »
Не се отчайвай,мила!!!Пожелавам ти от сърце другия месец да е твоя!!! :bighug:
*
« Отговор #66 -: Септември 01, 2009, 12:02:43 pm »
Чоки, мила, и теб те е навестила тази пущина :oops:
Дано този месец да е нашият.
Видях от графиката ти, че имаш час при Д. И аз имам но за 7-ми, и е за първи път и малко ми е притеснено.
Ако си ходила и преди , опиши, ако е възможно, но на лични -да не спамим.
Благодаря ти!
*

Чоки

• 713
« Отговор #67 -: Септември 10, 2009, 11:18:04 am »
Момичета, питам се на какво се дължи по-оскъдния цикъл в последно време?  :ask:
Преди дните с менструално кървене ми бяха 6-7 дни, от които 4-5 дни с обилно до нормално и 2-3 слабо.
Сега от няколко месеца наблюдавам, че 1-вия ден имам зацапване и леко кървене, 2-рия много обилен, 3-ти доста по-оскъден и после само мъничко. Дните от 7 станаха 5, последните само със зацапване. На какво се дължи това?
Дали е нормално? Или преди като съм имала 7 дневен цикъл не е било нормално?

Извинявайте, че ви занимавам с такива глупости. osi_11
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #68 -: Септември 10, 2009, 14:32:59 pm »
Миличка какво да ти кажа? Незнам на какво се дължи,но явно не е нещо много обезпокояващо,защото лекарят ми каза че нямало място за притеснение.Иначе и аз забелязах,че цикълът ми много се пронени през последните години.Никога не е бил кой знае колко дълготраен ,но от 4-5дни стана на 2-3,а е имало случаи и с по 1-1,5ден.
Но важното е да я има,пък колкото-толкова.На зълва ми една от дъщерите винаги е имала МЦ 1-2 дни,а е раждала 8 пъти.Друг въпрос е колко деца има от тези раждания.
Така че не мисля че това е проблем.
  <br />
*
« Отговор #69 -: Септември 10, 2009, 14:39:04 pm »
Чоки, мила, не се притеснявай!
Моят цикъл си е така от години. 1-ви ден прикапва, 2-ри нещо средно между нормално и обилно, 3-ти ден по-малко от нормално, а 4 и 5-ти -прикапвания и то само по тоал.хартия.
Е, имала съм и изключения, особенно, когато пия хапчета или съм стимулирана.
И аз си мисля, че не проблем. :D
*
« Отговор #70 -: Септември 10, 2009, 14:59:15 pm »
Чоки, и при мен се случи същото скъсяване на цикъла когато навърших 32-33 години.
Доколкото зная, това може да е признак за намаляващ яйчников резерв. Категорично скъсеният цикъл НЕ Е повод за такава диагноза, но смятам, че е повод за изследвания.

Ето малко информация от форума:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=529&Itemid=17
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=33936.0

Виждам, че си на 38 - аз съм на 35. На тези години нямаме много време за изчакване. Стискам палци този месец да е твоят!!!

ПП: Може да греша... все пак става дума за по-къса менструация, а не за по-къс цикъл. При мен ги има и двете.
« Последна редакция: Септември 10, 2009, 15:38:50 pm от cigularche »
*

Чоки

• 713
« Отговор #71 -: Септември 10, 2009, 15:21:59 pm »
Категорично скъсеният цикъл НЕ Е повод за такава диагноза, но смятам, че е повод за изследвания.
Ето малко информация от форума:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=529&Itemid=17
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=33936.0
Виждам, че си на 38 - аз съм на 35. На тези години нямаме много време за изчакване. Стискам палци този месец да е твоят!!!

Силно се надявам скъсения цикъл да не е повод да си мисля, че имам изчерпан яйчников резерв! Все пак ще прочета всичко внимателно, само да не се ошашкам  :cloud:
Благодаря ви момичета titibar, petqst, cigularche, успокоявам се като чуя, че има и други като мен. Дано и при нас скоро стане чудо!
« Последна редакция: Септември 10, 2009, 15:28:13 pm от Чоки »
*

Чоки

• 713
« Отговор #72 -: Септември 16, 2009, 08:05:41 am »
Искам да ви кажа, че имам една добра и една лоша новина  :lol:
Ще започна с добрата: Направихме си спермограма и всичко излезе "6". Много се зарадвахме и успокоихме. Милото много го беше страх причината да не е в него. Казваше: "моите войници ако са умрели, ти вече няма да ме обичаш"

Лошата: Повторих някой от хормоните и антителата, които не ми бяха много хубави миналия път и сега пак Тирeoид пероксидазни антитела (Anti-ТРО)или т.н. МАТ е много висок 548.2IU/ml при референтни граници 0 - 9.  :( Правих и TOXO IgG, но не е готово.
Ходих на ендокринолог, имам начален стадий на Хашимото, все още не са ми назначили лечение. Казаха да пия само Селен.

Някой знае ли дали това е опасно и дали е причина за НЕ забременяване?  :ask: В петък имам час за моя доктор и разбира се ще му задам всички тези въпроси, но вие сте ми много близки и не мога да не споделя с вас. Ако пък не знаете отговоририте, не се притеснявайте - те нали затова са лекарите  :kiss:
*
« Отговор #73 -: Септември 16, 2009, 19:40:29 pm »
Чоки, радвам се за добрата новина и съчувствам за лошата.
Аз имам високо ТСХ (5.06), но много ниско ниво на антитела (в норма). Доколкото зная, дори само този проблем много затруднява зачеването.
Провери в "Стерилитет при жената" - там има доста теми и полезни статии за проблемите с щитовидната жлеза, и конкретно за тиреоидит на Хашимото. Не се плаши - лекува се!
« Отговор #74 -: Септември 16, 2009, 23:01:46 pm »
Чоки, аз се докопах по малко ..ъъъ некоректен начин до най- свестния доктор в тази част на БГ и първото което назначи след като споделих проблема са изследване на 8 хормона, от които 4 на щитовидната. Освен ТАТ-ове, МАТ-ове и ТСХ-та още един. Така че при всички случаи има връзка. Порових тук във форума, вярно както казва цигуларче има доста инфо което те съветвам да попрочетеш. Дейността на жлезата има връзка както със забременяването така и с износването и здравето на детето, но повече няма да дълбая. Сподели какво сте говорили с док след прегледа, убедена съм, че нещата ще се поправят, ако специалиста е читав  :wink:
*
« Отговор #75 -: Септември 16, 2009, 23:27:43 pm »
Моля, придържайте се към тематиката на форума!

*

Чоки

• 713
« Отговор #76 -: Септември 18, 2009, 07:38:53 am »
Елфи, извинявам се!  :oops: Няма да се повтори.

Момичета, ще погледнете ли графиката ми? Мисля, че О мина и е отбелязах на 14 ден - имах болки и бях доста напрегната. Хвърлете едно оченце и кажете какво мислите - имало ли е О и кога е била?
Ето, погледнете и бейбиплан http://www.babyplan.ru/profile/31027
*
« Отговор #77 -: Септември 18, 2009, 07:56:21 am »
Чоки, профила ти в бейбиплан е закрит!
А за графиката, и аз мисля, че е била на 13 или 14 ден. Дано да се е получило! А и как да не, то с тези сърчицаааа :D :D :D
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #78 -: Септември 18, 2009, 08:39:33 am »
Според мен О. е била на 14/15 ден от МЦ
Дано да е станало  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

Чоки

• 713
« Отговор #79 -: Септември 21, 2009, 09:06:03 am »
вижте fertilityfriend какво направи с моята О. Направо ме хвърли в оркестъра.
http://www.fertilityfriend.com/home/245073