0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дайте да ви видя графиката - 5
« Отговор #500 -: Октомври 12, 2009, 17:11:02 pm »
  Денис.......
Защото си в началото на МЦ.
След 2-3 дни трябва още да се понижи БТ
До тук в графиката няма нищо обезпокоително.

/Може причината за по-високата БТ да е друга, която няма нищо общо с половата с-ма: настинка, възпаление, болен зъб.../
Нямам никакви проблеми здравословни за да е по висока БТ.Нещо става с мен този месец.Първият ден имах много малко кръв,следващия почти никак,а днес е само зацапване.Никога преди кръвта не е спирала преди 5-тия ден,та за това и се зачудих на тази БТ.За всеки случай пуснах и един тест за бременност,ама е отрицателен :(
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #501 -: Октомври 12, 2009, 18:22:58 pm »
Дениска, може ли да погледнеш графиката ми и да кажеш кога е била О?  :D
До тук графиката ти е добре.
О. според мен е била на 16 ден от МЦ

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #502 -: Октомври 12, 2009, 18:24:33 pm »
Нямам никакви проблеми здравословни ...........
Приеми го като инцидент. Според мен няма нищо обезпокоително Бт да е висока в първите 2-3 дни от новия МЦ.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #503 -: Октомври 12, 2009, 19:20:39 pm »
Момичета, днес отидох на преглед да видим дали фоликула се е спукал, който в сряда беше 16 мм, но доктора ме върна понеже било рано, за тази сряда. Тогава ще е 18-я ден, а фоликула който видя беше на 11-ден. Казах му, че съм мравила тестове за О, които на 14, и 15-я ден показаха +, той каза, че е твърде рано. Аз продължавам да меря БТ, според мен О е било или вчера или днес най-късно.... Утре ще видим каква БТ ще покаже и тогава ще си правя изводи. Лошото, е че имам изписан Дуфастон от друг лекар от 16 до 25 ден. А днес е точно 16-я ден. Въздържам се да започна приема му, преди прегледа и потвърждаване на пукване на фоликула...
Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно!
http://www.babyplan.ru/profile/33243
« Отговор #504 -: Октомври 13, 2009, 12:18:28 pm »
Денис , моля те да коментираш , защото този месец графиката ми се очертава по-странна от всякога.Не мога да си обясня това ранно покачване на БТ още от 10 ден на МЦ-реших , че е много ранна овулация , но на 11 ден от МЦ бях на преглед заради малка киста,която имах предния месец и лекувахме с Дуфастон-радостното е , че поне тя е изчезнала и тогава лекаря ми видя достатъчно добър за големината си фоликул на десния яйчник,който трябва да се спука до края на тази седмица-следователно овулацията предстои.Въпросът ми е на какво може да се дължи тази висока БТ преди овулация-вече започнах се да притеснявам.Благодаря  ти !
« Последна редакция: Октомври 13, 2009, 12:24:31 pm от mariq garneva »

*
« Отговор #505 -: Октомври 13, 2009, 18:11:55 pm »
здравейте и от мен.Идкам да попитам.Преди два дена отидах за пункция на Ец, но фоликула се беше спукал.Днес два дена след това Бт ми е 36.3 - 36.4.Зашо????
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #506 -: Октомври 13, 2009, 19:16:40 pm »
Момичета,..........
Според мен О. е била на 15/16 ден от МЦ
Графиката ти е добре до тук.
И какъв е този лекар да му отидеш на крака и да те върне, без да те прегледа?!
Спокойно може да си пиеш вече Дуфастона.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #507 -: Октомври 13, 2009, 19:20:28 pm »
Денис , ......
Причината Бт да е висока през ФФ може да е :
- да има повече фоликули
- да има др. причина ,различна от половата с-ма : възпаление, болен зъб, настинка и т.н.
- да е нещо инцидентно

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #508 -: Октомври 13, 2009, 19:22:16 pm »
здравейте и от мен.Идкам да попитам.Преди два дена отидах за пункция на Ец, но фоликула се беше спукал.Днес два дена след това Бт ми е 36.3 - 36.4.Зашо????
- Повреден терм-р
- Бт се повишава до 5 дни след О.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #509 -: Октомври 13, 2009, 19:41:07 pm »
Благодаря ти Денис, дано да си права.А от нисък прогвстерон дали може да е?/
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #510 -: Октомври 14, 2009, 09:18:45 am »
Благодаря ти Денис, дано да си права.А от нисък прогвстерон дали може да е?/
Не може да се правят такива изводи. Първо е много рано/ след О./, а и все още се сме видели цялата графика :)
По БТ правиме само предположения : кога е била О., как се развива ЖТ, дали всичко е наред и т.н. Дори да има някакво отклонение - първо приемаме, че е инцидент / на БТ влияе какво ли не/ и ако се повтори - тогава се отива на лекар. Диагнози чрез БТ не се поставят :)

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #511 -: Октомври 14, 2009, 12:44:18 pm »
Denis гледам че си на линия та да помоля за поглед върху графиката ми в Бейбиплан- там са повече стойностите и по ясна изглежда. Позарязах тестовеtе за О. , всъщност останал ми е един за днес може и след малко да го направя но до тук тест със ясни 2 черти нямах , а всичките бяха съвсем еднакви и изглеждаха като положителен тест. Понякога в Мц преди О. ми се случва 2,3 дена преди О. да имам и белтъкоподобна ЦС както и в самият ден на О. , а тогава понякога имам като тежест или изтръпване или болки в областта най-често на десен яйчник и по това и по ЦС се ориентирам за О. Но до тук не съм имала гореописаните признаци и си мисля за повече фоликули или евентуално за по късно О. Тя е така при мен, а и никакво гадаене, а само  мнение  :wink:
*
« Отговор #512 -: Октомври 15, 2009, 08:47:36 am »
ДЕНИС били погледнала отново този спад ме притесни днес може ли да има все още надежда.днес мисля да направя тест пък давидим.
[/url]
« Отговор #513 -: Октомври 15, 2009, 12:52:57 pm »
Денис, моля те погледни графиката ми, нещо не е нормално. От 5 дни имам бежово зацапване, без изглед да ми идва и без бременност/ тестовете са отрицателни/, а температурата е 37.2. Ту имам леки болки в гърдите, ту нямам и първите два дни на зацапването имах болки в корема/ мисля матката/ и беше надут, след които спадна и до сега си е така без болки и без никакви намеци за М. с изключение на зацапването, което имам по принцип 2-3 дена преди това и е тъмнокафяво.
възможно ли това да е от употребата на геритамин  :( :?
« Отговор #514 -: Октомври 16, 2009, 08:30:49 am »
Eliyana, позволявам си аз да ти отговоря. Разгледах ти графиката и ми изглежда, че си бременна, поне от това , което виждам- БТ се е задържала висока доста дни, имаш необичайното зацапване. Ако имаш възможност, можеш да отидеш до лаборатория да ти направят изследване за ЧХГ, но смятам, че си постигнала заветната цел. Стискам ти палци и успех! :)
Berche, този спад може да е единичен случай, изчакай да видиш каква БТ ще нанесеш днес! Стискам палци!
Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно!
http://www.babyplan.ru/profile/33243
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #515 -: Октомври 16, 2009, 11:39:39 am »
Denis гледам .......
На 21/22 ден от МЦ може и да е имало О.
Графиката ти показва проблем /ти това си го знаеш  :D / - може да са повече фоликули. Ако е така, няма да се разбере нито с тестове нито чрез БТ дали е имало О.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #516 -: Октомври 16, 2009, 11:41:32 am »
ДЕНИС били погледнала отново този спад ме притесни днес може ли да има все още надежда.днес мисля да направя тест пък давидим.
Днес ти е 14 ден след О. Графиката ти все още е добре. Стискам палци да е станало

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #517 -: Октомври 16, 2009, 11:46:33 am »
Денис,  .........
Геритамина не предизвиква зацапване, напротив ако има такова само би помогнал /действа на ЖТ/
За графиката ти - добре е до тук.
Според мен О. е била на 13/14 ден от МЦ. До тук ЛФ 15 дни. Ако станат 16 дни и Бт е все още висока - може да се надяваме да е станало.
За тест за бременност - може да е рано.
Ако имаш възможност пусни кръвен тест.
Стискам палци да е станало  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #518 -: Октомври 16, 2009, 18:01:10 pm »
Денис,  .........
Геритамина не предизвиква зацапване, напротив ако има такова само би помогнал /действа на ЖТ/
За графиката ти - добре е до тук.
Според мен О. е била на 13/14 ден от МЦ. До тук ЛФ 15 дни. Ако станат 16 дни и Бт е все още висока - може да се надяваме да е станало.
За тест за бременност - може да е рано.
Ако имаш възможност пусни кръвен тест.
Стискам палци да е станало  :D
denis, ами май не е станало, защото имам болки в корема от обяд и .......... :? май ми идва, така че явно бебешоци другия МЦ.
само остава въпроса по удължаване на зацапването - толкова дълго време не е било  8O  :ask:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #519 -: Октомври 16, 2009, 19:11:51 pm »
denis, ами май не е станало,.....
Докато няма М. надежда има   :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум