Момичета....Денис...моля ви за спешно мнение.Цикълът ми трябва да дойде сега в събота или неделя.Във вторник обаче получих кафеникаво зацапване,което продълни и в сряда.Тогава си направих тест и тестовата беше едва забележима,направо все едно си я нямаше.Тъй като темп. ми се държи висока,днес сутринта пак си направих тест и ми се появиха 2 черти.Тестовата е по-бледа,но ясно се вижда,а течението ми от кафеникаво,почна да става червеникаво и малко по обилно.Тъй като имам един спонтанен април месец,при който също имах зацапване 2 дни,след 10 дневно закъснение ми дойде с пълна сила,след положителен уринарен и кръвен тест.Причината-липса на прогестерон,сега незнам какво да правя....имам дуфастон,да го пия ли за задържане или просто да изчакам до неделя и каквото стане...Утре мисля да си запиша час за гинеколког,ако до тогава не ми е дошло и не ми е паднала темп.
Моля ви за съвет,какво да правя,да изчакам ли деня на датата или да пия дуфастон.Ако пия дуфастона и няма бременност,нали цикъла ще си ми дойде???