0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дайте да ви видя графиката - 5
« Отговор #380 -: Септември 12, 2009, 13:02:54 pm »
Да, Денис! Питеснява ме, че е много над границата. Знам, че нисък е лошо, ама чак толкова висок  8O
Много ти благодаря! Хубав ден!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #381 -: Септември 12, 2009, 13:05:49 pm »

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #382 -: Септември 14, 2009, 11:02:41 am »
Денис би ли ми казала,възможно ли е толкова рано да имам ову?Цикъла ми варира от 24 до 28 дни,посления път ми дойде на 26-ия ден.Вчера привечер тестовата беше много по-наситена от контролната,а и ЦС ми беше доста и водниста.До сега най ранното ову ми е било на 11 ден....
« Отговор #383 -: Септември 14, 2009, 13:57:55 pm »
Денис, мога ли да помоля и моята графика да погледнеш? Това е първата ми пълна графика и по моя преценка всичко външно изглежда да си е на мястото, но съм убедена, че бебе и този месец няма. На 8- ми ден от МЦ бях на преглед в клиниката на Д- р Щерев. Лекарката видя доминантен фоликул 19, 5 в левия яйчник и по нейна преценка О щяла да бъде на следващия или по- следващ ден. Т.е. 9-ти или 10- ти ден. По тази причина и не правих повече тестове. За съжаление ден по- късно бях далеко от Сф и нямаше как да проследим пукнал ли се е. Разбрахме се, че независимо от това, че има такъв фоликул това не означава, че ще се спука, а също и че не могат да се правят изводи какво има в него. Каза, че лигавицата е тънка и да продължа с Утрогестана. Също се съгласи с мен, че трябва да го вземам от 12-ти ден до 21-ви вкл., понеже МЦ е малко дни и няма нужда ЛФ да се удължава до 16, 18 и повече дни. Обясних, че меря БТ и попитах Утрогестана влияе ли, т.е. покача ли температурата. Тя обясни, че ако се пусне прогестерона за изследване със сигурност резултатите няма да са верни, но че не влияе на БТ. Всъщност, моля за мнението ти наистина ли графиката е добра и кога по твоя преценка все пак е била О. Аз изчаках първо да се вдигне БТ и да предположа, че е имало О и тогава да започна да го вземам. Знам, че причините да не се получава са десетки и мисля да започна с изследване на хормони- най- вече за яйчниковия запас, но ще видя имам ли силите, нервите и средствата да започвам такава борба изобщо. Предварително ти благодаря :)
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #384 -: Септември 15, 2009, 07:53:39 am »
Денис би ли ми казала,........
Според теста за О. /който е само 1 и трудно се определя пика на ЛХ/ О. може да настъпи на 11-12-13 ден. Ще е сигурно, че е имало О., ако БТ се повиши и се задържи висока.
Ако някой от тези дни /11-12-13/ е О. - МЦ трябва да е 25,26 или 27 дни - нормално за теб  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #385 -: Септември 15, 2009, 08:02:47 am »
Денис, мога ли да помоля и...........
Графиката ти е добре за сега. Според мен е имало О. на 10 ден от МЦ.
Дано да е станало

ПП. По нищо /нито по Бт , нито по симптоми/ не може да се разбере дали е станало или не./докато не минат 14-16 дни след О./
Не бъди песимист - докато е висока Бт и няма М. надежда има. Мого е важно да си оптимист.
Казвай си че ако е писано ще стане...а не че си знаеш че не е станало - това е доста песимистично а и вменяваш вина на себе си, което не е редно.
Колкото до това дали има причина да не става - моят съвет е да търсиш такава, докато не се получи.
По-добре да е 'отмяташ' една по една причините, отколкото да не правиш нищо.
Направи кактото се иска от теб - а то да стане когато му дойде времето
 :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #386 -: Септември 15, 2009, 08:07:28 am »
Денис, моля те пак да я погледнеш графиката ми? Прогестерон на 25 ден, 102.90. Предполагаема О. - 4-5 септември. Днешният спад означава, че ще ми дойде предполагам, но защо последните дни така играе БТ?
Много то благодаря! Хубав ден от мен!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #387 -: Септември 15, 2009, 08:16:23 am »
ДЕНИС били погледнала графиката ми нещо този месец не ми харесва.бейбиплан ми отбеляза ову на 17ден.
« Последна редакция: Септември 15, 2009, 08:32:52 am от berche »
[/url]
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #388 -: Септември 15, 2009, 13:52:34 pm »
Денис, моля.........
Този спад нищо не означава, рано е още за М. Днес ти е 10 ден след О.
По графика /преди да са минали 14 дни след О./ няма как да се разбере дали е станало или не

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #389 -: Септември 15, 2009, 13:54:16 pm »
ДЕНИС били погледнала графиката ми нещо този месец не ми харесва.бейбиплан ми отбеляза ову на 17ден.
Графиката ти не показва да е имало О. /до тук/
Провери си терм-ра

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #390 -: Септември 17, 2009, 09:21:54 am »
Денис,моля те за мнение.Трябва да започвам дуфастона,ама дали наистина ову-то ми е минало и го е имало?Бейбиплан ми отбеляза на 10-тия ден,мислиш ли че е така и дали според теб е имало и минало ову-то за дуфастона?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #391 -: Септември 18, 2009, 08:37:22 am »
Денис,................
АКо БТ се задържи висока - според мен О. е била на 10/11 ден от МЦ.
Може да започваш с Дуфастона /дори и да бъркаме с 2-3 дни не е проблем, не се притеснявай/

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #392 -: Септември 18, 2009, 11:45:49 am »
Денис мила,какво ще кажеш за тази графика.Възможно ли е в 1 месец да има 2 О.
Когато започнах с тестовете за О.от 10 ден(както винаги)Той беше почти +.След това само ------ и на 20 ден пак +
Бейбиплан не е отчел О.този месец още.
Благодаря предварително.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #393 -: Септември 18, 2009, 14:43:58 pm »
Денис .........
Според мен О. е била на 21/22 ден от МЦ.
До тук графиката ти е добре.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #394 -: Септември 19, 2009, 08:07:29 am »
Денис - би ли погледнала и моята графика? Моя цикъл е по принцип по къс - около 24 дена.
« Последна редакция: Септември 19, 2009, 08:11:15 am от stertje »
<br />[/url][img]http://ticker
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #395 -: Септември 19, 2009, 08:18:16 am »
Денис - би ли погледнала и моята графика? Моя цикъл е по принцип по къс - около 24 дена.
То тук е добре графиката ти
Според теста за О. вчера или днес трябва да е О.

Добре е тестовете за О. да се правят от (-) до (-) - по-добре се улавя пика на ЛХ

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #396 -: Септември 20, 2009, 08:15:54 am »
Добро утро, Денис - да, разбрах те какво имаш предвид след като изчетох предните постове за овулацията. Само дето днес е неделя, а вчера бях цял ден на работа и прочетох поста ти чак вечерта, но за по нантаък ще правя от, - до - тестчетата. Вчера по погрешка съм написала 37, а беше 36,6 и днес е пак 36,6 много странно, а гърдите ми направо ще се пукнат. Не виждам да, има покачване на температурата, след ову - възмовно ли е 3 дена да остане еднаква?
« Последна редакция: Септември 20, 2009, 08:18:39 am от stertje »
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #397 -: Септември 20, 2009, 08:39:32 am »
Добро утро, Денис .......................
О. трябва да е била на 14-15 ден от МЦ или на 15-16 ден от МЦ.
БТ се покачва до 5 дни след О.
За сега всичко си е наред, рано е да се притесняваш  :D
Дано да е станало

ПП. С какъв терм-р мериш и колко време го държиш?

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #398 -: Септември 20, 2009, 09:22:40 am »
Дениска здравей,били погледнала графиката ми,имам два пропуснати дхи,ама нямаше как да я измеря небях спала и нямаше да има правилен резолтат.Благодаря ти предварително  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #399 -: Септември 20, 2009, 09:42:03 am »
Добро утро, Денис .......................
О. трябва да е била на 14-15 ден от МЦ или на 15-16 ден от МЦ.
БТ се покачва до 5 дни след О.
За сега всичко си е наред, рано е да се притесняваш  :D
Дано да е станало

ПП. С какъв терм-р мериш и колко време го държиш?
Меря с дигитален термометър, меря я , орално, но за всеки случай пробвах и анално, няма никаква разлика в стойностите. Мерси за успокоението. :) При мене е малко по сложно, по лекарска грешка, бях 6 години със спирала в корема ми, не я откриха при контролния ми преглед след поставянето и предположиха, че е паднала от само себе си, да ама не, идиота я е сложил направо в коремната област(слагана е 3 месеца, след раждането на синът ми, и тогава матката е още мека :(), и след 4 години, опити за още едно детенце и оплакване от болки в корема, тая година след рентгенова снимка, я откриха веднага. :( Април ме оперираха, и вече пет месеца опитваме за още едно детенце. Божа работа. Другия месец съм така или иначе на контролен преглед. Смятам тия дни да разгледам и какви стойности са хормоналните изследвания в границата, защото моите бяха в 10 пъти повече  над нормалните(не знам кои точно, ще попитам гинеколога ми).
Благодаря ти. Ако искаш отдели мнението ми в отделна темичка, защото аз не знам как.