0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Re: Моля, дайте си мнението и за моята графика
« Отговор #20 -: Юли 02, 2009, 10:00:49 am »
Добро утро на всички момичета, които проявяват интерес към моята графика и темичка.
Добро утро и на теб скъпа Денис. Миналия ден пуснах хормоните на 23 ден от МЦ и излязоха резултатите
Пролактин (PRL) 693 - реф.ст-ти 70-565,
Прогестерон (Prog) 53.5 - реф.ст-ти 16.4-59.0
Снощи посетих моя доктор, той не направи особена забележка за по-високия пролактин, обаче трябва да обърна внимание на анемията и иска да повторя 2 изследвания (не са ми ги пуснали както трябва) - иска Anti TPO, Toxopl. IgM и IgG и да се консултирам с добър ендокринолог (препоръча ми др. Ботушанов от клиника по Ендокринилогия, които не знам как да открия).
Междувременно Т ми пада, незнайно защо, кажете ми добра ли е за 7-8 ден след О. или след като пада да си чакам лелката?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #21 -: Юли 02, 2009, 10:34:31 am »
Графиката ти е добре до тук. Този спад не е проблем.
Съгласна съм напълно с коментара на лекаря ти.
И на мен не ми беше ясен резултата от токсоплазмозата.
Прогестерона е супер - имало е О.  :D
М. трябва да е 13-14 дни след О. - рано е още да ти идва.
За др. Ботушанов  поразпитай момичетата от Пловдив - все някое ще ти даде координати  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

Чоки

• 713
« Отговор #22 -: Юли 05, 2009, 10:49:43 am »
Форума ще ми липсва цяла седмица, ще ми липсвате и вие  :(
Днес Т се покачи, но имам силно изразени предменструални симптоми и мисля, че този месец пак няма да е моя. Рано е да се каже, има още няколко дни, но си мисля, че лелката ще ме навести вторник-сряда. И вас няма да ви има за да ви се оплача.... :balk_146: Дано, дано, дано да ме прескочи  :crossfingers:
Сега да се стягам за гласуване, с нетърпение ще чакам да минат тези 7 дни, в които сайта няма да работи, и се надявам като се срещнем тук след 12 юли да имам повод да ви се похваля. Пожелайте ми късмет!  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #23 -: Юли 05, 2009, 11:24:48 am »
Чоки,пожелавам ти всичкия късмет!Изпра ти я гадината при мен да дойде.От кога я чакам и  osi_8.Но така е,какво да се прави?Миналия месец,когато си имах и Ову и мъж  :witch:-дойде 4 дни по-рано,сега нито Ову имаше,нито мъжо у дома и нея я няма вече 5-и ден.
Пожелавам ти с цялото си сърце да се зарадваш с :bfp:,а и нас да ни зарадваш на 12.07. yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
  <br />
*
« Отговор #24 -: Юли 05, 2009, 14:39:47 pm »
Чоки,така като ти гледам графиката със сигурност ще се похвалиш :wink:Айде стискам сииилно :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Последна редакция: Юли 05, 2009, 14:43:09 pm от dgina »
*

Чоки

• 713
« Отговор #25 -: Юли 10, 2009, 21:29:01 pm »
Мерси за стискането  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:, ама трябвя другия път да стискате по-силно  :D. Нищо не стана пак.
Нов месец, нов късмет! yahoo_17
Току що видях, че сайта работи и много се зарадвах. Чувствам, че определено имам нужда от внимание и подкрепа. Момичета, моля ви, наблюдавайте ме от време навреме, дайте по едно рамо, че и аз да се похваля с  preggo
*

Чоки

• 713
« Отговор #26 -: Юли 15, 2009, 10:15:50 am »
Да ви се оплача - от наколко дни /от както се развали времето/ съм с едни гадни болки в кръста и в яйчниците, имам течение - доста неприятно и не минава.  :balk_144:
Помислих, че ще се размине от самосебе си, но не би. Ще трябва да отида на лекар, той пак ще ми изпише някакви гадни лекарства, пак ще трябва да се пазим от бебеправене и т.н.
Толкова съм кекава, че не може да бъде повече.
Дано пък ми дадат такива лекарства, че да не ми пречат на бебеправенето... Дано има такива...
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #27 -: Юли 16, 2009, 09:09:43 am »
Ако течението е от бактерия или гъбички няма как да ти мине без лечение.
По-добре отиди на лекар, ще ти изпише нещо  за 3-5 дни и пак ще си бебеправите. Има време до О. така че побързай. А може и изобщо да не се наложи лечение.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

Чоки

• 713
« Отговор #28 -: Юли 18, 2009, 10:10:38 am »
Налага се лечение - 7 дни, ще пия антибиотик + ваг.таблетки /изписаха ми една шепа хапчета/.  :balk_137: Ужасни болки - не давам да ме пипнат. Къде изтинах толкова?
Какво да се прави - този месец ще правим почивка. Поисках доки да ми даде някакво вълшебно хапче, което за 2-3 дни да ме оправи и за О. да съм в бойна готовност, ама нямало такова. Смееми се и ми каза, че ще трябва да прескочим този месец.
След 7 дни - контролен преглед, дано да мине, че доста ме боли /да не стане някоя по-голяма беля/.
*
« Отговор #29 -: Юли 19, 2009, 19:29:46 pm »
Успех с лечнието  :wink:! И на мене преди 2 седмици ми предписаха едни ваг. хапчета за 3 дни, заради наличие на малко гъбички, но също така предписаха и на съпруга ми за всеки случай едно кремче. Твоят доктор не предписа ли нещо и за партньора? Ако са гъбички, доколкото знам и на двамата се прилага лечение за всеки случай.

*

Чоки

• 713
« Отговор #30 -: Юли 19, 2009, 20:00:45 pm »
Благодаря Нинчо. При мен не са гъбички, а възпаление, вероятно от силна настинка. Едните хапчета, които ми изписаха се пият и от партньора за всеки случай.
Искам да използвам момента и да ти пожелая успех до края на бременността и леко раждане. Виждам, че още съвсем мъничко ти остава и се надявам да родиш безпроблемно. Бъдете щастливи ти и твоята половинка. Това, което чакаш е най-голямото щастие на света и дано ви донесе само радост :babyflips:
*
« Отговор #31 -: Юли 19, 2009, 21:38:03 pm »
Чоки, много много ти благодаря за пожеланията и се надявам, идвайки отвреме навреме в темичките ви, да успея да пръсна някое  и друго вирусче  :D!
Успех и на тебе и бързо да се оправяш!  :D

*

Чоки

• 713
« Отговор #32 -: Юли 26, 2009, 11:08:50 am »
Най-накрая спряха болките - мисля, че ми мина.
Утре съм на доктор, дано и той потвърди, че съм се излекувала, за да продължа спокойно напред. Имах много болезнена О. този месец, направо плаках от болка в десния яйчник. Питам се на какво ли се дължи това? Утре непременно ще задам въпроса си на доки.

И хем си мислех този месец така и така сме на лекарства и трябва да се пазим, че няма да меря Т., да си водя дневници и ще си почина, а то какво? Не мога да спра, престрастила съм се.  :lol: И вие ли сте като мен или само аз съм откачената?
*
« Отговор #33 -: Юли 26, 2009, 15:02:58 pm »
 :D Чоки аз съм същата като теб -  :lol:.
 Ако знаеш колко пъти се заричам да спирам с меренето на температурата, успях сега когато бяхме на почивка в България просто защото имаше много неща с които да се разсейвам и не мислех чак толкова за температури и овулации.
И да знаеш стискам ти палци дано си се излекувала и скоро отново да подновите опитите за бебче . :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:
*

Чоки

• 713
« Отговор #34 -: Юли 29, 2009, 09:24:53 am »
И да знаеш стискам ти палци дано си се излекувала и скоро отново да подновите опитите за бебче . :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:
Мелоди, и аз ти стискам палци - дано почивката тук да ти се е отразила добре и те изненада... :crossfingers: yahoo_17 stork-boy
*

Чоки

• 713
« Отговор #35 -: Август 05, 2009, 10:12:01 am »
Момичета, счупих си живачния термометър /като се опитвах да го изтръскам и ми изхвръкна от ръцете  :D/. Вчера исках да си купя нов, но ми казаха, че вече не продавали такива. Имало електронни и друг вид - не с живак, а с някакво друго вещество.
Някой ползвал ли го е и дали сте доволни? От кои да си купя?
« Отговор #36 -: Август 05, 2009, 21:33:02 pm »
 Пообиколи из аптеките. Все още има изостанали термометри. Аз също счупих моя миналия месец - като го изтръсквах го тряснах в леглото. Държах да си купя живачен.
 Купих си и дигитален , но не мога да свикна с него. :mrgreen: След сигнала също продължава да отчита повишение на температурата.
*

Чоки

• 713
« Отговор #37 -: Август 05, 2009, 22:19:23 pm »
Добре, ще те послушам и ще пообиколя аптеките. Имам дигитален, но е от доста години, не знам дали батериите все още стават и дали отчита правилно. Но поради липса на друг... ще го използвам.  :D
*

Чоки

• 713
« Отговор #38 -: Август 06, 2009, 10:00:41 am »
Хайде..... нов месец - нов късмет! Слагам началото на един прекрасен цикъл, в очакване съм на плаж, море, любов и още нещо....

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #39 -: Август 06, 2009, 12:36:49 pm »
Момичета, счупих си живачния термометър /като се опитвах да го изтръскам и ми изхвръкна от ръцете  :D/...............
Когато се изтръсква живачен термометър се държи в ръката така: - върхът 'леко забит' в показалеца

Виж тук...
МЦ - Ендометриум