0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Re: Дайте да ви видя графиката - 5
« Отговор #20 -: Юни 17, 2009, 00:05:06 am »
Дени, ..........
05/02/2009 - според графиката ти - не е много сигурно дали е имало О. Но има (+) тест за О. и прогестерона е добре - така, че може и да е имало О. Да ти кажа честно - струва ми се че нещо не мериш както трябва. Колко държиш терм-ра? Какъв е терм-ра?
Ако е имало доминантен фоликул /април/  и ако е имало О. - то трябва да се види ЖТ /а то прилича на доминантен фоликул, но е с малко по-малки размери /до 20мм/
28/04/2009 - според мен е имало О. на 12/13 ден от МЦ
Термометъра е живачен (дигиталните понякога се изключват и изтриват ст-ста,затова предпочетох живачен), меря ректално, сутрин около 7-7:30ч. Държа го цели 10-12 мин.  :oops:  На 9 и 10 ден от този МЦ не спах добре, заради предстоящата ЦС и предполагам затова е по-високата БТ.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #21 -: Юни 17, 2009, 00:19:40 am »
Денис сигурно е още рано за коментар,но би ли погледнала графиката ми и кажеш кога според теб е била О...този МЦ като,че ли е малко по-различен...имам предвид,че по предните ми графики, Т се повишава ден-два след (+)ову тест,а този месец като,че ли покачването е бавно и разликата не е голяма...Не знам дали проблема е в това,че ползвам нов термометър(почти от началото на Ц),които измерва до 0.01(термометъра е специален за измерване на базална температура )...но някак си не ми вдъхва доверие...Моля за твоето мнение,благодаря!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #22 -: Юни 17, 2009, 09:46:22 am »
  Термометъра е .......
Пак не мога да чета бележките ти.  Ако не зная всичко, не мога да бъда обективна.
Ето напр. тази ЦС и дните около нея влияят на БТ. Или този МЦ Графиката ти може да не е много точно
Трябва да се разбере, че графиката ти показва това, което ти се случва /преживяваш, съзнато или неосъзнато/ Ако си болна, графиката ще показва проблем, но този проблем ще е от болеста а не от проблем с МЦ. ИЛи не си спала добре - Бт е висока, но това не е защото има проблем с МЦ, а от безсънието. БТ е Т на цялото тяло.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #23 -: Юни 17, 2009, 09:50:56 am »
Денис сигурно........
Според мен до тук графиката ти е добре. Графиките през различните МЦ са различни понякога.
Мисля че О. е била на 12/13 ден от МЦ. За 3 дни Бт се е повишила, което е супер.
Дано да е станало  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #24 -: Юни 17, 2009, 09:57:52 am »
Здравей, би ли могла да ми кажеш дали Ову е била 14 или 16 ден (fertylity friend ми я засича на 16 ден). Благодаря предварително :)
« Отговор #25 -: Юни 17, 2009, 10:24:39 am »
Дени, ащо нямам този т.нар. имплантационен спад според графиката? Той задължителен ли е? Нямам и зацапване, ама предпочитам и да нямам, че много ще се ошашкам просто...
*
« Отговор #26 -: Юни 17, 2009, 10:34:30 am »
Мериджан, не съм Дени, но не се вкарвай в приключения сама. Нито спада в БТ, нито зацапването е задължително! Денис ще ти отговори по-изчерпателно, а аз те съветвам да си се кефиш на  :bfp:, да се пазиш и да не търсиш под вола теле, както се казва.
Целувки и най-прекрасните месеци на бременност ти желая, със здрав бебок на края!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #27 -: Юни 17, 2009, 12:47:39 pm »
Денис сигурно........
Според мен до тук графиката ти е добре. Графиките през различните МЦ са различни понякога.
Мисля че О. е била на 12/13 ден от МЦ. За 3 дни Бт се е повишила, което е супер.
Благодаря,Денис!Златна ти уста...дано!!! :D
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #28 -: Юни 17, 2009, 18:55:05 pm »
Здравей,...........
Не съм сигурна дали е имало О. Според мен има повече от 1 фоликул.
Дори и така да е - не е изключено да е имало О. /според мен на 15/16 ден от МЦ/
Ако пак се повтори /ако и следващия МЦ не сме сигурни дали наистина е имало О./ добре е да се консултираш с лекар.
Стискам палци да е станало /без значение как изглежда графиката - шанс да е станало винаги има/
 :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #29 -: Юни 17, 2009, 19:00:22 pm »
Дени, ...........
Защо ти е да имаш зацапване - това е притеснително.
Колкото до имплантационния спад - не е задължителен и той всъщност не се дължи на имплантация, а на втория пик на естрогените /7 ден след О./, който съвпада с времето на имплантиране на ембриона /от 7 до 10 ден след зачеване/.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #30 -: Юни 17, 2009, 19:01:52 pm »
Мериджан, не съм Дени, ..............
:balk_21:

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #31 -: Юни 17, 2009, 20:38:52 pm »
3дравеите,моля 3а помо6т,как да покажа и моята графика,как да я ка4а 3а да я видите???? :ask: :ask: :ask:
*
« Отговор #32 -: Юни 17, 2009, 21:18:15 pm »
norkiss първо трябва да имаш регистрация в овулационния календар, след което си избираш лентичка, чийто код трябва да копираш в профила си. Дано да съм помогнала, а Денис да питам че от днес почвам да пия Фунголон- поаради кожни гъбички , а той ще даде ли отражение на Бт. Че аз и без това не я меря редовно ,но пак да питам!
« Отговор #33 -: Юни 17, 2009, 22:06:14 pm »
Здравейте!
Денис миналия месец ти се похвалих с положителния кръвен тест за бременност,но след 7дневно закъснение ми дойде.Разочарована бях,но така е било писано.Ходих на лекар,всичко е нормално,матката спокойна.Каза,че при много жени се случва,понякота яйцеклетката е некачествена или не се имплантира.
Продължавам напред,можеш ли да ми видиш графиката?
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
« Отговор #34 -: Юни 18, 2009, 09:45:39 am »
Добро утро момичета, тази сутрин се озадачих като видях колко ми е ниска Т. До сега никога не ми се е случвало да ми е 36,2. Какво ли става? Е, верно, че наближава О, но още нямам признаци за нея.
Дени, имаш ли някаква идея какво става или е инцидентно?  :ask:
*
« Отговор #35 -: Юни 18, 2009, 10:40:18 am »
Дениз моля те погледни и моята графика. Само да уточня този месец съм пила клостилбегит от 5 до 9 ден. За първи път имам толкова равна графика. И още едно уточнение- на датите 6, 8 и 13 имах изпити и Т е мерена по рано така че не е особено валидна. Благодаря за вниманието което ни отделяш на всички. Ти си ни подкрепата и спасението.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #36 -: Юни 18, 2009, 10:50:21 am »
  .... Денис да питам .......
Мисля че не.
За всеки случай си пиши в бележки от кога приемаш медикамента /така е редно когато се прилага Метода на БТ/ По принцип не е изключено някой да реагира на дадено лекарство /обрив, повиш. на Т. и т.н./

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #37 -: Юни 18, 2009, 10:54:07 am »
Здравейте!
................
Съжалявам миличка.
Не го мисли - минало. Гледай напред.
Това което си преживяла се случва доста често - жените дори не разбират, че са били бременни.
Пожелавам ти всичко от сега нататък да е наред и скоро да си имаш едно хубаво бебче.

Графиката ти е добре до тук. О според мен е била на 13 ден от МЦ

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #38 -: Юни 18, 2009, 10:58:22 am »
Добро ............
Така трябва /да се понижава БТ/, графиката ти е супер, О. наближава.
Прави тестове за О.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #39 -: Юни 18, 2009, 11:07:03 am »
Дениз.....

Когато ти изписват Клостилбегит е редно да те следят на УЗ. Защо не го правят?
Ако е имало О. според мен е била на 13/14 ден от МЦ./според графиката ти до тук/

Виж тук...
МЦ - Ендометриум