Здравейте на всички и честито Рождество Христово!
Незнам дали трябва да пиша в тази тема, но искам да съм сигурна, че денис ще види моите благодарности.
Ние правим опити за бебче от май месец 2009г. Ходихме по доста лекари - едни казваха, че ми няма нищо, а други - че съм с нисък прогестерон. Изписаха ми дуфастон, но от десетия ден на месечния цикъл. По-късно реших да се посъветвам с момичетата тук и Денис ме светна, че изследванията ми не са направени поравилно и че дуфастонът изобщо не се пие така, защото може да подтисне овулацията, а не да я стимулира. Отидох на друг доктор на 23.11.2009г. Той ме прегледа и ми каза,, че всичко е наред и предстои овулация. Каза ми да спра дуфастона и ако не ми дойде навреме тогава ще правим изследвания. Правих си тестове за овулация. Оказа се, че тя беше на 27.11.2009г. През това време ние с моя мъж не спирахме да се трудим и едновременно с това да се забавялваме около евентуалното забременяване.
И в един щастлив ден чудото се случи!
На 12.12 разбрах, че съм бременна. Бяхме неописуемо щастливи. На 22.12.2009г. ходих на лекар и той потвърди.
Най-важното, което искам да кажа са моите благодарности към Денис и всички, който ме подкрепиха. Ако не бяхте вие незнам какво щях да правя. Вие ми отворихте очите.
Едно голямо БЛАГОДАРЯ!
Пожелавам на всички така мечтаното щастие.
Весело посрещане на новата 2010г.