0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

dmr67

КЛИМАКС НА 40
« -: Юни 19, 2009, 18:53:40 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ, ОТ 3 МЕСЕЦА НЯМАМ МЦ. НАПРАВИХ СИ ИЗСЛЕДВАНЕ НА LH-59,49 И FSH-109,6. ГИНЕКОЛОЖКАТА МИ КАЗА ЧЕ ВЛИЗАМ В КРИТИЧЕСКАТА.  ИЗПИСАМИ МЕНОФЛАВОН. НЯКОЙ ИЗПОЛЗВАЛ ЛИ ГО Е? НАПЪЛНЯВА ЛИ СЕ ОТ НЕГО? А ЗА CYCROCUR НЯКОЙ ДА ИМА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ?
Re: КЛИМАКС НА 40
« Отговор #1 -: Юни 19, 2009, 23:03:37 pm »
Здравей dmr67, стойностите ти наистина са високи. За първото лекарство нямам представа, но второто се изписва CYCLACUR така се назовава в Гърция иначе българското му наименование е ЦИКЛОПРОГИНОВА. Аз лично съм много доволна от него, не напълнявам, таблетките са 21 като се пият по една всеки ден, правиш пауза от 7 дни през това време идва МЦ. Това лекарство от 2002 г. го няма в България, преди 6 месеца си го купих от Гърция и струваше около 4 лв. едната опаковка. При мен няма никакви странични ефекти и много го харесвам. Моля те пиши с малки букви не е толкова страшна тази диагноза, съжителствам с нея от 10 години, и продължавам да се боря за детенце.
« Последна редакция: Юни 19, 2009, 23:07:31 pm от Felindra »
*

Zorichka

• **
  • 52
  • има надежда, повярвайте
« Отговор #2 -: Юни 20, 2009, 01:42:51 am »
Момичета, спомням си, че когато майка ми влизаше в тази фаза, пиеше Феминорм и се чувстваше добре, но сега свекърва ми взима "по-модерни" препарати и май много много не и действат ...
« Отговор #3 -: Юни 20, 2009, 13:26:41 pm »
Затова винаги казвам какво аз съм правила и как ми се е отразило, никога какво другите са правили. Аз също съм вземала Климонорм и Феминорм, но не ми действат изобщо. Тези лекарства трябва да се предписват от лекар, защото в определени случаи могат да доведат до неприятности. След прием на такива лекарства трябва да се ходи често на мамолог и задължителни прегледи за рак на шийката на матката. Независимо от напредъка във фармацефтичните компании предпочитам изпитаните лекарства.
*

dmr67

« Отговор #4 -: Юни 20, 2009, 21:39:13 pm »
благодаря felindra, вече ми доставиха тези хапчета, но може ли да ми дадеш  повече информация за това как и колко време се пият.
« Последна редакция: Юни 20, 2009, 22:43:02 pm от dmr67 »
« Отговор #5 -: Юни 21, 2009, 21:05:28 pm »
Здравей dmr67, лекарят който ти ги е предписал би трябвало да ти е обяснил как се приемат. В първия си пост съм ти описала. Таблетките са 21 вземат се по една на ден те са с обозначена последователност, когато свършат правиш 7 дневна пауза и започваш следващата опаковка. Не мога да ти кажа колко време да ги пиеш това трябва да ти каже лекарят, който ти ги е предписал. Аз ги вземам за да поддържам нормална лигавица, те заместват хормоните които организма произвежда при нормално менструиращи жени. Отново искам да те предупредя много е важна консултацията с лекар при прием на такива препарати това не е шега работа.
*

dmr67

« Отговор #6 -: Юни 21, 2009, 23:26:07 pm »
Благодаря felindra, но тя нищо конкретно не ми каза, първо ми изписа orgametril,  а после каза да си намеря тези хапчета. тя ми каза че влизам в критическата и толкова
« Отговор #7 -: Юни 22, 2009, 15:16:29 pm »
dmr67, писах ти лично съобщение
*
« Отговор #8 -: Юли 29, 2009, 15:11:26 pm »
Здравеите момичета нямам цикъл вече доста време,но не искам химия.Дали има билки за това...искам и да забременея но ми казаха че съм в критическа и няма да стане.Ако някои знае лекар с натурална медицина или билки моля пишете.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #9 -: Юли 29, 2009, 15:37:31 pm »
Здравеите момичета нямам цикъл вече доста време,но не искам химия.Дали има билки за това...искам и да забременея но ми казаха че съм в критическа и няма да стане.Ако някои знае лекар с натурална медицина или билки моля пишете.
Не си губи времето с глупости и не се самозалъгвай. Потърси специализирана медицинска помощ.
Ако наистина искаш дете посети клиника по стерилитет.
Успех!

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

Zorichka

• **
  • 52
  • има надежда, повярвайте
« Отговор #10 -: Юли 29, 2009, 15:47:15 pm »
Не си губи времето с глупости и не се самозалъгвай. Потърси специализирана медицинска помощ.
Успех!
Подкрепям Денис напълно в това, което те съветва, Бес.Не чакай да подействат бабините илачи, защото е малка вероятността, ами се задействай.Успех, момиче ...
« Отговор #11 -: Юли 30, 2009, 01:45:26 am »
Момичета аз също имам този проблем известно време пих примулт нор.След консултация с лекар от клиника по стерилитет ми препоръча Femoston 2/10  без прекъсване да пия,ползвали ли сте го, иматели впечатления, а за забременяване ми каза само с донорска яйцеклетка.Споделете вие на  какво лечение сте и какви лекарства Ви препоръчват.
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #12 -: Август 02, 2009, 14:31:02 pm »
y_ana 
"Вмъкни Цитат
Момичета аз също имам този проблем известно време пих примулт нор.След консултация с лекар от клиника по стерилитет ми препоръча Femoston 2/10  без прекъсване да пия,ползвали ли сте го, иматели впечатления, а за забременяване ми каза само с донорска яйцеклетка.Споделете вие на  какво лечение сте и какви лекарства Ви препоръчват. "

Аз, съм го приемала, нямах никакви проблеми от него, но не мога да кажа нещо по-конкретно, т.к го приемах само един път. Когато ми бяха останали 5 хапчета от опаковката ми дойде ЧЦ (или нещо подобно на анего, защото доклокото разбирам, това че ти идва от тези хорм. препарати не е точно МЦ).
Сега след преглед при д-р Персенска, се установи, че яйчниците ми не функционират -ИЯР и за да ми идва ми изписа отново Фемостон да го пия без прекъсване. И тъй като аз, също целя забременяване - това е възможно само с донорска яйцеклетка. Малко объркан пост стана но се надявам да ме разбереш. Ако има нещо друго . питай ... насреща съм с каквото мога да ти помогна. Успех!

*
« Отговор #13 -: Август 12, 2009, 12:02:53 pm »
Успех!
[/ИМАМ ЛИ РЕАЛНИ ШАНСОВЕ ДА ПОДОБРЯ СТОЙНОСТТА НА FSH 60 R ДА ЗАБРЕМЕНЕЯ

]
НЕКА СЛЪНЧИЦЕ ИЗГРЕЕ НА НЕБОСВОДА ЗА ВСЯКА ОТ НАС!
« Отговор #14 -: Ноември 15, 2009, 12:48:57 pm »
Здравей  :-). Последното изречение, което си написала ме укоражи много. Благодаря ти! Аз имам твоята диагноза от 30 годишна възраст и всеки " специалист" до който съм се допитвала се изказва различно. Факт е, обаче, че пия Фемостон 2 от 10 вече 2 години и се самозабравям в съжаление, че няма да имам никога деца. Моля те да ми отговориш, как точно се бориш да забременееш...изключвам дарителската клетка. За това знам, но никой не ми дава гаранции за успеваемостта на това начинание. Благодаря предварително.