0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дайте да ви видя графиката - 5
« Отговор #580 -: Ноември 01, 2009, 11:24:01 am »
Анмар,Благодаря ти за отговора :D
Жалко,че така е станало с теб миналия месец,но дано скоро се похвалиш с добра новина! Стискам ти палци :crossfingers:
Не взимам никакви прогестеронови препарати,а това зацапване ме притеснява много,защото др. път не ми се е появявало. Какво имаш предвид с това,че може да е имплантационно?
*
« Отговор #581 -: Ноември 01, 2009, 11:27:31 am »
Понякога при имплантирането на ембриона в лигавицата на матката се наблюдава леко зацапване - около 6-8 ден след оплождането!
Стискам палци да е станало.  :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #582 -: Ноември 01, 2009, 11:43:13 am »
Момичета извинете ме за този въпрос но не знам как да прикача графиката ми за да е видима за останалите потребители - моля да ме извините ако не е в точната тема :oops:
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #583 -: Ноември 01, 2009, 11:46:12 am »
Отвори си страницата, там където е календарът, отиваш на моя профил и маркирваш това с хиксче:
Желая графиките ми да бъдат видими от другите потребители:
Желая полетата с лична информация от графиката ми да бъдат видими от другите потребители:
<br />[/url][img]http://ticker
*
« Отговор #584 -: Ноември 02, 2009, 09:50:35 am »
Мила Денис,моля те да погледнеш и коментираш графиката ми-вече е завьршена.ще ми бьде полезно твоето мнение,нищо 4е графиката ми не завьрши с бременност!Спазвала сьм меренето на БТ както трябва,нямам все още пускани хормонални изследвания!Септември имам правена микробиолигия и цветна снимка-напьлно проходими трьби-в спец.клиника разбира се!Благодаря предварително на теб и всички момичета!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #585 -: Ноември 03, 2009, 08:58:46 am »
Мила Денис,моля те........
08/10/2009
Не съм сигурна дали е имало О.
Според мен фоликула не е успял да се пукне
Ако е имало О. е била на 13/14 ден от МЦ - ЛФ в 10 дни, което говори че нещо не е както трябва.
Графиката ти образува връх. Ако пак се повтори - консултирай се с лекар.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #586 -: Ноември 06, 2009, 15:43:50 pm »
 :)
« Отговор #587 -: Ноември 06, 2009, 19:29:50 pm »
Здравейте :) Да се излюпя и аз тук. За първи път си правя графика и за първи път пиша във форума. И май нямах време да прочета всички предишни постове. Искам да попитам за какво говорят ниските стойности на температурата. Аз преди около месец си мерих базална темепература, но не редовно и не съм записвала, но си спомням, че пак ми бяха ниски стойностите. Май не е нормално. Някой знае ли какво значи това, че нещо ме притеснява тази работа  :( :( :(
« Отговор #588 -: Ноември 06, 2009, 19:46:02 pm »
Забравих да напиша, че използвам дигитален термометър и я меря орално.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #589 -: Ноември 08, 2009, 07:24:38 am »
Забравих да напиша, че използвам дигитален термометър и я меря орално.
Здравей и добре дошла сред нас. Пожелавам ти скоро да се похвалиш с добра новина :)
Ниските ст-ти са от оралното измерване /по-добре мери анално, че е и по-точно/ и от това, че не държиш достатъчно време терм-ра. Дигиталния се държи 2-3-4 мин след сигнала.
Провери си терм-ра дали отчита вярно

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #590 -: Ноември 09, 2009, 10:37:40 am »
Здравейте на всички!Аз съм нова и се надявам да ми помогнете в начинанието наречено второ дете! Вижте графиката ми, последния ми цикъл е 33 дена, измервам температурата орално с живачен термометър/първите дни държах термометъра 5-6 мин, но от петък насам държа по 9-10 мин/.Кога ще е добре да направя тест за овулация, според мен след още 3-4 дена, но вие ме посъветвайте. Благодаря на всички дами, предварително се извинявам ако повтарям задавани вече въпроси!
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #591 -: Ноември 09, 2009, 13:58:56 pm »
Denis здрвей!
Моля за твоето компетентно мнение.
По принцип БТ не меря защото всеки ден лягам и ставам по различно време.
Този месец бях на стимулация, на 17ти ден нито един фоликул не се беше пукнал въпреки прегнила който бихме на 15ти. На 18ти ден бихме още 5000 единици прегнил и след това не съм ходила на фоликуметрия.
От вчера обаче меря температурата и тя е между 37.1 и 37.2 и имам доста чувствителни гърди (иначе в първата фаза на цикъла ми е максимум 36.8). Това означава ли че някой фоликул се е пукнал и все пак съм имала овулация?

Благодаря ти!
*
Дайте да ви видя графиката - 5
« Отговор #592 -: Ноември 09, 2009, 19:04:09 pm »
Здравейте, съвсем от скоро съм тук и не се оправям съвсем добре. По принцип нямам навика да пиша във форуми. Ето това е моята графика, може ли някой да ми каже дали всичко по нея е ОК? Благодаря предварително. :)
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycleuserLoginName=bebo_sn
« Отговор #593 -: Ноември 09, 2009, 19:22:08 pm »
Луб,като отварям графиката ти,излиза моята?????
Виж дали всичко в настройките на профилата ти в календара е наред
« Последна редакция: Ноември 09, 2009, 19:26:39 pm от kadiata »
*
« Отговор #594 -: Ноември 10, 2009, 17:45:37 pm »
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1
ето това е моята, но странното е че като отворя твоята аз виждам пак моята??????
*
« Отговор #595 -: Ноември 10, 2009, 19:53:26 pm »
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1
ето това е моята, но странното е че като отворя твоята аз виждам пак моята??????
не това сега е моята графика

*
« Отговор #596 -: Ноември 10, 2009, 20:54:19 pm »
Момичета, не знам какво става, но аз като я отворя си виждам моята?????
Ако може дайде някакво инфо какъв може да е проблема.
« Отговор #597 -: Ноември 11, 2009, 06:10:51 am »
Здравей Денис,може ли едно коментарче по графиката ми-отдавна не сам искала помоща ти и бих се радвала на мнението ти.

*
« Отговор #598 -: Ноември 11, 2009, 11:15:24 am »
Момичета, не знам какво става, но аз като я отворя си виждам моята?????
Ако може дайде някакво инфо какъв може да е проблема.
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&userLoginName=lub ето това е графиката ти мила Lub
« Отговор #599 -: Ноември 11, 2009, 11:39:22 am »
Можете ли да коментирате и моята графика. Кога според вас е била овулацията ми?