0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Да ли е грешен резултат????
« Отговор #20 -: Юни 19, 2009, 10:16:17 am »
Искре, не откачай! Зарежи този доктор и отиди при друг! След каго хората раждат на 52 с доказан климакс значи всичко е възможно! Излагане има, отказване не! Действай и не се мотай с излишни изследвания! Ако трябва направи едно инвитро на ЕЦ за да видят найстина как са яичицата! Друг начин за диагностика няма! Тия хоормони се влияят отвсичко и не им имай много вяра! и зашо ходиш чак в Плевен! и без това стреса ни е громен за да се затормозяваш и с пътуване! Моля те да се успокоиш и да не си пъълниш главата с глупости! Хубав ден и много усмивки!
« Отговор #21 -: Юни 19, 2009, 10:43:44 am »
Искре, спокойно, нищо не е доказано с едно изследване на инхибин. За да ти е ясен и достоверен резултатът, пусни ФСХ, ЛХ, Естрадиол, инхибин и АМХ на 2-3 ден от цикъла. Важно е да пуснеш всички хормони заедно, защото когато ФСХ пада, инхибинът се вдига и обратно. Естрадиолът пък може да "тушира" високото ФСХ и т.н.
Най-важните показатели (грубо казано) са АМХ и броенето на антрални фоликули. Но останалите хормони също дават полезна информация.

northerner, бих препоръчала да не си толкова категорична в изказванията си - назначаването на инхибин само по себе си не е никаква лудост, много добре са й препоръчали, просто трябва да се направи в комбинация с други изследвания, за да е показателно. А, за съжаление, при фамилна обремененост, възрастта не е толкова определяща. В допълнение ще кажа, че има вариант да се установи намаляващ яйчников резерв, което се случва преди изчерпването му и е по-добрият вариант, тъй като може да подскаже, че мерки трябва да се вземат бързо и навременно. А и смятам, успокоението, че има яйцеклетки за футболен отбор е добре да дойде от квалифицирано медицинско лице - поне при мен единствено това подейства.

Хубаво е да се подкрепяме, но нека не омаловажаваме направените ни изследвания.

Желая ви успех!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #22 -: Юни 19, 2009, 11:11:54 am »
 Ех ама сте толкова сладки,таки ми повдигате духа  :bighug: ,аз лично ат години мился да отида при позната лекарка и се отлагам ,но... деня настъпи сега във понеделник патувам и ще направя всички други изследвания който трябва,иначе като цяло другите хормони немогат да са в по добра норма мн са ми добре,но може и да са се изменили нещо та и тях ще пусна пак.Да към инвитро съм се насочила даже мислих да стана и донор и сега мн искам да знам дали е вярно това за да знам дали да си действам само за мен или да действам с момичето което се разбрах.Исками се да не е вярно за да и помогна и на нея защото тя е мн готина и си паснахме, от този форум си я намерих  :D.Много ви благодаря че ми писахте момичета имах нужда от това  :balk_7: :balk_7: :balk_7: малко се бях здухала ама сега съм пак с повдигнат дух, абе с две думи пак съм си шамандурка  :balk_68:.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #23 -: Юни 19, 2009, 11:22:56 am »
А така Искре! Ти си ного добър човек и ще имаш неверятен шанс в живота си ако напревиш това което си решила! Който дава-получава! Споко и кураж! Всички се печем на един огън! Успех и радост да има около теб! Хаиде шамандуро действай!!! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17